2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Korona olmada bile, evinden baska birine kendi aracinla bile gitsen nezaketen bi elini yikarsin. Hele ki bu korona doneminde bu tavirlarina deli oldum. Esiniz uyarsin. Siz ses etmeyin.
Biz onlara her gittiğimizde vurgulayarak elımızı yıkıyoruz, kolonya da vardı isterseniz kolonya sıkın dıyo. Hem yıkarım hem kolonyamı sıkarım.eşim direk soyleyemıyo da baya bi vurguluyo ,anlamazlıktan gelıolar olmadı ben devreye gircem :)

Benim esim valla pat diye soylerdi korona var korona diye Ya simdi siz gelinsiniz ya ne deseniz batabilme ihtimali var maalesef ama bu ciddi bi konu o yuzden devreye girmeye calismaktan baska careniz yok :)

Benim esim valla pat diye soylerdi korona var korona diye Ya simdi siz gelinsiniz ya ne deseniz batabilme ihtimali var maalesef ama bu ciddi bi konu o yuzden devreye girmeye calismaktan baska careniz yok :)
Gerçi evımde devreye girsem nolcak, carsıdan pazardan kendı evıne geldıgınde de boyle davranıyosa risk zaten cok , minumumda tutayım bu surecte cok uykum gelır cok halsız olurum fln )))))

Bulanti cok fena, yedigim 1 dilim ekmek onu da 1 saat midemde tutabiliyorum... Umarim cabuk gecer (

O kadar haklısın ki, ocakta eşim korona oldu bende çıkmadı. Ayni ev ayni yatak yastık yanyana bana bulaşmadi ama tabi temasli oldum haziranda vuruldum ilk dozu. Ben evdeyim esim bin kişilik fabrikada. Onda aşı var ama kendine, taşıyıcı olup bana getirir mi getirir. Temmuzda aşı günüm gelmeden gebeliği öğrendim, o zamana kadar çok rahattım korona için, ama şimdi zaten vücudum kendini değiştirdi herşeyim allak bullak oldu, bi de o. Allahim hepimizi korusun

Kızlar, nifty (fetal dna) testi için açıklama yapmıştım sonuç gelince yazarım demiştim. Ben Invitae firmasıyla yaptırdım.
Sonucumuz bugün geldi 23 ağustosta kan almışlardı bu sabah ulaştı. Çok şükür sağlıklı ve bir oğlumuz olacak.
Firma hakkında bilgilendireyim. Ben çok telaş yaptım ödeme için aramadılar vs diye sonuçta para vermeden tee abd ye kan mı gider diyordum. Dün hatta mailler döşedim artık öyle aradılar sonuç çıkınca ödeseniz de olurdu yakında gelir dediler. Ama ibanı da özellikle istedim ödemeyi yaptım rahatladım bu sabahta sonucu aldık. Diğer firmalarda açıkçası fatura istemezseniz şu fiyat olur bu fiyat olur dendi bu firma direkt faturayı da gönderdi muhasebeciyim fatura severim :)
Ben çok memnun kaldım sonuç hem mail hem telefonda geldi doktoruma da aynı anda gitmiş.
Umarım hepinizin sağlıklı hayırlı evlatları olurr ben bu konuda çok araştırma yapmıştım sorularım hep cevapsız kalmıştı. Merak ettiğiniz bir şey olursa mesaj atın mutlaka dönerim. Temsilcinin numarasını da veririm yaptrımak isteyenlere.

Gebelıkte aşı durumu nasıl oluyo ki , ben de ucuncuye bıyontec dusunuyodum ama gebelık geldi , belki 3 ay gecınce vuruluyordur ogrenıruz , senın bıyontecse 1. Ci yine biraz korur

Kızlar ya afedersiniz buyuk tuvaletten sonra akintimin rengi boyle bulanik gibi geldi silince, korktum basina gelen var mi

Cok sevindim senin adina. Gozun aydin. Icin bi rahatlamistir ne guzel Ben de bu sqbah bu firmayi aradim. Ayni dedigin gibi odemeyi kan sonuclari cikinca aliyolarmis. Bu gercekten guven verici. Yarin doktor randevum da var, ona da bi danisacagim uygun gorurse ki neden uygun gormesin ki yaptiracagim.

Canım hadi gecmıs olsun ve hayırlı olsun, cinsiyetı test mi soyledi ,doktorunuz ultrasona gore mi soyledi , inş gonlunuze goredirnekadardı fıyatı ? Sanırım 7 gunde cıkmıs?

Canım hadi gecmıs olsun ve hayırlı olsun, cinsiyetı test mi soyledi ,doktorunuz ultrasona gore mi soyledi , inş gonlunuze goredirnekadardı fıyatı ? Sanırım 7 gunde cıkmıs?
test söyledi canım tam olarak 8. gün diyeliim 3100e yaptırmıştım çok çok teşekkür ederiim

Cinsiyet ogrenılmesıne gercekten şoktayım drum ısrarla yasak demişti diğer gebelıgımde yaptırdıgımda,firma farkı mı ki
doktora ve bana gelen rapor farklı. bana gelende bildirilmesi yasakmış. cinsiyeti beğenmezse aldıranlar olduğu için türkiyede yasaklanmış. Ama doktora gidende yazıyor. Doktor insiyatif kullanıp söylüyor bizimki de telefondan söyledi sağolsunn :d

Ay bizim dr 12. Haftada kız gibi demişti ultrasonda, belkide niftyede gordu çakal kucuk kopya verdi :) yaptırırsam agzını yoklıcam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…