2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gazi vardır belki cnm yada havalar sıcak oldu ondan rahatsız oluyordur sureklindus aldır bizimkide havalar sıcak oldu baya bunaldı sıcaktan aksine suyuda sevmiyo ya düş aldirana kadar catliyo
Gazdan büyük ihtimalle canım ama ilaç da veriyoruz bakalım artık inşallah düzene girer. Bizimki suyu seviyo şükür sadece giydirmek için yatırınca biraz ağlıyor.

Gazdan büyük ihtimalle canım ama ilaç da veriyoruz bakalım artık inşallah düzene girer. Bizimki suyu seviyo şükür sadece giydirmek için yatırınca biraz ağlıyor.
InsAllah cnm bizimde gazimiz var ama eskisi kadar çok değil çok sukurvalla kızlarım suyu severdi bu pek sevmiyo ağlıyo duş kaldırdığımda

Meme tamamiyle veriyorum ama bazen gece uykusu bölünüyor emerken o yüzden önceden sağdığım sütü veriyorum ama ben meme boşalsın diye ben sağım yapıyorum, ben yine uyumuyorum, böylece uykusu bölünmüş olmuyor.
Benimde sol taraf çok kötüydü aynı ağrılar bende de oluyordu gece uyumuyordum o ağrıdan ben sağıma devam ettim hatta sonra tıkandı şişti sonrada süt gelmeye basladı..
Birde tesadüf mü bilmem ama dondurma ye dediler işe yaradı gibi ..

Bizim de ilk zaman daha çoktu. İlacın faydası var ama şu ıh ıh diye mızırdanmaları bitmedi daha. Bakalım artık yavaş yavaş o da kesilir inşallah
InsAllah cnm ben duş aldırırım gün pamuk gibi genel olaraknuyuyo arada uyaniyo meme yiyo poposunu açıyoruz tekrar uyuyo

Ya hepimiz aynı durumdayız ah o vicdan azabı yok mu çok şükür sağlıklılar ama iste biz de insaniz uykusuzluk, tum hayatinin degismesi, hormonlar derken normal işte

Benim bahsettiğim ağrı mochiyi takınca oluyor hatta acı. Normal zamanda da iğne batması oluyor ara ara sanırım süt inerken. Bi de uçları yanıyor işte hassaslık var. Uykusuzluk çok zor ya insan salak gibi oluyor. Dondurma süt mü yapıyormuş yoksa mastite mi iyi geliyor?

Süt yapıyor dondurma canım
Benimki de sızlıyordu takınca canım zamanla geçiyor ve takmayı öğreniyorsun..
demekki bizim sütler geÇ geldi o yüzden ağrılı, ama mutlaka oğlun emsin en önemlisi o..

Süt yapıyor dondurma canım
Benimki de sızlıyordu takınca canım zamanla geçiyor ve takmayı öğreniyorsun..
demekki bizim sütler geÇ geldi o yüzden ağrılı, ama mutlaka oğlun emsin en önemlisi o..
Bizim sütler başa bela oldu Veriyorum canım bazen arası biraz açılıyor bazen de uzun süre memede kalıyor. İstedikçe, huysuzlandıkça emziriyorum. Rabbim kolaylaştırsın işimizi valla çok zormuş böyle uğraşmak

Evet , bi arkadasım var benden 10 gün önce doğum yaptı hiç problem yaşamadı , maşallah bebeği de tosun gibi çok özeniyorum ona … benim minik oğlum kilo alacak mı diye gözüne bakıyorum mamayı bıraktım ama çok tedirginim

Emzirebilmek şans değil de bizim ki şanssızlık Allah herkese bol süt versin, bebeler sütsüz kalmasın Sen yine de geceleri uykudayken 1-2 kere ver bence eğer kilo alımı azsa tabi. Ne olursa olsun sağlıklarından önemli değil.

Emzirme danışmanı ile görüşen arkadaşlar süt artırımı için neler önerdi neler yapıyorsunuz? Süt sagmayi nasıl yapmanızı önerdi. Yakında ise başlayacağım. Sütümü arttırıp buzluğa stok yapmam gerekiyor ama sütüm sadece bebeğime yetiyor gibi geliyor. Emzirdikten sonra her iki memeyi de sagıyorum bazen 30cc bile çıkmıyor

Aynen canım öyle maalesef. Siz nasıl oldunuz? Bir sıkıntı yok değil mi? Bebiş hemen tanıdı mı annesini
Yaa tanimaz mi gülücük bile atmıştı. Cok şükür kotu gunler geride kaldı 3 hafta oldu yogun bakimdan çıkalı baya toparladı. Orada hep biberon mama verdiler ama beni kabul etti yine ogluşum. Toparlanmaya başladık psikolojik olarak da daha iyiyim ilk zamanlar çok endiseliydim gerci hala kimseyle görüşmüyoruz tamamen yalnız babasıyla ikimiz bakıyoruz kimseyi kabul etmiyorum

Gülücüğünü yerim aferin ona çok zor gerçekten, el kadar yavruyu o halde görünce yıkılıyor insan ama şükür kolay toparlanıyolar. Biz de hala dikkat ediyoruz elimizden geldiği kadar. Rabbim tekrar yaşatmasın.

Bendede aynı sorun var doğumdan bir buçuk ay sonra başladı
Size de geçmiş olsun. En kısa zamanda şifa bulursun inşallah
Sanırım kafamı dağıtamıyorum. Yıllarca çalışmış biri olarak eve kapanıp çocuk bakmak beni boşluğa düşürdü. Tavsiyeler için teşekkür ederim
Çok üzüldüm vallahi Rabbim yardımcın olsuncok zor bir durum biliyorum
Amin canım. Düşmanıma bile yaşatmasın diyorum
Yaşarken sadece benim başıma gelmiş gibi düşündüğüm şeyler, burada okuduğuma göre birçok insanın başına gelmiş. Kimisi için daha zor oluyor. Sosyal hayatın önemini anladım.. Sen de ortamından kopup gelmişsin. Bebeklerimiz için güçlü durmaya çalışacağız. Onun bi bakışı ilaç gibi geliyor bana. Teşekkür ederim güzel desteğin için

Benm kayınvalide de bugün gitti kızlar. Kaldık 3 bebeyle başbaşa. Aslında onlara bakma konusunda endişe etmiyorum elhamdülillah, benm endişem stresten zaten zar zor yeten sütümün daha da azalması. Mamaya başlamayı hiç istemiyorum ama mecbur kalırsak da vericem artık napalım. Hepsinin nasibini veren Allah neticede. Süt artırma yönteminiz varsa ben de alırım bi dal

Ah bu sütler ben solgarın bira mayası tableti var ondan alcam, artık son çare benim için. İşe yarıyor demiş herkes yorumlarda. Biraz pahalı ama 40 gün gidiyor yaklaşık. Breawers yeast diye geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…