- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
Hayır şuan için nifty düşünmüyoruz, ikili tarama yaptıralım önce dedik, evet o tam kapsamli diyorlar. Bakalım sırayla gidelim dedik, şuan icin ücreti oldukca fazla. İnşallah olumsuzluk olmazNifty testi yaptırmayacak mısınız? Ben de önümüzdeki hafta nifty testi için gidicem. Doktorun anlaşmalı olduğu yerler varmış ikili üçlü testlere gerek kalmıyormuş
Doğru fiyat konusunda biraz fazla ama nebilim ben de tekte yaptırırsam diğerlerine gerek kalmadan herşeyini öğrenirim diye kemeri sıktımHayır şuan için nifty düşünmüyoruz, ikili tarama yaptıralım önce dedik, evet o tam kapsamli diyorlar. Bakalım sırayla gidelim dedik, şuan icin ücreti oldukca fazla. İnşallah olumsuzluk olmaz
ne kadar ücreti ve jaçıncı haftada yapılıyor acabaDoğru fiyat konusunda biraz fazla ama nebilim ben de tekte yaptırırsam diğerlerine gerek kalmadan herşeyini öğrenirim diye kemeri sıktıminşallah bir sıkıntı çıkmaz bebişlerimizde
İnşallah sonuçlar çok güzel olurHayır şuan için nifty düşünmüyoruz, ikili tarama yaptıralım önce dedik, evet o tam kapsamli diyorlar. Bakalım sırayla gidelim dedik, şuan icin ücreti oldukca fazla. İnşallah olumsuzluk olmaz
Bende öyle yapıcam galiba, neredeyse her hafta doktora koşturasım geliyor biraz panik birisiyim o yüzden senin gibi düşündümDoğru fiyat konusunda biraz fazla ama nebilim ben de tekte yaptırırsam diğerlerine gerek kalmadan herşeyini öğrenirim diye kemeri sıktıminşallah bir sıkıntı çıkmaz bebişlerimizde
Bana bu gün söyledi Dr gittim kayıt yaptırdım. Gebeler randevu almadan gidiyorlarmis. Öncelik veriyorlar sağlık ocağında bir an önce gidip görüşünKızlar sağlık ocağına bildirdiniz mi.?
Aşı için falan çağırıyorlar sanırım. Benim ilk gebelik tecrübesizim bu konuda pek bir bilgim yok. Ne zaman bildiriliyor ?
İstanbulda misiniz bende nifty için uygun yer bakıyorum.Doğru fiyat konusunda biraz fazla ama nebilim ben de tekte yaptırırsam diğerlerine gerek kalmadan herşeyini öğrenirim diye kemeri sıktıminşallah bir sıkıntı çıkmaz bebişlerimizde
caHepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun..
Dün hastaneye yatışım oldu hayati riskim var. Dış gebelik değilmiş bir tanesi kornual gebelik diğerinin yeri güzelmiş ama benim hayati riskim ciddiymiş ve o bebeğimin hayatını sonlandırırken diğerinin de düşme riski olduğunu açık açık söylüyorlar.. Çok korkuyorum ve dualarınıza ihtiyacım var.. Eğer iç kanama başlarsa hem iki bebeğimi kaybedeceğim hem de benim de hayatım riske girecek..
Suan gozukmesi icin erken zaten, benim 1 hafta önce 7 binlerdeydi hcg ama hala gitmedim, biraz daha belli olsun istiyorum bazi seylerteşekkür ederimm. keseye baktıramadım malesef. 1 hafta yada 2 hafta sonraya randevu alırım sanırım. su an toz şeklinde inofolic kullanıyorum. acaba hap olanına mı geçsem ama elimde bir kutu var
Masallah darısı başımıza:) karından mi duydunuzEki Görüntüle 2909033 Çok şükür bugün miniğimin güm güm atan kalbini duyduk18-24 nisan ortalama doğum tarihimiz. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
Ara ara olmasi normal, cok olursa ve kanama yada lekenme olursa o zaman bi doktora gorunursunuz, zaten randevunuza az kalmış, insallah bi sorun olmazMerhabalar normalde adet öncesi ve adet zamanı kasık ve bel ağrısı yaşarım yine öyle oldu ama adet olmayınca test yaptım pozitif çıktı 25 ağustosta doktora gittim HCG 476 progesteron 24 çıktı 2 kaybım olduğundan doktorum önlem amaçlı progesteron verdi ve pıhtılaşmam var die hemen oksapar başlattı haftaya gel ancak o zaman kese gözükür dedi randevum 2 Eylül de ama ara ara kasığımda ve belime ağrı giriyor uzun sürmüyor ama normal mi acaba
İnşallah kuzumDoğru fiyat konusunda biraz fazla ama nebilim ben de tekte yaptırırsam diğerlerine gerek kalmadan herşeyini öğrenirim diye kemeri sıktıminşallah bir sıkıntı çıkmaz bebişlerimizde
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalimİnşallah sonuçlar çok güzel olur
Bende öyle yapıcam galiba, neredeyse her hafta doktora koşturasım geliyor biraz panik birisiyim o yüzden senin gibi düşündümİnşallah hepimiz güzel şeyler duyarız.
Vajinal baktı , bu konuda çok hassastım ama herhangi bi riski yokmuş. Darısı başınıza inşallahMasallah darısı başımıza:) karından mi duydunuz
Bende daha öncekilerde çok baktırdım ama yinede her seferinde bi çekinme oluyorVajinal baktı , bu konuda çok hassastım ama herhangi bi riski yokmuş. Darısı başınıza inşallah
Bende de hic bisey yok, daha doktora da gitmedim, ne durumdayım bilmiyorumBu arada benim hala belirtilerim başlamadı
Halsizlik arada bel ağrısı var ama bulantı, kusma, baş sönmesi, hele de göğüslerde hala bişi yok
Var mı benim gibi olan .?
Saglik ocağına bildiriyorsunuz. Bizimki her ay bize de uğra bilgi ver dedi.Kızlar sağlık ocağına bildirdiniz mi.?
Aşı için falan çağırıyorlar sanırım. Benim ilk gebelik tecrübesizim bu konuda pek bir bilgim yok. Ne zaman bildiriliyor ?
12 Temmuz benim son adet tarihim. Adet tarihime göre 7.haftadayım keseye göre 6 haftalığımmaşallah,son adet tarihiniz kaçtı acaba