2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Dogurunca baslayan benim canim. İlk zamanlar kadar olmasa da hala devam ediyor. Kortizonlu igne, losyonlar, merhemler her şeyi denedim. Henüz çözüm bulamadım.
Merhaba. Kortizonlu iğne yaptırdığınızda emzirdiniz mi? Çok kötü alerji oldum. Kremler fayda etmedi. Bugün iğne oldum. Eğer gerilemezse doç veya profa gitmemi söyledi doktor. İçim rahat etmediği için iğneden sonra emzirmedim, mama veriyorum.

Ben de pisik kremi losyonu ve yagindan cok memnunum canim.
Benimkinin de ara ara cildi kuruyor. Doktor bioderma'nin bi kremini onerdi her yasa uygun, kendin icin de bebeginin kuruluklarina da kullanabilirsin dedi. Ondan da memnunum.
Cok teşekkürler bakicam canim ona da
Ayyy hala geçmedi mi ya insAllah kalıcı olmaz cnm Allah yardımcın olsun doktora gittinmi
Gitmez olur muyum ne cildiyesi kaldi ne dahiliyesi. Kan tahlillerinde de bir şey çıkmıyor. Bir şeye alerjin var dedi doktor herhangi bir şey olabilirmiş. 30 yaşından sonra doğum yaptığım gün bir şeye alerjim oldu şaka gibi
Doktorum emzirebilirsin dedi ben emzirdim canim

Başınız sağolsun Allah iki evladına sağlık versin. Allah ol dedi mi oluyor gerçekten. Hakkımızda hayırlısı olsun

Oncelikle tandem emzirme, dogru tutus pozisyonu, ilk baslarda emzirme sonrasi memeyi ciftli pompayla bosaltma, bol su (emzirme aninda da icilecek), solgarin bira mayasi tableti, bolca kendine guven
3 bebe mi emziriyosun maşallah valla. Bu tablet brewers yeast yazan değil mi? Günde kaç tane kullanıyosun? Ben başta kendime öyle bi güvenliydim ki... Doktor sütün yokmuş dedi ben var benim sütüm dedim. Çocuk hastaneye yatınca benim güven yerle bir oldu. Toparlamaya çalışıyorum hala

Yok yok, ikizleri emziriyorum :)) buyugu emzirmeyeli binlerce yil oldu
Evet brewers yeast, gunde 3 kez 2ser tablet tok karna...
Toparlanir, hep diyorum "sut yok" demiyoruz, var o.. Ah uyku....

Olabilir cnm bende 23 yaşında ikizlere doğum yaptığımda kan sulandırıcı iğne vurmamla başladı alerji öncesinde de hiç yoktu ki benim bademciklerim biraz sorunludur sistemi ağır düşüyorum öncesinde olmayan alerji 2017 de doğum yapmamla başladı ve şimdi bademcigim sisse vücudum.enfeksyon kapsa alerjiye düşüyorum bir hafta çekiyorum normal hastalığı unutuyorum o illet urtiker yüzünden ve antibiyotiklere karşıda alerjim oluştu inanılmaz ama gerçekbu doğumdan öncede 2 hafta ne kadar uğraştım alerjim geçsin diye ta doğum yapana kadar geçmemişti ve doğum yaptığım gün doğumdan sonra kendiliğinden geçti umarım temelli geliştirse bir daha alerji olmam hasta olmaktan çok alerjiye düşmekten korkuyorum çünkü ne uyuyabiliyorsun ne uzanabiliyorsun sürekli kaşınma hissi ile vücudunu parcaliyorsun Rabbim kimseye vermesin ya çok zor

Sende mi alerji oldun cnm bu ne illerdir ya herkes alerji oluyo çok kötü bir durum Allah yardımcın olsun cnm

Yok yok, ikizleri emziriyorum :)) buyugu emzirmeyeli binlerce yil oldu
Evet brewers yeast, gunde 3 kez 2ser tablet tok karna...
Toparlanir, hep diyorum "sut yok" demiyoruz, var o.. Ah uyku....
tandem diyince, benim bildiğim büyük de emziriliyor o yüzden şaşırdım inşallah toparlanır. Şuan yine veriyorum ama yetmiyor. En azından ek gıdaya başlayınca sadece meme + ek gıda olsun istiyorum. Hayırlısı

Ne kadar mama veriyorsun canım ? Ne sıklıkla emziriyorsun ?

