2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben müslin battaniyenin Bi ucunu beşige baglı yorum elimde sallıyorum en huysuz anlarında bile cok rahat ettim kollarım kopsada ayaklarım felc olsada susup uyuyo bali😓🥴 gercekten aglama sesi beni maf ediyo gece gündüz biliyor şükür ama bölük bölük uykulara ihtiyacımı karsılamaya ugrasıyorum resmen 😴😴😴 elde battaniyeyle salla acayip etkili katılıyoken bile tık susuyo🙄
Biz de gece uykusuna geçerken genelde battaniyeyle sallıyoruz yoksa zorlanıyor. Memede de uyuyor ama dalamadığında kendini dövüyor resmen. Valla dediğin gibi bende de ağlama sesine dayanamıyorum pek. Şükür ağlayan bi bebek değil sadece mızırdaması var gazı olunca. Bol sabır hepimize🙏

Kızlar herkes ücretli asılları yaptırıyor mu, esim istemiyo kızımda 1doz yaptırmıştım oğluma yaptırmıcaz. Bu pandemi de ası karsıtı olduk resmen hiçbirini vurmak istemiyoruz aslında ama riske giremiyoruz tabi eşime kalsa vurdurmucak🙄
Biz yaptırcaz büyük ihtimalle. Covid yaptırmamıştık hemen çıktı yapılmaya başlandı diye ama bebek aşısı bu sonuçta diyoruz. Bilgisi olan yazar herhalde🤔

Memeyi yine alıyor ama savaşıp emmeden alıp alıp bırakıyor. Gaz ve kaka sıkıştırıyor ben öyle düşünüyorum. Bir de Zynp22 Zynp22 atak haftasındandır demişti baktım 4 gün var bitmesine diyordu, seninle aynı günlerimiz😬 sayalım bakalım😏
Atak haftasındansa razıyım geçecek bilirim en azından ama yok yani tazyik sorununa çözüm bulamıyorum sağmaya başladım ki sağım arttırıyormuş ama yapacak bir şeyim yok iki kere mastit oldum sonuncusu gecen haftaydi hala antibiyotik kullanıyorum. Sağarak vericem bir süre gece de derin uykudaysa emiyor napayım böyle gitsin mahvoldum artık

Atak haftasındansa razıyım geçecek bilirim en azından ama yok yani tazyik sorununa çözüm bulamıyorum sağmaya başladım ki sağım arttırıyormuş ama yapacak bir şeyim yok iki kere mastit oldum sonuncusu gecen haftaydi hala antibiyotik kullanıyorum. Sağarak vericem bir süre gece de derin uykudaysa emiyor napayım böyle gitsin mahvoldum artık
Çok üzüldüm:KK43: mastit çok acı verici bir şey önce sağıp sonra verdin mi ? Araştırmışsındır mutlaka yatarak ya da ayaktta ( koala gibi ) emzirme pozisyonu azaltır diyorlar..

Dün 2 aylık aşıları olundu şükür sorunsuz atlattık. Kalça ultrasonumuz da temiz🙏🌸 gazımız da bitse tam çiçek gibiyiz

Ay ne mutlu size. Dün biz de aşıları olduk ve calpol fayda etmedi fitille düştü ateşimiz. Hala da ara ara yukseliyor cok huysuz

Yaaa oğlumun da ateşi yükseldi 2 gün sürdü .. pamuk ıslatıp alnına ve ensesine koyduk ben elimde ates ölçerle saat başı uyanıp baktım ,ertesi gğn sersemledim inş hemen gecer bir daha yükselmez ateşi :KK43:( çok gecmiş olsun ..
Bizde dün olduk 2 aylık aşımızı ve huzursuzuz sürekli uyurken bile.inleyip ağlıyo ateşimiz oluyo ve ateş olunca ateş düşürücü 1 çay kaşığı veriyorum inşallah çabuk atlatiriz

Kızlar herkes ücretli asılları yaptırıyor mu, esim istemiyo kızımda 1doz yaptırmıştım oğluma yaptırmıcaz. Bu pandemi de ası karsıtı olduk resmen hiçbirini vurmak istemiyoruz aslında ama riske giremiyoruz tabi eşime kalsa vurdurmucak🙄
Valla bizde bu ucretli asilari hic vurdurmadik cnm bunda vurdururmuyuz bilmuyorum

İnşallah çözüm bulursun canım makinayla değil de elle biraz önden boşaltma daha mı iyi olur acaba? Bildiğimden değil tabi olabilir mi diye

Fatos3458 Fatos3458
Merhaba canim senin bebek de iri dogmustu yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi 2. Ay kilosu kaç oldu. Gelişimi nasıl? Biz bayagi önden gidiyoruz belim, kollarım çok fena ağrıyor. Allahim bana güç ver bebegime güzel bakayim diye dua ediyorum.
Evet canım iri doğdu. İlk ay 1kg aldı. 2.ay kilosunu henüz bilmiyorum bu hafta aşısı vardı ama hasta olduğu için haftaya ertelendi. 10 gündür kurupla başlayıp ciğere inen bir hastalıkla uğraşıyoruz. 6 saatte bir hava veriyordum günde bir kezde antibiyotik. Şimdi daha iyi elhamdülillah. Haftaya yaptırırım inşallah aşısını o zamanda kilosunu öğrenir yazarım.

