Cok gecnis olsun canim. Cok cok cok daha hafif benzer bisey yasadim. Bebegim 12 gunlukken yalniz kaldim. Sinir stres sonucu boynumu cok kasidim ve sonuc ekteki gibi oldu. Ben de ailemden binlerce km uzaktayim, cevrem arkadaslarim hep Fransa'dalar. Ama bebislerimiz icin guclu olmak zorundayiz. Ki sen sadece yaka degistirmissin, al bebisini cikin gezin tozun. Vapurla karsiya gecin. Hic tatli canini sıkma lutfen. Cok doldugun zaman buraya icini dok. Benzer surecler yasayanlar olarak birbirimize destek oluruzRüyamda kendimi böyle görsem uyanınca oturur ağlardım halime. 4-5 gündür kabus yaşıyorum. Bebeğim için güçlü durmaya çalışıyorum.
Çok kaşıntı tutunca soğuk suyla duş alıyorum geceleri özellikle ki yazın bile sıcakla yıkanan insanım.
Kullandığım multivitamini değiştirmiştim. O tetiklemiş olabilir fakat tek başına vitamin bu kadar kötü hale getirmez dedi doktorlar. Lohusalıkta hormonların inişli çıkışlı olması ve en önemlisi de stres etkilemiştir dediler.
20 günlükken annem memlekete döndü. Tek başıma bakıyorum. Avrupa yakasından anadoluya taşımdım evlendikten sonra. Hiç arkadaşım yok ve dolasıyla iki çift laf edebileceğim hiç kimse yok. Çok yalnız kaldım.
Herşey birleşti ve sonuç bu. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.