- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- 6.356
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ameliyat olmanız gerekiyor sanırım bu durumda. Allah sizi ve diğer bebeğinizi korusun. lütfen iyi düşünün. dualarımız sizinleHepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun..
Dün hastaneye yatışım oldu hayati riskim var. Dış gebelik değilmiş bir tanesi kornual gebelik diğerinin yeri güzelmiş ama benim hayati riskim ciddiymiş ve o bebeğimin hayatını sonlandırırken diğerinin de düşme riski olduğunu açık açık söylüyorlar.. Çok korkuyorum ve dualarınıza ihtiyacım var.. Eğer iç kanama başlarsa hem iki bebeğimi kaybedeceğim hem de benim de hayatım riske girecek..
Maşallah bebis büyüyorkızlar selam hastaneden geliyorum muayene olamadım ama beta hcg me baktırdım. sonuçları paylaşıyorum. normal görünüyor değil mi ? sizce bebiş kaç haftalıktır nisan annesi mi oluyorum bende
24.08 72.38
27.08 332.2
31.08 2689
Kızlar 14 Eylül'de ikili tarama için randevu oluşturduk bugun doktorumla. Aç gel dedi, bakalım inşallah güzel çıkar sonuçlar
Ne değişik insanlar var üzüldüm ne demekKesinlikle öyle, benim 1 tane erkek bebek kaybım var, o yuzden mi bilmiyorum ama bi tane olsun istiyorum ama doktor cinsiyetini söylediği an biter tabiki istekler, Rabbim ne verirse raziyiz, hepsinin sevgisi ayni, cok sukur ayrim yapan bir yapimiz yok ama esimin ailesi biraz sorunlu, ikinci kizimda, kiz olduğunu öğrendiklerinde beni arayıp cok üzüldük filan demislerdi cahilliklerine verip bisey demedim, onlara uzun sure gebeligimden bahsetmek istemiyorum
Erkek egemen bir kültürde yetismisler, bana bunu soyleyeninde 6 kizi var neyse ki esim onlar gibi degil en önemlisi gercekten saglikli ve hayirli olmasi hepimiz içinNe değişik insanlar var üzüldüm ne demek
Çok haklısınız söylemeyin, sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil.
Allahtan esimin oyle bir talebi yok 3 tane sinirim var, artik nasibimizde ne varsa diyoruzOglan olana kadar devam mı yoksa :))))
Ben Anadolu yakasindayken, ozel Göztepe hastanesi gulsen barcinliya gidiyordum, ilgili ve tecrübeli bir doktorKızlar bu gün eşimin israrlari üzerine Zeynep Kamil hastanesine gittim. Kesinlikle insana insan gibi muamele eden yok. Hoş benim bulunduğum andan bahsediyorum insanlar da o kadar aceleci ve saygısız ki drlar ve asistanlar da haklı gibi görünüyor bir yerde. Zaten özele gidecektim ama eşim illa oraya da Bi gidelim istedi. Eşleri içeri almadılar koridordan bile çıkardılar. Şimdi o da bana hak verdi İstanbul da maltepe Kadıköy taraflarında bir hastane bulucam. Var mı sizden bu taraflarda Dr bulan.
Artış cok guzel, 5 hafta civaridir buyuk ihtimal ama kese oluşuna daha iyi belli olur haftası, bu değerlerden cok anlaşılmıyorkızlar selam hastaneden geliyorum muayene olamadım ama beta hcg me baktırdım. sonuçları paylaşıyorum. normal görünüyor değil mi ? sizce bebiş kaç haftalıktır nisan annesi mi oluyorum bende
24.08 72.38
27.08 332.2
31.08 2689
Ayniyiz kuzum evet senle tarihlerimiz, vallahi bugün öğlen kontrole gitmistim hemde Progestan yazdirdim, özellikle sordum ac gel dedi. Bence yaparlar 11 inde, ama mhrsden aldiysan istersen pzt 13 eylul haftasına al garanti olsun aclik toklugu da sorarsın yada pzt sabahtan bulursan sabahtan gidersin ac gidersin nolur nolmazcanım bende 11 eylule randevu aldım senınle tarıhlerımız aynı sanırım 2 lı tarama yaparmı ki saat 11 e aldım tok gıtmıs olacagım acaba sorsammı yapacaksa randevuyu sabaha cekerdım
Ayniyiz kuzum evet senle tarihlerimiz, vallahi bugün öğlen kontrole gitmistim hemde Progestan yazdirdim, özellikle sordum ac gel dedi. Bence yaparlar 11 inde, ama mhrsden aldiysan istersen pzt 13 eylul haftasına al garanti olsun aclik toklugu da sorarsın yada pzt sabahtan bulursan sabahtan gidersin ac gidersin nolur nolmaz
Canim cok uzuldum ama dualarim seninle Icini ferah tut allahin izniyle hepiniz kurtulursunuz insallahhh Bizi habersiz birakma oldu mu?Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun..
Dün hastaneye yatışım oldu hayati riskim var. Dış gebelik değilmiş bir tanesi kornual gebelik diğerinin yeri güzelmiş ama benim hayati riskim ciddiymiş ve o bebeğimin hayatını sonlandırırken diğerinin de düşme riski olduğunu açık açık söylüyorlar.. Çok korkuyorum ve dualarınıza ihtiyacım var.. Eğer iç kanama başlarsa hem iki bebeğimi kaybedeceğim hem de benim de hayatım riske girecek..
Hadi hayirlisi canim, ne kadarmis fiyati canim bizi bi bilgilendirirsen cok sevinirimKızlar 14 Eylül'de ikili tarama için randevu oluşturduk bugun doktorumla. Aç gel dedi, bakalım inşallah güzel çıkar sonuçlar
Doktorum bildir demişti, benim gitmeye vaktim olmadı. Ama sisteme düşmüş beni aradılar aile hekimliğinden hamileymişsiniz doğru mu diye, telefonda bilgiler verdim vs girişim yapılmış oldu. Tetanoz aşısı zamanı arayacaklarını söylediler. Birde istediğiniz zaman randevu almadan gelip tahlil yaptırabilirsiniz dediler.Kızlar sağlık ocağına bildirdiniz mi.?
Aşı için falan çağırıyorlar sanırım. Benim ilk gebelik tecrübesizim bu konuda pek bir bilgim yok. Ne zaman bildiriliyor ?
Nifty testi yaptırmayacak mısınız? Ben de önümüzdeki hafta nifty testi için gidicem. Doktorun anlaşmalı olduğu yerler varmış ikili üçlü testlere gerek kalmıyormuşKızlar 14 Eylül'de ikili tarama için randevu oluşturduk bugun doktorumla. Aç gel dedi, bakalım inşallah güzel çıkar sonuçlar
teşekkür ederimm. keseye baktıramadım malesef. 1 hafta yada 2 hafta sonraya randevu alırım sanırım. su an toz şeklinde inofolic kullanıyorum. acaba hap olanına mı geçsem ama elimde bir kutu varArtış cok guzel, 5 hafta civaridir buyuk ihtimal ama kese oluşuna daha iyi belli olur haftası, bu değerlerden cok anlaşılmıyor
İnşallah kuzum10+5 oluyor doktora sorayım canım yaparız derse erken saate alayım hayırlı haberler alalım ınsallah
Eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum, ücretli değilCanim cok uzuldum ama dualarim seninle Icini ferah tut allahin izniyle hepiniz kurtulursunuz insallahhh Bizi habersiz birakma oldu mu?
Hadi hayirlisi canim, ne kadarmis fiyati canim bizi bi bilgilendirirsen cok sevinirim