- 29 Aralık 2019
- 473
- 667
- 36
Allah'a şükür bebeğim iyi Dr genel kan testi istemişti hafta sonu çıktı sonuçlar bizde internet üzerinden baktık İgg ,IgM falan değerler Varya onların biri yüksek çıkmıştı.. internetten araştırdık biraz kafamız karışınca kan tahlili isteyen Dr a değilde o gün başka Dr vardı ona gösterdik . O değerlere yorum yapamam dediA aaaa o ne demek ya. Parayı verirken ben bunu alamam demiyo ama. yani çok büyük saygım var işini yapan herkese ama bu tip insanlar asla haketmiyo aldığı parayı. İnşallah önemsiz bişeydir, hastanelere düşürmesin Rabbim çok yorucu
Aaa senin bebekte benimki gibi çok zor olmuş .. ama benimki tüp bebek :)) 9 yıllık evliyim 5. Yılımızda hamile kaldım defalarca başarısız gebelik ve en son dış gebelik geçirince tüp bebeğe karar verdik amaaan ne zor günlerdi halime şükrettim şu an hatırlayıncaAynen canım onca başarısız tedaviler sonrası gerçekten büyük bi sürpriz yaptı
Allah'tan ümit kesilmez tabii belli olmaz kardeşi olsun isterim ama olmazsa bile binlerce şükür. Rabb'im evlatlarımıza uzun ömürler versin inşaallah
Geçmiş olsun insan zorluklar yaşayınca ikinci gözü almıyor haklısın. Üzerinden zaman geçince belki ikinci de istersin unutulur gider
Kesinlikle öyle bir yılda neler değişiyor kaç yıl sonra neler çıkar kim bilir
Anne sütüyle 700 gr çok iyi değil mi canım neden az geldi ki sana? Bizim mama içtiği halde 400 gr bence sizin bebiş çok güzel almış maşallah. Bu ay hareketleri çok arttı bir de o yüzden eskisi gibi 1 kgler biraz zor. Bence takılma boşuna mama da verme. Bizim memeler başından beri gülmedi bize5 gün büyük seninkinden benimki , aynı şekilde ağladı aniden ve sustu sonra.. 700 gr almış ama zaten kilosu düşüktü emmiyor benimki de uykuluyken emziriyorum.. emzirmekten hiç keyif alamadım ..ek gıda gelsin hemen ..
Benim doktorum onu destekli oturtmamı Ve önüne kaşık vermemi söyledi çünkü ek gıdaya geçince aniden geçince sıkıntı oluyor dedi siz yemek yerken sizin yanınızda otursun sizi izlesin dedi ben zaten bio gaia yı kaşıkla veriyordum ona ayrıca diş kaşıyıcı olarak da kullandığı için kaşığa çok yabancı olmadığını söyledim size de söyliyim istedim aklıma gelmişken .
Aaamin canım hepimizin evladına inşallahAynen canım onca başarısız tedaviler sonrası gerçekten büyük bi sürpriz yaptı
Allah'tan ümit kesilmez tabii belli olmaz kardeşi olsun isterim ama olmazsa bile binlerce şükür. Rabb'im evlatlarımıza uzun ömürler versin inşaallah
Geçmiş olsun insan zorluklar yaşayınca ikinci gözü almıyor haklısın. Üzerinden zaman geçince belki ikinci de istersin unutulur gider
Kesinlikle öyle bir yılda neler değişiyor kaç yıl sonra neler çıkar kim bilir
Çok şükür hep iyi olsunAllah'a şükür bebeğim iyi Dr genel kan testi istemişti hafta sonu çıktı sonuçlar bizde internet üzerinden baktık İgg ,IgM falan değerler Varya onların biri yüksek çıkmıştı.. internetten araştırdık biraz kafamız karışınca kan tahlili isteyen Dr a değilde o gün başka Dr vardı ona gösterdik . O değerlere yorum yapamam dedimeğer değerler iyiymiş anne karnında bağışıklık kazanmış bebek yüksek çıkması benim daha önceden geçirdiğim enfeksiyonu gösterirmis. Biz bile hastaneye gidene kadar netten bu değerin ne olduğunu anladık nerdeyse Dr olmuş kadın anlamıyor şaşılacak durum
bende 13 yıllık evliyim. 10 yıl sonra oldu. Başarısız iki aşılama, 4 tup bebek. Sonrasında kendiliğinden ikiz boş gebelik sonrası zorunlu kürtaj ve mucizem şükür sürpriz yaptıAaa senin bebekte benimki gibi çok zor olmuş .. ama benimki tüp bebek :)) 9 yıllık evliyim 5. Yılımızda hamile kaldım defalarca başarısız gebelik ve en son dış gebelik geçirince tüp bebeğe karar verdik amaaan ne zor günlerdi halime şükrettim şu an hatırlayınca
Amin inşaallahÇok şükür hep iyi olsunişte tuhaf insan çok, her yerde her meslekte. Bizim burada bir doktor var özelde, bebeğimin sıkıntısında adam parasız yardımcı olmuştu. Sağolsun o kadar rahtlamıştık ki. Bu da doktor o da
