Biz onlara her gittiğimizde vurgulayarak elımızı yıkıyoruz, kolonya da vardı isterseniz kolonya sıkın dıyo. Hem yıkarım hem kolonyamı sıkarım.eşim direk soyleyemıyo da baya bi vurguluyo ,anlamazlıktan gelıolar olmadı ben devreye gircem :)Korona olmada bile, evinden baska birine kendi aracinla bile gitsen nezaketen bi elini yikarsin. Hele ki bu korona doneminde bu tavirlarina deli oldum. Esiniz uyarsin. Siz ses etmeyin.
Benim esim valla pat diye soylerdi korona var korona diyeBiz onlara her gittiğimizde vurgulayarak elımızı yıkıyoruz, kolonya da vardı isterseniz kolonya sıkın dıyo. Hem yıkarım hem kolonyamı sıkarım.eşim direk soyleyemıyo da baya bi vurguluyo ,anlamazlıktan gelıolar olmadı ben devreye gircem :)
Gerçi evımde devreye girsem nolcak, carsıdan pazardan kendı evıne geldıgınde de boyle davranıyosa risk zaten cok , minumumda tutayım bu surecte cok uykum gelır cok halsız olurum flnBenim esim valla pat diye soylerdi korona var korona diyeYa simdi siz gelinsiniz ya ne deseniz batabilme ihtimali var maalesef ama bu ciddi bi konu o yuzden devreye girmeye calismaktan baska careniz yok :)
Insallah geçer canım surekli leblebi ye azda olsa iç bastiriyorBulanti cok fena, yedigim 1 dilim ekmek onu da 1 saat midemde tutabiliyorum... Umarim cabuk gecer(
O kadar haklısın ki, ocakta eşim korona oldu bende çıkmadı. Ayni ev ayni yatak yastık yanyana bana bulaşmadi ama tabi temasli oldum haziranda vuruldum ilk dozu. Ben evdeyim esim bin kişilik fabrikada. Onda aşı var ama kendine, taşıyıcı olup bana getirir mi getirir. Temmuzda aşı günüm gelmeden gebeliği öğrendim, o zamana kadar çok rahattım korona için, ama şimdi zaten vücudum kendini değiştirdi herşeyim allak bullak oldu, bi de o.Emziriyorum diye ikki snovac olmustum ama ne kadar korur bılmıyorum..çok tedirgınım korona konusunda, aılelerle bile gorusesım yok ta dinleyen kim... Eşim zaten cok kişiyle gorusuyo işi gereği. İnsallah korona ve tum hastalık kötülüklerden uzak saglıklı bi şekılde gecer bu süreç. Ailem alıştı bana eve gelır gelmes ellerını yıkıolar banyoya girip te, eşimin ailesi biz gelmeden yıkadık zaten dıyoyoldaki pislikler nolcak, kolonya heba edıyorum artık, anlatıyorum titizliğiiğimi ,aşılıyuz modundalar, aşı taşıyıcılıgı yoketmıyo ki ,kızım aşısız sonucta , ve varyantlara aşılılar da yakalanıuo duyuyorum cevrende. Sinir stressız gecer inş bu sureç....
Gebelıkte aşı durumu nasıl oluyo ki , ben de ucuncuye bıyontec dusunuyodum ama gebelık geldi , belki 3 ay gecınce vuruluyordur ogrenıruz , senın bıyontecse 1. Ci yine biraz korurO kadar haklısın ki, ocakta eşim korona oldu bende çıkmadı. Ayni ev ayni yatak yastık yanyana bana bulaşmadi ama tabi temasli oldum haziranda vuruldum ilk dozu. Ben evdeyim esim bin kişilik fabrikada. Onda aşı var ama kendine, taşıyıcı olup bana getirir mi getirir. Temmuzda aşı günüm gelmeden gebeliği öğrendim, o zamana kadar çok rahattım korona için, ama şimdi zaten vücudum kendini değiştirdi herşeyim allak bullak oldu, bi de o.Allahim hepimizi korusun
Cok sevindim senin adina. Gozun aydin. Icin bi rahatlamistir ne guzelKızlar, nifty (fetal dna) testi için açıklama yapmıştım sonuç gelince yazarım demiştim. Ben Invitae firmasıyla yaptırdım.
Sonucumuz bugün geldi 23 ağustosta kan almışlardı bu sabah ulaştı. Çok şükür sağlıklı ve bir oğlumuz olacak.
