- 7 Ocak 2021
- 2.103
- 4.194
- 30
Hem de çok fena çekinme oluyor . Hamile değilken genel kontrole gittiğimde de vajinal bakıyorlardı ama şimdi hamilelikten heralde can acıtıyor hiç sevmiyorum ama yapacak bişey yokBende daha öncekilerde çok baktırdım ama yinede her seferinde bi çekinme oluyor
Oyle malesef özellikle spekulum ile bakınca daha fena ama aslinda kendini kalmayınca o kadar acı vermiyor, rahat olmak lazımHem de çok fena çekinme oluyor . Hamile değilken genel kontrole gittiğimde de vajinal bakıyorlardı ama şimdi hamilelikten heralde can acıtıyor hiç sevmiyorum ama yapacak bişey yok
Kızlar bu gün eşimin israrlari üzerine Zeynep Kamil hastanesine gittim. Kesinlikle insana insan gibi muamele eden yok. Hoş benim bulunduğum andan bahsediyorum insanlar da o kadar aceleci ve saygısız ki drlar ve asistanlar da haklı gibi görünüyor bir yerde. Zaten özele gidecektim ama eşim illa oraya da Bi gidelim istedi. Eşleri içeri almadılar koridordan bile çıkardılar. Şimdi o da bana hak verdiİstanbul da maltepe Kadıköy taraflarında bir hastane bulucam. Var mı sizden bu taraflarda Dr bulan.
O güm güm kalp atışlarını duyunca acı kalmadı zaten bıraktım kendimi :) Allah size de nasip etsin bir an önce duymayı . çok özel, tarifi zor duygular yaşıyoruzOyle malesef özellikle spekulum ile bakınca daha fena ama aslinda kendini kalmayınca o kadar acı vermiyor, rahat olmak lazım
10. Haftadan başlıyor 12. Hafta daha net sonuç alındığını söylediler o yüzden 12. Haftada yaptırıcam ben de fiyatlar 3000-3500 arası değişiyor. Bazıları cinsiyet çalışmıyormuş bazıları da hem cinsiyet hem de dna taraması yapıyor işte.ne kadar ücreti ve jaçıncı haftada yapılıyor acaba
Ya evet en azından kısa zamanda öğrenirsem tekte daha iyi olacakİnşallah sonuçlar çok güzel olur
Bende öyle yapıcam galiba, neredeyse her hafta doktora koşturasım geliyor biraz panik birisiyim o yüzden senin gibi düşündümİnşallah hepimiz güzel şeyler duyarız.
Yok izmirdeyim ben doktorun kendi kliniğinden anlaşmalı olduğu bir kaç yer varmış gidince detaylarını daha iyi öğrenicem şimdilik fiyat aldım sadeceİstanbulda misiniz bende nifty için uygun yer bakıyorum.
Aynen haklısın ben 2 doz aşımı da çok önceden yaptırmıştım ama ne olur ne olmaz insan bu dönemde bin kat daha tereddüt ediyor Allah yardımcımız olsunİnşallah kuzumhaber ver mutlaka etiketle beni, şu korona olmasa çalışmaya devam etsem cok cok rahat olurdu ama aşı bile olamiyorken çalışmak zor. Bakalim
Allahim yardımcınız olsunHepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun..
Dün hastaneye yatışım oldu hayati riskim var. Dış gebelik değilmiş bir tanesi kornual gebelik diğerinin yeri güzelmiş ama benim hayati riskim ciddiymiş ve o bebeğimin hayatını sonlandırırken diğerinin de düşme riski olduğunu açık açık söylüyorlar.. Çok korkuyorum ve dualarınıza ihtiyacım var.. Eğer iç kanama başlarsa hem iki bebeğimi kaybedeceğim hem de benim de hayatım riske girecek..