Sende mi alerji oldun cnm bu ne illerdir ya herkes alerji oluyo çok kötü bir durum Allah yardımcın olsun cnm
Hayatımda ilk defa alerji oldum. Gören bi daha bakıyor. Nefes darlığı vermediği için şanslıymışım. Belimden aşağısı yanmış gibi kıpkırmızı

Eklentiler

• 9427D4E3-D0B9-4890-BC43-C4C2547C5765.jpeg
    80,2 KB · Görüntüleme: 67
Ah ah çok zor canım çok. Belki böylece geçmiştir seninkisi belli mi olur. Bir gebelikle gelen bir gebelikle gitmiştir umarım.
Hayatımda ilk defa alerji oldum. Gören bi daha bakıyor. Nefes darlığı vermediği için şanslıymışım. Belimden aşağısı yanmış gibi kıpkırmızı
Ah kiyamam ya sen benden beter olmuşsun içim acıdı fotoğrafına. Kortizonlu iğneleri ihmal etme beni bir süreliğine rahatlatmıştı cocuguda emzirdim 4 doktor emzirebilirsin dedikten sonra stres yapma emzir. İmkansız biliyorum ama kaşıyıp parçaladığım yerler hala iyileşmedi bacaklarım iz içinde çok parçalama kendini

Yaaaa sen nasıl olmuşsun öyle cnm ya Allah yardımcın olsun mahvolmuşsun çok çok üzüldüm vallahi Rabbim tez zamanda şifa versin benimde oluyo ama böyle değil ufak ufak dabazlar oluyo sen resmen üstüne bisey dokunuşta yanmış gibi olmuşsun acaba neden oldu ki alerjiyi tetikleyen bilsen en azından ona göre hareket edesin cnm

InsAllah cnm umuyorumki seninki ve P pinkidea ninkide geçicidir kalıcı olmaz hele arkadaşın fotoğrafı beni çok çok üzdü valla Allah yardımcısı olsun

Ne kadar mama veriyorsun canım ? Ne sıklıkla emziriyorsun ?
60 veriyorduk 3 saatte bir, baktık 2 saatte bir acıkmaya başladı 90 veriyoruz şimdi. Memeyi de mama aralarında mızırdadıkça veriyorum. Yanlız biberona alıştığı için çoğu zaman diş elleriyle geveliyor. Mochi aldım dün yarımşar saatte 20ml çıktı ikisinden. Bugün birinden 30 ml çıktı

Aa iyi yapmışsın senin yine iyi çıkmış ben ilk kullandığımda 10 ml çıkmıştı daha çok emzir canım biberon çok garip alışkanlık yapıyor ben o yüzden EDS yaptım memeyi emmiyordu çünkü.. sabırla hatta sinir olarak ısrarla meme verdim , pek kilo almıyor gibi benimki ama mamayı bitirdim ben . Delilik gibi gelecek ama bebek tartısı aldım trendyol dan , 1 hafta deneyeceğim mamasız ne olacak ..gerçi mamayı 1 kere veriyordum ağladıkça memeye alıyoRum bakalım ne olacak .. ay çenesi güçlenecek dye bekliyorum

Arkadaşlar tam 13 saat oldu sadece yarımşar saat iki kere yani toplam 1 saat uyudu. Deli gibi ağlaması falan yok ama ben bittim neden uyumaz 45 günlük bir bebek bu kadar saat kafayı yicem

Offff çok ama çok geçmiş olsun içim acıdı ya .. çok üzüldüm canım kendine dikkat et ..

Rüyamda kendimi böyle görsem uyanınca oturur ağlardım halime. 4-5 gündür kabus yaşıyorum. Bebeğim için güçlü durmaya çalışıyorum.
Çok kaşıntı tutunca soğuk suyla duş alıyorum geceleri özellikle ki yazın bile sıcakla yıkanan insanım.
Kullandığım multivitamini değiştirmiştim. O tetiklemiş olabilir fakat tek başına vitamin bu kadar kötü hale getirmez dedi doktorlar. Lohusalıkta hormonların inişli çıkışlı olması ve en önemlisi de stres etkilemiştir dediler.
20 günlükken annem memlekete döndü. Tek başıma bakıyorum. Avrupa yakasından anadoluya taşımdım evlendikten sonra. Hiç arkadaşım yok ve dolasıyla iki çift laf edebileceğim hiç kimse yok. Çok yalnız kaldım.
Herşey birleşti ve sonuç bu. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Yaaaa seni çok iyi anlıyorum, burdaki bir çok kişi de anlıyordur.. her şeyin bir anda değişmesi , yorgunluk ve yalnızlık her şeye yetebilme çabası , sakinleşmeye çalış olur mu ? Ben komik diziler , skeçler izliyorum çoğu kez , müzik dinleyebilirsin sevdiğin bir şeyler yap cnm .. bebeğini al serinlikte çık dışarı çay iç bi kafede..

Çok üzüldüm vallahi Rabbim yardımcın olsuncok zor bir durum biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…