2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benimkide evde bebek arabasında gezdiriyorum oda oda sıkılınca kucağa alıyorum birde artık benimle vakit geçirmek istiyor ablalarında felan durmuyor ....
Hiç sorma siyam ikizi gibiyiz biz de . Oyun halısında da beraber oynuyoruz . Küçücük halıda 2 kişiyiz her yerde beraberiz ne olacak böyle

Perde çekiyorum biraz uzun uyusun diye gece tamamen karanlık uyanınca loş ışıkta emzirip tekrar uyutuyorum ışığı kapatıp burasıda kışın çok soğuk oluyor o zmn bunalıyor çocuklar

Dun gece odam 29.2 derece ve %67 nemdeydi.... nem alici calistirdim, 3 kez klima actim.
Her ayin macerasi ayri, biz ek gidadayiz bu donemde de alerjiler oluyor, meme reddi olabiliyor. Tecrubeli olmama ragmen her biri farkli bir birey, her gun yeni birsey deneyimliyorum.
19.hafta atagi oldukca belirgin bir etki yaratiyor, yenidogandan ayrilip sut cocuguna dogru evriliyor. Hepinize kolay gelsin. Atak haftalarinda zikredilen sıkıntı diş sıkintisi yaninda pek sorun sayilmaz, bu gunlerin de tadini bilmek lazim. Bilgisayar oyunu gibi, bir level'i geciyorsun yenisi başliyor.

evet .. zorlaşıyor bir de
Nem alıcı ne kullanıyorsun ? Ben sürekli klima açıyorum klşma salonda yatak odası koridor açık ama nem çok kötü .. bir de acemilik var bende deneme yanılma yöntemi ile ilerliyoruz:))

Perde çekiyorum biraz uzun uyusun diye gece tamamen karanlık uyanınca loş ışıkta emzirip tekrar uyutuyorum ışığı kapatıp burasıda kışın çok soğuk oluyor o zmn bunalıyor çocuklar
Gece bende öyle yapıyorum.. ama gündüz tam bir işkence .. ışık rahatsız ediyor .. ben Bitlis’te yaşadım bilirim o kar sıkıntısını.. çok zor bence kar , soğuk..

Acaba uykuya geçmek için enerjilerini mi boşaltıyorlar .. dün eşim sanki bizden ayrılmak istemiyor gibi ağlıyor dedi mantıklı geldi dediği :))
Bitecek bu günler ..

Kızlar merhaba bizim grupta haftalar biraz geride oldugu icin sizlere de sormak istedim 4 ay aşısı olduk bugün ebe demir damlası verdi oğlumda daha geç başlamiştık diye hatirliyorum sizlerde basladiniz mi ve ne kullaniyorsunuz kac damla veriyorsunuz simdiden tesekkurler

Merhaba. Evet 4. Ayda sağlık ocağı verdi ama ben almadım . Özeldeki drun verdiğini kullanıyorum. Kilosuna göre damlası. Benim bebeğim en son 7.200 gramdı Dr 7 damla ver dedi

Al benden de o kadar.
Ağlıyor uykusu var, gözleri kıp kırmızı ama uyumamak için direniyor. Ali babanın çiftliği şarkısını söylüyorum uykusu var kahkaha atıyor anlamadım ne yapacağımı
Birde yakındır diş çıkaracağı zaman İyice huysuzluk yapacak daha o günleriniz gelecek
Bitmez anam. Diş biter. Ek gıda derdi gelir . yiyecek mi yemeyecek mi vs.vs. birde tavsiyem başın sıkıştığında bu yöntemi dene istersen
İyice uykusu gelene kadar uyutmuyorum. Ağlıyor evet bir şekilde oyalıyoruz ama Yeni uyutma yöntemi keşfettik şimdilik iyi geldi.
Bazen yorucu olabiliyor ama en azından değiyor.Uyuması en erken 5 dk en geç 20 dk falan buluyor.
Koluma yatırıyorum yüzü etrafı, dışarıyı görebileceği şekilde emzigini veriyorum ağzına o şekilde odadan odaya gezdiriyoruz. Şuan etrafı keşfetme zamanı olduğu için hoşuna gidiyor . Etrafı izlerken yoruluyor bir bakmışız uyumuş.