Çok şükürbende 13 yıllık evliyim. 10 yıl sonra oldu. Başarısız iki aşılama, 4 tup bebek. Sonrasında kendiliğinden ikiz boş gebelik sonrası zorunlu kürtaj ve mucizem şükür sürpriz yaptıne Zor günlerdi sen ben bu derdi çekenler bilirler o zorluğu anlatsak roman olur sanırım ama geride kaldı şükür . Kucağımıza alınca hepsi geçti gitti
Mesajinizi gorunce dayanamadim mayis annelerindenim bende ama nisan ayinda dogum yaptim oglum bebekken mama agarlikli besleniyordu ve 8 gün kaka yapmiyordu gitmedigim ozel vermedigim tahlil kalmadi cok kosturdum herkesin dedigi normal normaldi ne paralar harcadim bilmiyorum ama gercekten normalmis ek gidaya gecince gunde 2 3 defa yapar oldu simdi ise kizim sdxe anne sutu aliyor hergun yaparken 3 ay rota asisindan sonra 4 gunde 1 sonra 7 gunde bir kaka yapmaya basladi 1 defa fitille mudahale ettim sonra biraktm bugun bi baktim 3. Gunde 2 bezlîk doldurmus doktorumuza sordum birak tahlili mahlili dedi cocuk huzurlu genel olarak yapacagi gun veya bi onceki gun gazlanmaya basliyor gazınım kokmasida cok normal 1 haftalik kakka var icerde tavsiyem hic oraya buraya heder etme kendini hercekten normal ve duzeliyo yine sen bilirisn tabi ama ciglik cigliga agliyorsa yaparken yuksek ihtimalle makatında catlak vs vardir ona bi bakilmasi lazimEvet özele gidiyorum . Birde bir ayda 3 farklı özel Dr a gittimPazartesi gününe randevu aldım. Zeynep Kamil diye bı yer var burda devlet hastanesi çocuk drları iyi diye bahsediyorlar. Birde devletteki drların görüşünü Alacam bakalım ne desin. Yine içime sinmezse gaita için özelden kap ister kafamı rahatlatırım.
Teşekkür ederim cevabınız içinMesajinizi gorunce dayanamadim mayis annelerindenim bende ama nisan ayinda dogum yaptim oglum bebekken mama agarlikli besleniyordu ve 8 gün kaka yapmiyordu gitmedigim ozel vermedigim tahlil kalmadi cok kosturdum herkesin dedigi normal normaldi ne paralar harcadim bilmiyorum ama gercekten normalmis ek gidaya gecince gunde 2 3 defa yapar oldu simdi ise kizim sdxe anne sutu aliyor hergun yaparken 3 ay rota asisindan sonra 4 gunde 1 sonra 7 gunde bir kaka yapmaya basladi 1 defa fitille mudahale ettim sonra biraktm bugun bi baktim 3. Gunde 2 bezlîk doldurmus doktorumuza sordum birak tahlili mahlili dedi cocuk huzurlu genel olarak yapacagi gun veya bi onceki gun gazlanmaya basliyor gazınım kokmasida cok normal 1 haftalik kakka var icerde tavsiyem hic oraya buraya heder etme kendini hercekten normal ve duzeliyo yine sen bilirisn tabi ama ciglik cigliga agliyorsa yaparken yuksek ihtimalle makatında catlak vs vardir ona bi bakilmasi lazim
Oyle ikinip ettiginde kremleyip dereceyle uyarirsaniz direk yapar catlak vs yoksa hic korkmayin hicbi sorun yok 3 gundede mudahale falan edilmez gerek yok duzeliyor norml durumlar bi catlagina baktirin varsada kremini yazarlar duzelir kakasi 7 8 gun cok norml zamanla duzelen durumlar nede olsa cok cddi bi sorun olsa durduramazsnz cocugu zaten rica ederim saglikla buyutunTeşekkür ederim cevabınız içinevet kimi doktor anne sütü aldığı için normal diyor. Kimi de 3 gün bekletme fitil kullan. Dediğin gibi normal sanırım ama sadece kaka yapacağı gün canı yanmış gibi ağlıyor. Ama kaka yaparken normal yapıyor ağlamıyor anlamıyorum. Ağlamasından sebep aslında bı sorunu var diye düşünüyorum. Belki de dediğiniz gibi çatlak var . Pazartesi günü de bu konuyu soracam ondan sonra artık bırakaracam . İki kere fitil kullanmak zorunda kaldım ama yine 5 6 günü buldu. müdahale de işe yaramadı yani
İnşaallah öyledir canımOyle ikinip ettiginde kremleyip dereceyle uyarirsaniz direk yapar catlak vs yoksa hic korkmayin hicbi sorun yok 3 gundede mudahale falan edilmez gerek yok duzeliyor norml durumlar bi catlagina baktirin varsada kremini yazarlar duzelir kakasi 7 8 gun cok norml zamanla duzelen durumlar nede olsa cok cddi bi sorun olsa durduramazsnz cocugu zaten rica ederim saglikla buyutun
Biz hafif atlattık sanırım ama benim destek olanım çok o yüzden de zorlanmadan atlatmış olabiliz .Allah yardımcın olsunTüm öğleden sonra Atak döneminde
Uyumamak için ağlıyor
Uykusu geldiği için ağlıyor
Çok yorulduğu için uykuya geçerken ağlıyor
Ağlıyor , ağlıyor , ağlıyooooooorrr
Son 19 gün diyorum ya sabır diyorum ..
