2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canım üzülme ins ikisi de hayata tutunur sen güçlü ol moralini bozma.

Gunaydin canlarim.. Deli gibi kasinmalarimin sebebi belli oldu gibi: Kolestaz. Yani safra yollarından ince bağırsağa safra salgısının geçişindeki aksamaları tanımlamak için kullanılan sağlık problemlerinin genel adıymış. Doktorumla gorusecegim insallah bir sknti olmaz

Benimde bulantılarım çok fena gerçekten doktorum ıkizlerde genelde en çok zorlayan şey bulantı oluyor bizi diyor bana prilam verdi bugün başlayacağım umarım keser çünkü ben hiç bisey yiyemiyorum bu kesmezse ek ilaçlar ekleyeceğiz dedi.

Cok tesekkur ederim canim,insAllah ya insanin icine kurt dusuyor hic belirti olmayinca

Oncelikle kalbi atan iki bebek hayirli olsun, bakalim heyet ne diyecek, belki yakin izlemde kalmayi secerler. Kalp atiyor ve boyut miadina uygunsa bence hep umut vardir. Siz sakin kalin, ruh haliniz her iki bebek icin de cok onemli, strese sokmayin.
Olumsuz durumda doktorunuzun onerisi/fikri nedir; kurtaj mi yapacak ilacla reduksiyon mu yapacak?

Benim kusma bu canm 3 dakkaya 5 dakkaya bi geliyor suda gözüm kaldı ictigim an kötü oluyorm içemiyorum ki bana gülüyorlar agzimi burnumu geçtim gözümden çıkacak kusmalar diye bu çaresi yok ınsallah 3 yada 4.ayda geçer tek düşüncem o simdilik

Düşük veya yüksek çıkması değil de 2 günde 2 kat artması en sağlıklı olduğunu gösteriyor. Oh maşallah çok iyi çıkmış ama senin ki
Ayy çok sevindim iyi cikmasinabrbrmizi takipte kalalım canım sen benden daha tecrübelsn yarın gitcem tekrar kan veriyim mi sence

Ben de nazara cok inanıyorum. Fesatlıkla bakan cok insan var , yakınlara bıle soylemek içimden gwlmez de ayıp olur o işte niye sakladımız fln. 12. Haftada soylerız en erken nasipse

Cok haklısınız, mumkun olduğunca saklamak en iyisi. Bebisiniz hayirli olsun, benimde kucuk kizim 15 ayini doldurcak 12 gun sonra, supriz bir gebelikte bakalim nasil olcak
3 gebeligimde de hep ağızdan kullandim ben, bazilari vajinal de kullanabilirsin dedi, kullanımını bana bıraktılar

9 hftalık .. Gebelik takibi yapan doktorum gördü sonra prof dr çağırdı aynı şeyi o da söyledi sonra tüp bebek dr u da aynı şeyi söyledi.. Ama konsey toplanması gerekiyormuş

Farklı alanlardan fikir almanız iyi olmuş güzel takipte belli ki. Tıp cidden neleri aşıyor Allah'ın da izniyle, güzel haberlerini bekliyoruz

Ayy çok sevindim iyi cikmasinabrbrmizi takipte kalalım canım sen benden daha tecrübelsn yarın gitcem tekrar kan veriyim mi sence
Edelim de gerçekten pek tecrübeli sayılmam çevremde şuan çok hamile arkadaşım var ben de 3 aydır takip ediyorum zaten :) açıkçası ben sadece 2 kere kan verdim iki kat arttı sonra internetten önceden çoklu gebelik testi almıştım evde onu denedim 5 haftalık olana kadar her gün git gide koyulaştı ordan anladım :)

Gunaydinlar
32 yas
3. Cocuk
Tahmini dogum 21 nisan

Merabalar
Allahim sifa versin illaki unut vardır, ne zaman toplanacak heyet, güzel haberler verirler insallah

Ben lazere gidiyordum hamile olduğumu öğrendiğimden beri gitmedim, ilk üç ay ağda da düşünmüyorum.. cunku ister istemez rahim kasiliyor ve suan en riskli zaman bu riski almak istemiyorum

Süper bence,çünkü baska hic bir teste gerek kalmadan cinsiyetine varana kadar herseyi ogreniyorsunuz en basindan dahaBenim de aklimda var

Evet benim de öyleydi.
Her gün belirti arıyorum resmen kendimde.
Gerçi hala pek bir belirtim yok kalp atışını duyunca biraz rahatladım.
Benim de uyku dışında bir belirtim yok, sanirim kalp atışlarını duyana kadar stres devam eder

Ben 1 haftadır hiç birşey yiyemiyorum çok iştahsızım 7/24 mide bulantım var geçmiyor 3 kilo verdim bir haftada

Ben daha kimseye söyleyemedim saglikli ve cinsiyetini öğrenene kadar o yüzden buralardan bilgi topluyorum:) bakalım yarın neler olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…