Cok gecnis olsun canim. Cok cok cok daha hafif benzer bisey yasadim. Bebegim 12 gunlukken yalniz kaldim. Sinir stres sonucu boynumu cok kasidim ve sonuc ekteki gibi oldu. Ben de ailemden binlerce km uzaktayim, cevrem arkadaslarim hep Fransa'dalar. Ama bebislerimiz icin guclu olmak zorundayiz. Ki sen sadece yaka degistirmissin, al bebisini cikin gezin tozun. Vapurla karsiya gecin. Hic tatli canini sıkma lutfen. Cok doldugun zaman buraya icini dok. Benzer surecler yasayanlar olarak birbirimize destek oluruzRüyamda kendimi böyle görsem uyanınca oturur ağlardım halime. 4-5 gündür kabus yaşıyorum. Bebeğim için güçlü durmaya çalışıyorum.
Çok kaşıntı tutunca soğuk suyla duş alıyorum geceleri özellikle ki yazın bile sıcakla yıkanan insanım.
Kullandığım multivitamini değiştirmiştim. O tetiklemiş olabilir fakat tek başına vitamin bu kadar kötü hale getirmez dedi doktorlar. Lohusalıkta hormonların inişli çıkışlı olması ve en önemlisi de stres etkilemiştir dediler.
20 günlükken annem memlekete döndü. Tek başıma bakıyorum. Avrupa yakasından anadoluya taşımdım evlendikten sonra. Hiç arkadaşım yok ve dolasıyla iki çift laf edebileceğim hiç kimse yok. Çok yalnız kaldım.
Herşey birleşti ve sonuç bu. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Sanada çok geçmiş olsun cnm çok zor su kaşıntı durumu Allah hepimizin yardımcısı olsunCok gecnis olsun canim. Cok cok cok daha hafif benzer bisey yasadim. Bebegim 12 gunlukken yalniz kaldim. Sinir stres sonucu boynumu cok kasidim ve sonuc ekteki gibi oldu. Ben de ailemden binlerce km uzaktayim, cevrem arkadaslarim hep Fransa'dalar. Ama bebislerimiz icin guclu olmak zorundayiz. Ki sen sadece yaka degistirmissin, al bebisini cikin gezin tozun. Vapurla karsiya gecin. Hic tatli canini sıkma lutfen. Cok doldugun zaman buraya icini dok. Benzer surecler yasayanlar olarak birbirimize destek oluruz
Bendede aynı sorun var doğumdan bir buçuk ay sonra başladıHayatımda ilk defa alerji oldum. Gören bi daha bakıyor. Nefes darlığı vermediği için şanslıymışım. Belimden aşağısı yanmış gibi kıpkırmızı
Bendede aynı sorun var doğumdan bir buçuk ay sonra başladı
Doğum sonrası düşen bağışıklık sistemi birde hormanlardan oluyormuş aniden çok kilo vermek de tetikliyor en çok da stresYaaa sayfada ne kadar cok kişi alerji olmuş ya
Valla ben de şaşırdımAa iyi yapmışsın senin yine iyi çıkmış ben ilk kullandığımda 10 ml çıkmıştıdaha çok emzir canım biberon çok garip alışkanlık yapıyor ben o yüzden EDS yaptım memeyi emmiyordu çünkü.. sabırla hatta sinir olarak ısrarla meme verdim , pek kilo almıyor gibi benimki ama mamayı bitirdim ben . Delilik gibi gelecek ama bebek tartısı aldım trendyol dan , 1 hafta deneyeceğim mamasız ne olacak ..gerçi mamayı 1 kere veriyordum ağladıkça memeye alıyoRum bakalım ne olacak .. ay çenesi güçlenecek dye bekliyorum
Yaaa bugün benimki de öyleydi. Ne derdi var anlamıyorum. Uyutma konusunda tavsiyesi olan varsa versin yoksa atcam kendimi biyerlerdenArkadaşlar tam 13 saat oldu sadece yarımşar saat iki kere yani toplam 1 saat uyudu. Deli gibi ağlaması falan yok ama ben bittim neden uyumaz 45 günlük bir bebek bu kadar saat kafayı yicem
Geçmiş olsun tekrar ettimi ben en çok kollarımı kasıyorum bazen de boynumda oluyor sende de tekrarlıyor muCok gecnis olsun canim. Cok cok cok daha hafif benzer bisey yasadim. Bebegim 12 gunlukken yalniz kaldim. Sinir stres sonucu boynumu cok kasidim ve sonuc ekteki gibi oldu. Ben de ailemden binlerce km uzaktayim, cevrem arkadaslarim hep Fransa'dalar. Ama bebislerimiz icin guclu olmak zorundayiz. Ki sen sadece yaka degistirmissin, al bebisini cikin gezin tozun. Vapurla karsiya gecin. Hic tatli canini sıkma lutfen. Cok doldugun zaman buraya icini dok. Benzer surecler yasayanlar olarak birbirimize destek oluruz
Malesef canım aynı sorun hepimizde var sanırım benim bakanım var o ara rahatım az da olsaYaaa bugün benimki de öyleydi. Ne derdi var anlamıyorum. Uyutma konusunda tavsiyesi olan varsa versin yoksa atcam kendimi biyerlerden
Geçmiş olsun Inşaallah atlatırsın bir an önceRüyamda kendimi böyle görsem uyanınca oturur ağlardım halime. 4-5 gündür kabus yaşıyorum. Bebeğim için güçlü durmaya çalışıyorum.