Çok üzüldüm:KK43: mastit çok acı verici bir şey önce sağıp sonra verdin mi ? Araştırmışsındır mutlaka yatarak ya da ayaktta ( koala gibi ) emzirme pozisyonu azaltır diyorlar..

İnşallah çözüm bulursun canım makinayla değil de elle biraz önden boşaltma daha mı iyi olur acaba? Bildiğimden değil tabi olabilir mi diye

Okumadığım forum, site vs. Kalmadı. Söylenen tüm yöntemleri denedim yok çocuk boguluyor. Sagiyorum oyle aman aman bi sutum de yok sorun sut salma refleksimin cok hizli olmasi. Cocuk iştahla memeye geliyo bir iki derken hop agzina bosaliyo sut o da sinirleniyo emmiyor. Her pozisyonda emzirmeye calistim yine ayni. Emmedigi icin goguslerim surekli tikaniyor hep bir aci. Gecen hafta 39-40 arasi atesle mahvoldum antibiyotik iciyorum. İsin sacma kismini soyleyeyim dun artik pes ettim sagip biberonla vermeye kalktim onda da sinirleniyor ve boguluyor cok hizli cekiyor deliriyor sakinken bir kere biberonla besleyebildim hep uykuda besleyebiliyorum. Kendimi balkondan atasim geliyor sabah 8 de basliyor gece uykusuna gecene kadar devam o da aksam 10 gibi anca gece de surekli miziraniyor hic uyku yok off cok dertliyim

Okumadığım forum, site vs. Kalmadı. Söylenen tüm yöntemleri denedim yok çocuk boguluyor. Sagiyorum oyle aman aman bi sutum de yok sorun sut salma refleksimin cok hizli olmasi. Cocuk iştahla memeye geliyo bir iki derken hop agzina bosaliyo sut o da sinirleniyo emmiyor. Her pozisyonda emzirmeye calistim yine ayni. Emmedigi icin goguslerim surekli tikaniyor hep bir aci. Gecen hafta 39-40 arasi atesle mahvoldum antibiyotik iciyorum. İsin sacma kismini soyleyeyim dun artik pes ettim sagip biberonla vermeye kalktim onda da sinirleniyor ve boguluyor cok hizli cekiyor deliriyor sakinken bir kere biberonla besleyebildim hep uykuda besleyebiliyorum. Kendimi balkondan atasim geliyor sabah 8 de basliyor gece uykusuna gecene kadar devam o da aksam 10 gibi anca gece de surekli miziraniyor hic uyku yok off cok dertliyim
Çok acıktığı için mi agresif çekiyor acaba. Benim kızım çok acıktığı zaman çok çekiyor boynuna kadar süt bulaşıyor bazen. Bu yüzden çok acıkmadan vermeye çalışıyorum. Bir de biberonun uç kısmı yarımı dolacak şekilde tutuyorum. Çok dik tutunca çok fazla iniyor

Evet canım iri doğdu. İlk ay 1kg aldı. 2.ay kilosunu henüz bilmiyorum bu hafta aşısı vardı ama hasta olduğu için haftaya ertelendi. 10 gündür kurupla başlayıp ciğere inen bir hastalıkla uğraşıyoruz. 6 saatte bir hava veriyordum günde bir kezde antibiyotik. Şimdi daha iyi elhamdülillah. Haftaya yaptırırım inşallah aşısını o zamanda kilosunu öğrenir yazarım.
Geçmiş olsun cnm

İllaki okumuşsundur canım, biz de belki gözünden kaçan bişey vardır, bir faydamız olur diye söylüyoruz yanlış anlama🌸 biz önce lansinohun biberonu var onu kullandık baktık çok hızlı akıyor ve gaz sorunu var, eşimi eczaneye yolladım antikolik biberon aldı. Wee nin çok ahım şahım değil ama en azından yavaş yavaş geliyor. Lansinohu 3 dakikada bitiren bebe bunu 10-15 dakikada içiyor. 35 liraydı istersen onu deneyin bir de😊

Bir de sıcak duş göğüslere çok iyi geliyor. Ben geçen duşa girdim bir çıktım kendisi akıyor olmayan süt sen düşün😂 Masaj yapa yapa duş al sonra evde varsa yüz temizleme cihazları var ya onunla masaj yapa yapa sağ. Ben bebeğim yokken onunla çıkardım sütümü olmasa hiç çıkmazdı belki. Bir yerde de şarjlı diş fırçasıyla masaj yapın diyordu, diğerinden yoksa bu da olabilir. Ne zamandır yazcam bu ikisini unutuyorum senin vesilenle yazayım😊

X