Aynen benim de sınır 3 kismetimizdw ne varsa baba ve cocuklar kiz istiyor, 1. Den itibaren hep kiz olması taraftarıydi esim, oğlum olsun isteyen hep bendim .. Ne yapayım insan iki cwsitten istiyor.. ama ne gelirse başımızın tacı çok ama çok sevilecek.. hayırlısıyla saglikla gelsin yeter kiAllahtan esimin oyle bir talebi yok3 tane sinirim var, artik nasibimizde ne varsa diyoruz
Bende aynıyım.. halsizlik ve bozuk bağırsaklar ile gun ve geceler zor geçiyor bu ara.. yine de tam durum ne bilmiyorum yarın kontrolüm umarim hersey yolundadırBende de hic bisey yok, daha doktora da gitmedim, ne durumdayım bilmiyorum
Emziriyorum diye ikki snovac olmustum ama ne kadar korur bılmıyorum..çok tedirgınım korona konusunda, aılelerle bile gorusesım yok ta dinleyen kim... Eşim zaten cok kişiyle gorusuyo işi gereği. İnsallah korona ve tum hastalık kötülüklerden uzak saglıklı bi şekılde gecer bu süreç. Ailem alıştı bana eve gelır gelmes ellerını yıkıolar banyoya girip te, eşimin ailesi biz gelmeden yıkadık zaten dıyoİnşallah kuzumhaber ver mutlaka etiketle beni, şu korona olmasa çalışmaya devam etsem cok cok rahat olurdu ama aşı bile olamiyorken çalışmak zor. Bakalim
Sezeryandan dolayı mı sınır var ?Aynen benim de sınır 3 kismetimizdw ne varsa baba ve cocuklar kiz istiyor, 1. Den itibaren hep kiz olması taraftarıydi esim, oğlum olsun isteyen hep bendim .. Ne yapayım insan iki cwsitten istiyor.. ama ne gelirse başımızın tacı çok ama çok sevilecek.. hayırlısıyla saglikla gelsin yeter ki
Ben de psikolojik mi bılmıyorum aşırı uyku hali var .Bu arada benim hala belirtilerim başlamadı
Halsizlik arada bel ağrısı var ama bulantı, kusma, baş sönmesi, hele de göğüslerde hala bişi yok
Var mı benim gibi olan .?
Kaç yaşındalar masallahAynen benim de sınır 3 kismetimizdw ne varsa baba ve cocuklar kiz istiyor, 1. Den itibaren hep kiz olması taraftarıydi esim, oğlum olsun isteyen hep bendim .. Ne yapayım insan iki cwsitten istiyor.. ama ne gelirse başımızın tacı çok ama çok sevilecek.. hayırlısıyla saglikla gelsin yeter ki
İkili üçlü testlerden kurtarması ve dogruluk payı gayet iyi , fiyatı yuksek ama değer gibi bakalımNifty testi yaptırmayacak mısınız? Ben de önümüzdeki hafta nifty testi için gidicem. Doktorun anlaşmalı olduğu yerler varmış ikili üçlü testlere gerek kalmıyormuş
Herkeste belirti farklı oluyor normaldir inşMerhabalar normalde adet öncesi ve adet zamanı kasık ve bel ağrısı yaşarım yine öyle oldu ama adet olmayınca test yaptım pozitif çıktı 25 ağustosta doktora gittim HCG 476 progesteron 24 çıktı 2 kaybım olduğundan doktorum önlem amaçlı progesteron verdi ve pıhtılaşmam var die hemen oksapar başlattı haftaya gel ancak o zaman kese gözükür dedi randevum 2 Eylül de ama ara ara kasığımda ve belime ağrı giriyor uzun sürmüyor ama normal mi acaba
Hayir ben yeterli gördüğümdenSezeryandan dolayı mı sınır var ?
Bende cok uyuyorum gece gündüzBen de psikolojik mi bılmıyorum aşırı uyku hali var .
Evet öyle bi onceki hamileliğimde hiç belirti yaşamadım inşallah sağlıklı bir gebeliktir:)Herkeste belirti farklı oluyor normaldir inş
Korona olmada bile, evinden baska birine kendi aracinla bile gitsen nezaketen bi elini yikarsin. Hele ki bu korona doneminde bu tavirlarina deli oldum. Esiniz uyarsin. Siz ses etmeyin.Emziriyorum diye ikki snovac olmustum ama ne kadar korur bılmıyorum..çok tedirgınım korona konusunda, aılelerle bile gorusesım yok ta dinleyen kim... Eşim zaten cok kişiyle gorusuyo işi gereği. İnsallah korona ve tum hastalık kötülüklerden uzak saglıklı bi şekılde gecer bu süreç. Ailem alıştı bana eve gelır gelmes ellerını yıkıolar banyoya girip te, eşimin ailesi biz gelmeden yıkadık zaten dıyoyoldaki pislikler nolcak, kolonya heba edıyorum artık, anlatıyorum titizliğiiğimi ,aşılıyuz modundalar, aşı taşıyıcılıgı yoketmıyo ki ,kızım aşısız sonucta , ve varyantlara aşılılar da yakalanıuo duyuyorum cevrende. Sinir stressız gecer inş bu sureç....
Ben de nifty test dusunuyorum. Tabi oncesinde doktoruma bi çıtlatıcam, onun da fikrini alacağım. Burada biri daha yaptı, kanını neredeysen oradan gelip alıyolarmış, sonra kanı abd gondermisler, kan oraya ulaşmadan parayı da almamışlar. Baya güven verici. 3500 demisti sanirim. Onun yaptigi yer kafama yatmisti.Nifty testi yaptırmayacak mısınız? Ben de önümüzdeki hafta nifty testi için gidicem. Doktorun anlaşmalı olduğu yerler varmış ikili üçlü testlere gerek kalmıyormuş