Allah aşkına atağı bitirenler durum nasıl ?
Oğlum zaten mızmızdı şimdi ağlıyor ..
Bebek arabasını yıkadık pakladık eve çıkardık biraz rahat ettim. Huysuzlanmaya başlayınca düt düt yapıyoruz balkonda temiz hava alıyoruz . Mutfaktayken yanıma çekiyorum eline bi oyuncak veriyorum oyalanıyor bi yandan bakıyor falan en azından ben de yemek yapabiliyorum evi toparlayabiliyorum. bakalım daha ne çözümler üreteceğizTüm öğleden sonra Atak döneminde
Uyumamak için ağlıyor
Uykusu geldiği için ağlıyor
Çok yorulduğu için uykuya geçerken ağlıyor
Ağlıyor , ağlıyor , ağlıyooooooorrr
Son 19 gün diyorum ya sabır diyorum ..
Allah aşkına atağı bitirenler durum nasıl ?
Oğlum zaten mızmızdı şimdi ağlıyor ..
Bebek arabasını bende kullanıyorum ama balkona çıkarsak eririz :)) sıcak ve nem çok fena şu aralarBebek arabasını yıkadık pakladık eve çıkardık biraz rahat ettim. Huysuzlanmaya başlayınca düt düt yapıyoruz balkonda temiz hava alıyoruz . Mutfaktayken yanıma çekiyorum eline bi oyuncak veriyorum oyalanıyor bi yandan bakıyor falan en azından ben de yemek yapabiliyorum evi toparlayabiliyorum. bakalım daha ne çözümler üreteceğiz
Benimkide evde bebek arabasında gezdiriyorum oda oda sıkılınca kucağa alıyorum birde artık benimle vakit geçirmek istiyor ablalarında felan durmuyor ....Bebek arabasını yıkadık pakladık eve çıkardık biraz rahat ettim. Huysuzlanmaya başlayınca düt düt yapıyoruz balkonda temiz hava alıyoruz . Mutfaktayken yanıma çekiyorum eline bi oyuncak veriyorum oyalanıyor bi yandan bakıyor falan en azından ben de yemek yapabiliyorum evi toparlayabiliyorum. bakalım daha ne çözümler üreteceğiz
Sıcaklarda zorluyor kuzuları benim yaşadığım yer ferah ona rağmen öğlen duş aldırıp uyutuyorum ferahlayıp uyuyor gündüz uykusu da öğlen dışında yok gibi artık gece gündüz ayırsın diye karanlıkta uyutuyorum birdeBebek arabasını bende kullanıyorum ama balkona çıkarsak eririz :)) sıcak ve nem çok fena şu aralar
Ben uyuma konusunda sıkıntıdayım elimden bıraktığım an uyanıyor..
4 moms kullanıyorum fakat bir kaç kez yarım kundak ve ayakta sallama ile uyudu diye eşim chicco rtym ana kucağı aldı uyduktan sonra koyuyorum 2 gündür kıpırdayınca çalışıyor sağa sola sallıyor o biraz uyku süresini arttırdı gibi ..
amaaa uykuya geçişte ağlamalaaar ağlamalar..
ne ağlama üzülüyorum onun için o kadar ağlaması normal mi acaba..
Gündüzde mi karanlıkta uyutuyorsun ? Ya ben black out perde aldım ama gündüz kapatmıyorum pek .. canım sıcaktan vazgeçtim nem mahvetti bizi burnu tıkanıyor nemden .. her fırsatta banyoya sokuyorum onu en azından nem hissi gitsin diye ..Sıcaklarda zorluyor kuzuları benim yaşadığım yer ferah ona rağmen öğlen duş aldırıp uyutuyorum ferahlayıp uyuyor gündüz uykusu da öğlen dışında yok gibi artık gece gündüz ayırsın diye karanlıkta uyutuyorum birde
Geçicek bugünler de inanıyorumBebek arabasını bende kullanıyorum ama balkona çıkarsak eririz :)) sıcak ve nem çok fena şu aralar
Ben uyuma konusunda sıkıntıdayım elimden bıraktığım an uyanıyor..
4 moms kullanıyorum fakat bir kaç kez yarım kundak ve ayakta sallama ile uyudu diye eşim chicco rtym ana kucağı aldı uyduktan sonra koyuyorum 2 gündür kıpırdayınca çalışıyor sağa sola sallıyor o biraz uyku süresini arttırdı gibi ..
amaaa uykuya geçişte ağlamalaaar ağlamalar..
ne ağlama üzülüyorum onun için o kadar ağlaması normal mi acaba..