Damlanın adı newvit demir damla. Tam 4. ayında başladık. Bu arada demir ilacından sebep kaka rengi hardal renginden yeşile dönüyor. ilk görünce şaşırdım ama normalmiş

Merhaba. Evet 4. Ayda sağlık ocağı verdi ama ben almadım . Özeldeki drun verdiğini kullanıyorum. Kilosuna göre damlası. Benim bebeğim en son 7.200 gramdı Dr 7 damla ver dedi
Hangi damlayi kullaniyorsunuz az evel doktorumuza sordum 6 aydan once baslamaya gerek yok dedi kafam karisti oylede illet bi damla cocugun dislerini falan boyuyor disleri ciktiginda kabiz yapiyor kusturuyor agzinda degisik.bi koku oluyor oglumda illet etmstm :/

aa öyle mi eyvah eyvah zaten kaka derdimiz vardı birde kabızlık mı yapıyor dişleri çıktı. İnşaallah kabız olmaz. evet simsiyah ağzını hep leke gibi yapıyor. Kaç tane tişörtü battı gerçekten illet bı ilaçmis.bu ilaç kaç ay kullanılıyor ki? Dr 6 ay öncesi gerek yok dediğine göre 6 aya kadar kesin o zaman. Damlanın adını ayrı posta yazdım.

Sormayin cok cekmistim o damladan o disler bi sure sonra kapkara oluyor cocuk bi guluyo biz on guluyoduk ust bas deydiği yer boya vallahi 1 2 yasina kadar verdiriyorlardida bn birakmistim vermemistim okdr sure baslasammi baslamasammi emin olamadim bnde

baya kullanılıyor o zaman yandık
Şöyle bişey ben ,4. Ayda 3 farklı özel Dr a götürmüştüm. Her gittiğim Dr Demir ilacına başlayıp başlamadığımı sormuştu. Eğer başlamadıysan başlayın diye. demek 4.ay mutlaka başlanmalı ki üçü de sordu. Bence başlayın ama tabii siz bilirsiniz.

Başliyim ozaman bende 3 doktor da öyle dediyse saglik ocagininkini vermiyim baska aliyim o halde cok tesekkur ediyorum :)

Bana doktorunuz başlatmadı altıncı ayda başlamamızı tercih etti sadece benden bazı tahliller istedi eğer sen de tamamsa hiç gerek yok dedi.. Sebebini söylemişti ama şimdi unuttum eşim hatırlar diye düşünüyorum gelince yazarım..

Evet bende oglumda gec baslamisim simdide doktorumuz 6.ayda baslayalim dedi bende oyle yapayim bari simdi hic kabizlik mabizlik cekemeyecegim yeni yeni kakamiz duzeliyor zaten cok tesekkur ederim cevabiniz icin

Evet bende oglumda gec baslamisim simdide doktorumuz 6.ayda baslayalim dedi bende oyle yapayim bari simdi hic kabizlik mabizlik cekemeyecegim yeni yeni kakamiz duzeliyor zaten cok tesekkur ederim cevabiniz icin
Aaa hatırladım ek gıda ile başlayalım dedi.. emilimi daha iyi .. annede demir eksikliği yoksa 6. Ayda başlaması öneriliyor dedi :))

Aaa hatırladım ek gıda ile başlayalım dedi.. emilimi daha iyi .. annede demir eksikliği yoksa 6. Ayda başlaması öneriliyor dedi :))
Evet mantıklı ebe dediki emmeden 1 saat önce vereceksin ve emdikten sonra 1 saat veremezsin dedi ki bu bizde mumkun degil en iyisi 6 ay olacak

Ben sağlık ocağından aldığımı kullanıyorum 4 ay aşısında aldık 5 ile başla 9 damla kullan sonra dedi bizede sanırım kilo aldıkça artıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…