Çok kaşıntı tutunca soğuk suyla duş alıyorum geceleri özellikle ki yazın bile sıcakla yıkanan insanım.
Kullandığım multivitamini değiştirmiştim. O tetiklemiş olabilir fakat tek başına vitamin bu kadar kötü hale getirmez dedi doktorlar. Lohusalıkta hormonların inişli çıkışlı olması ve en önemlisi de stres etkilemiştir dediler.
20 günlükken annem memlekete döndü. Tek başıma bakıyorum. Avrupa yakasından anadoluya taşımdım evlendikten sonra. Hiç arkadaşım yok ve dolasıyla iki çift laf edebileceğim hiç kimse yok. Çok yalnız kaldım.
Herşey birleşti ve sonuç bu. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Annem 40ım çıkınca gitti. Gece eşim yardım ediyor, mamasını falan veriyor ama gündüz çok daralıyorum. Dün 2 kere 2şer saat uyudu pamuk gibiydim. Bugün hiç dinlenemedim, bi de sinir basıyor beni. Söyleniyorm parmak kadar çocuğa. Sonra özür dileyip öpüyorumMalesef canım aynı sorun hepimizde var sanırım benim bakanım var o ara rahatım az da olsa
Hayatımda ilk defa alerji oldum. Gören bi daha bakıyor. Nefes darlığı vermediği için şanslıymışım. Belimden aşağısı yanmış gibi kıpkırmızı
Hep aynı şeyi yaşıyoruz tüm anneler olarak ben gece yalnızım gündüz kv ile büyük çocuklar ilgileniyor genelde benim kide akşam saatleri ağlıyor yalnız baktığım içinde öyle geliyor Belki de sonuçta gündüz kucaktan kucağa geziyorAnnem 40ım çıkınca gitti. Gece eşim yardım ediyor, mamasını falan veriyor ama gündüz çok daralıyorum. Dün 2 kere 2şer saat uyudu pamuk gibiydim. Bugün hiç dinlenemedim, bi de sinir basıyor beni. Söyleniyorm parmak kadar çocuğa. Sonra özür dileyip öpüyorumBi derdi var belli ama anlayamayınca derman olamıyorum. Yatırıyorum ıh ıh, kucağıma alıyorum aynı, memeye alıyorum yine aynı uyutuyorum yatırıyorum 5 dakika sonra uyanıyor
Yaaa bi çılgın ben değilmişim çok sevindimValla ben de şaşırdımelektrikli de toplam 30 çıkmıştı max. Bunda bi tanesinden çıktı yarım saatte. Tartıyı hiç yadırgamadım biz de aldık çünkü benim mamayı bırakmam zor ya, doktor dedi çünkü bırakma diye. Ha biraz artarsa işte ek gıda zamanı belki. İnşallah senin bebişin mamasız devam eder kötü birşey değil tabi ki ama insan kendisi yetebilmeyi istiyor. Bir de mama hem madden yük hem de iş olarak yük. Mamayı hazırlayıp gelene kadar yırtılıyor benimki
Ben uyumayınca banyo yaptırıyorum,şimdilik en azından sakinleşiyor yoksa benimki de aynı memede emzirme yastığında alıyor uykusunu aaaa birde 4moms aldım orda gündüz daha sakin tabü bende daha sakinimAnnem 40ım çıkınca gitti. Gece eşim yardım ediyor, mamasını falan veriyor ama gündüz çok daralıyorum. Dün 2 kere 2şer saat uyudu pamuk gibiydim. Bugün hiç dinlenemedim, bi de sinir basıyor beni. Söyleniyorm parmak kadar çocuğa. Sonra özür dileyip öpüyorumBi derdi var belli ama anlayamayınca derman olamıyorum. Yatırıyorum ıh ıh, kucağıma alıyorum aynı, memeye alıyorum yine aynı uyutuyorum yatırıyorum 5 dakika sonra uyanıyor
Valla bu uyumama yüzünden her türlü pisliğe bulaştıkYaaa bugün benimki de öyleydi. Ne derdi var anlamıyorum. Uyutma konusunda tavsiyesi olan varsa versin yoksa atcam kendimi biyerlerden
Off yalnız değilmişim valla ben de çok söyleniyorum birden bire çok sinirleniyorum abuk sabuk konuşup pişman oluyorum. Gündüz yalnızım akşamları eşim çok bakıyor ama gece düzgün uyumuyorum sürekli uyu uyan yorgunum sonra bütün gün eğer bir de huysuzsa sabrım kalmıyor. Arada deliriyorum, ağlıyorum, söyleniyorum. Depresyon denizlerinde yüzüp yüzüp kıyıya geliyorum. Öyle işte..Annem 40ım çıkınca gitti. Gece eşim yardım ediyor, mamasını falan veriyor ama gündüz çok daralıyorum. Dün 2 kere 2şer saat uyudu pamuk gibiydim. Bugün hiç dinlenemedim, bi de sinir basıyor beni. Söyleniyorm parmak kadar çocuğa. Sonra özür dileyip öpüyorumBi derdi var belli ama anlayamayınca derman olamıyorum. Yatırıyorum ıh ıh, kucağıma alıyorum aynı, memeye alıyorum yine aynı uyutuyorum yatırıyorum 5 dakika sonra uyanıyor