Firma hakkında bilgilendireyim. Ben çok telaş yaptım ödeme için aramadılar vs diye sonuçta para vermeden tee abd ye kan mı gider diyordum. Dün hatta mailler döşedim artık öyle aradılar sonuç çıkınca ödeseniz de olurdu yakında gelir dediler. Ama ibanı da özellikle istedim ödemeyi yaptım rahatladım bu sabahta sonucu aldık. Diğer firmalarda açıkçası fatura istemezseniz şu fiyat olur bu fiyat olur dendi bu firma direkt faturayı da gönderdi muhasebeciyim fatura severim :)
Ben çok memnun kaldım sonuç hem mail hem telefonda geldi doktoruma da aynı anda gitmiş.
Umarım hepinizin sağlıklı hayırlı evlatları olurr ben bu konuda çok araştırma yapmıştım sorularım hep cevapsız kalmıştı. Merak ettiğiniz bir şey olursa mesaj atın mutlaka dönerim. Temsilcinin numarasını da veririm yaptrımak isteyenlere.
Canım hadi gecmıs olsun ve hayırlı olsun, cinsiyetı test mi soyledi ,doktorunuz ultrasona gore mi soyledi , inş gonlunuze goredirKızlar, nifty (fetal dna) testi için açıklama yapmıştım sonuç gelince yazarım demiştim. Ben Invitae firmasıyla yaptırdım.
Sonucumuz bugün geldi 23 ağustosta kan almışlardı bu sabah ulaştı. Çok şükür sağlıklı ve bir oğlumuz olacak.
Firma hakkında bilgilendireyim. Ben çok telaş yaptım ödeme için aramadılar vs diye sonuçta para vermeden tee abd ye kan mı gider diyordum. Dün hatta mailler döşedim artık öyle aradılar sonuç çıkınca ödeseniz de olurdu yakında gelir dediler. Ama ibanı da özellikle istedim ödemeyi yaptım rahatladım bu sabahta sonucu aldık. Diğer firmalarda açıkçası fatura istemezseniz şu fiyat olur bu fiyat olur dendi bu firma direkt faturayı da gönderdi muhasebeciyim fatura severim :)
Ben çok memnun kaldım sonuç hem mail hem telefonda geldi doktoruma da aynı anda gitmiş.
Umarım hepinizin sağlıklı hayırlı evlatları olurr ben bu konuda çok araştırma yapmıştım sorularım hep cevapsız kalmıştı. Merak ettiğiniz bir şey olursa mesaj atın mutlaka dönerim. Temsilcinin numarasını da veririm yaptrımak isteyenlere.
test söyledi canım tam olarak 8. gün diyeliim 3100e yaptırmıştım çok çok teşekkür ederiimCanım hadi gecmıs olsun ve hayırlı olsun, cinsiyetı test mi soyledi ,doktorunuz ultrasona gore mi soyledi , inş gonlunuze goredirnekadardı fıyatı ? Sanırım 7 gunde cıkmıs?
Cinsiyet ogrenılmesıne gercekten şoktayımtest söyledi canım tam olarak 8. gün diyeliim 3100e yaptırmıştım çok çok teşekkür ederiim
Kabızlık var mı? Yada tuvaletinizi yaparken zorlandiniz mıKızlar ya afedersiniz buyuk tuvaletten sonra akintimin rengi boyle bulanik gibi geldi silince, korktum basina gelen var mi
doktora ve bana gelen rapor farklı. bana gelende bildirilmesi yasakmış. cinsiyeti beğenmezse aldıranlar olduğu için türkiyede yasaklanmış. Ama doktora gidende yazıyor. Doktor insiyatif kullanıp söylüyor bizimki de telefondan söyledi sağolsunn :dCinsiyet ogrenılmesıne gercekten şoktayımdrum ısrarla yasak demişti diğer gebelıgımde yaptırdıgımda,firma farkı mı ki
İyi cabuk cıkmıs canım , fiyat da cok ta pahalı degiltest söyledi canım tam olarak 8. gün diyeliim 3100e yaptırmıştım çok çok teşekkür ederiim
Ay bizim dr 12. Haftada kız gibi demişti ultrasonda, belkide niftyede gordu çakal kucuk kopya verdi :) yaptırırsam agzını yoklıcam :))doktora ve bana gelen rapor farklı. bana gelende bildirilmesi yasakmış. cinsiyeti beğenmezse aldıranlar olduğu için türkiyede yasaklanmış. Ama doktora gidende yazıyor. Doktor insiyatif kullanıp söylüyor bizimki de telefondan söyledi sağolsunn :d
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucagina alırsın inş 9 takimdan hatirliyormusun beniİyi cabuk cıkmıs canım , fiyat da cok ta pahalı degil