Merhaba herkese
son yazılanların her birini yaşıyorum nerdeyse. Demek bu ayın ,bu haftaların bebekleri hep aynı. Okudukça demek bı benim bebeğime Has bı durum değil normal diye düşünmeye başladım. pamukçuk olduğundan emmiyor dedim damla kullandım iki üç gün İyi iyi emdi gerisin geri tekrar 3 er dk emmeler başladı
süt tayzikli dedim makas tutuşu deniyorum bir iki dk emme süresi uzuyor yok ama ne yaparsam yapayım 3 dk 5 dk arası emmiyor. Az emdiği zaman moralim bozuluyor, düzgün emdiği zaman moralim düzeliyor ama çoğu az emiyor . Anlamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Çok gaz sancısı olan bi bebek olmamasına rağmen Dr dan gaz damlası istedim hergun gaz damlası veriyorum belki ondan mı diye düzgün sindirsin diye yok ondan değil yine aynı. Bazen içtiği sütun bı kısmını kusuyor, Bazen ağzında tutuyor SONRA bırakıyor zaten az emiyor hayır anlamıyorum omzuma alınca omzumu emiyor memeye sıra gelince istemiyor,emdigini de çıkarıyor acaba reflüsu mü var
reflüsu olan bebekler bu şekilde yapabiliyormuş. Neye başvurduysam çare olmuyor. Ama sizlerin yazılarını okuyorum çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz demek normal hepsi mi aynı olur. Artık her emzirme vakti acaba bu sefer kaç dk emecek diye çetele tutmaktan stres oldum.