2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Rabbim esirgesin. Allah yardimciniz olsun. Dualarim sizinle.

Allah yardımcınız olsun, inşallah operasyon sorunsuz geçer bebeklerinden biride seninle kalmaya devam eder. Dualarımız seninle

Çok üzüldüm tarifi olmayan bir üzüntüdür eminim Allah seni bebeklerine, bebeklerini de sana bağışlar inşallah

Rabbim yardımcınız olsun. Dualarımız seninle. Bizleri habersiz bırakma.

Canım acil şifalar diliyorum. Allah korusun

Canimm
Allah korktuguna ugratmasin,kotu dusunme bebegine de sana da hicbisey olmayacak Allahin izniyle dualarimdasin tatlim.Allah yardimcin olsun insAllah

İlişki yasanmadı canım , kızımı emzirıyorum az da olsa bu etken mi acaba, dr keseye kadar emzirebılırsin sonra konusuruz demişti, yazdım bakalım olması erken gıderım , cumartesiydi randevum
Merhaba, ben de ilk çocuğunu emziren (15 aylık) ikinci çocuğuna gebe aynı zamanda emzirme danışmanı bir anneyim. Hamileyken emzirmeye tandem emzirme denir ve ne içerideki bebeğe ne de dışarıdaki bebeğe bir zararı yoktur. Doktorunuz neden keseye kadar diye bir sınır koydu bilmiyorum ama günümüzde jinekologlar emzirmenin hamileliğe olumsuz bir etkisi olmadığını kabul etmektedir. Biraz araştırın bence emzirmeyi kesmeden önce.

kadın dogumcum Keseyi gorunce kes demedi canım , gelınce bakarız riskli bi durum var mı yok mu ona gore konusuruz dedi, kes diycegını sanmıyorum ben de ,yani inş gerek kalmaz, ama tüp bebek dr um onceden emzirmek rahmi kasar bu da risk demişti

Evet emzirmek biraz kasılmaya neden olabiliyor ama gebeliğe zarar verecek kadar değil canım sen yine doktorunla konuşursun dilerim hiç kesmene gerek kalmaz tabi yine en iyisini doktorlar söyleyecektir :)

Allah'ım Şafi ismiyle şifa versin inşallah Sağlıklı bir şekilde geçer işlem çok üzüldüm kuzum.

Evet emzirmek biraz kasılmaya neden olabiliyor ama gebeliğe zarar verecek kadar değil canım sen yine doktorunla konuşursun dilerim hiç kesmene gerek kalmaz tabi yine en iyisini doktorlar söyleyecektir :)
İnsallah canım cok istiyorum hele ki korona da uzun uzun emsin şifa olsun

Rabbim sifa versin, insallah kayıp yasamadan atlatirsiniz bu sureci

Insallah hepimize once saglikli ve hayirli, sonrada gönlümüze göre olan nasip olur
Amin inşallah. Bana inşallah kızın olur diyorlar ama ben kız istiyorum demeye utanıyorum vallahi bu kadar evlat hasretiyle yanıp tutuşan annelet varken nankörlük edermişim gibi geliyor. Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat versin gelen başımın tacıdır...

Kesinlikle öyle, benim 1 tane erkek bebek kaybım var, o yuzden mi bilmiyorum ama bi tane olsun istiyorum ama doktor cinsiyetini söylediği an biter tabiki istekler, Rabbim ne verirse raziyiz, hepsinin sevgisi ayni, cok sukur ayrim yapan bir yapimiz yok ama esimin ailesi biraz sorunlu, ikinci kizimda, kiz olduğunu öğrendiklerinde beni arayıp cok üzüldük filan demislerdi cahilliklerine verip bisey demedim, onlara uzun sure gebeligimden bahsetmek istemiyorum

Allah yardımcın olsun canım , dış gebelik yasadım ben de , bılıyorum süreci cok zor.bu dedıgın daha istisnai bi durum sanki , bize yaz sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…