Evet cnm öyle insAllah kimseninki kalıcı olmaz benimki ikizlerde kalıcı oldu insAllah bu doğumda gecmistirDoğum sonrası düşen bağışıklık sistemi birde hormanlardan oluyormuş aniden çok kilo vermek de tetikliyor en çok da stres
Gazi vardır belki cnm yada havalar sıcak oldu ondan rahatsız oluyordur sureklindus aldır bizimkide havalar sıcak oldu baya bunaldı sıcaktan aksine suyuda sevmiyo ya düş aldirana kadar catliyoAnnem 40ım çıkınca gitti. Gece eşim yardım ediyor, mamasını falan veriyor ama gündüz çok daralıyorum. Dün 2 kere 2şer saat uyudu pamuk gibiydim. Bugün hiç dinlenemedim, bi de sinir basıyor beni. Söyleniyorm parmak kadar çocuğa. Sonra özür dileyip öpüyorumBi derdi var belli ama anlayamayınca derman olamıyorum. Yatırıyorum ıh ıh, kucağıma alıyorum aynı, memeye alıyorum yine aynı uyutuyorum yatırıyorum 5 dakika sonra uyanıyor
Lansinoh aldık canım sağından solundan sıkmasam o da çıkmıyor. Mochi tek memeden daha çok süt çıkardı sanki ben de anlamadım. Ama takınca çok acıyor acımasa daha iyi sonuç alcam sanırım. Böyle ucundan bedenime ipler varmış da onlar geriliyomuş gibi bi acı. Aslında sürekli takasım var ama acıyınca zorlanıyorum özellikle emzirirken. Benim sağ memeden hiç süt akmıyor diğerini emerken, ama soldan geliyor bazen, en azından ona takabilsem bikaç damla da olsa ziyan olmayacak. Tartıyı da eşim tutturdu öyle aldık başta çok kilo kaybı olunca bakalım düzgün besleyebiliyo muyuz dediYaaa bi çılgın ben değilmişim çok sevindim
Ya senin elektrikli pompa iyi değil sanırım daha çoktur o süt pompan çekemiyordur , mochi emzirirken daha iyi sonuş veriyor bende ,bi taraftan bebek emerken diğer taraftan sütü topluyor ( ikiz emzirme gibi ) hemde süt arttırıyor ..
ben çözmüştüm bizim bebenin acıkma rutinini o acıkmadan 10 dk önce kalkıp hazırlıyordum hareketlenince de veriyordum mamayı ama gündüz çok sık emdiği için çok zor olmaya başlamıştı mama kabı aldım 3 bölmeli ölçekleri oraya peşin koyup hazır bırakıyordum mamayı hazırlama süresini düşürmüştüm.. şimdilik sağdığım sütle devam ediyorum meme yerine çenesi güçlendikçe artacak memeden aldığı inş sağımı da bıraksam da meme uçlarım rahatlasa
Ben tek başıma banyo denemedim hiç, üstüm ıslanır onu giydir kendin değiş derken beceremem soğukta çocuk rezil olur diye korktum. Bizim burda havalar yeni ısındı ama artık daha kolay olur. Bir de bir arkadaş yazmıştı kovaya su doldurup içinde tutmak faydalıymış. Kabız olan kaka bile yapıyormuş. Onu denicem akşam daha kolay dalar belki. 4moms ben de baktım da ya biraz açıldık bilmiyorum nasıl olurBen uyumayınca banyo yaptırıyorum,şimdilik en azından sakinleşiyor yoksa benimki de aynı memede emzirme yastığında alıyor uykusunu aaaa birde 4moms aldım orda gündüz daha sakin tabü bende daha sakinim
Ben emzik veremiyorum ya aslında versem deli gibi emer ama biberon da olunca memeyi hepten bırakır diye korkuyorum. Şimdi yine uykuya dalarken falan kullanıyoz iyi kötüValla bu uyumama yüzünden her türlü pisliğe bulaştıkemzik var , ayakta sallama var, fön sesi var ev cümbüş
Off yalnız değilmişim valla ben de çok söyleniyorum birden bire çok sinirleniyorum abuk sabuk konuşup pişman oluyorum. Gündüz yalnızım akşamları eşim çok bakıyor ama gece düzgün uyumuyorum sürekli uyu uyan yorgunum sonra bütün gün eğer bir de huysuzsa sabrım kalmıyor. Arada deliriyorum, ağlıyorum, söyleniyorum. Depresyon denizlerinde yüzüp yüzüp kıyıya geliyorum. Öyle işte..