2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
O zaman ayy nasıl dayanicm bilmiyorum da 6 hafta olunca mı gideyim hem kese hem de kalp atışı için çok heyecnlyz ilk bebeğimiz sürekli okuyorum bi yandan çok mutlym bi yandan ya boş gebelikte fln düşünceleri aldı başını gidiyor

Ya benim de öyle gerçekten kusmuyorum midem falan çok nadir bulanıyor. Ama yorgunluk çok kötü kafamı kaldıramıyorum gün için de kaç defa uyuyup uyanıyorum
Ben çalışan hamisim kurumda fln çok hareketlym bazen hamis olduğumu unutuyorum mesela bugün sandalye kaldirdim son anda aklıma geldi çok kötü vicdan yaptım eve gelince yorgunluk inanilmaz oluyo midem şuan bulantı yok ilk öğrenmeden önce dışarıdaki yemekten ve herzaman gittgm kayinvalimdemn şahane yemeğinden koku almistm meğer buymuş nedeni şükür acaba normal mi sizce

Benim de ilk gebeliğim canım ya bence olumlu düşünmek çok önemli kötüyü insan kendisi çağırıyor ben buna çok inanıyorum. Yani 6 olunca gidebilirsin herkeste değişebilir dediğim gibi bebek görünür ama kalp atışını duymazsan sıkıntı yapma çok erken çünkü

Canim çok teşekkür ederim dusuncelern için sağlıklı şekilde bebeklrmz dünyaya gelsin inşallah betan kaç çıktı senin

Nasıl bebek hiç yok diyebılıo ya , ona guvenseydınız kürtaj mı olcaktı kalbi bŞka doktorda duydunuz ozaman? Şükür inş olumsuz bişey yoktur benım de . Korkuyorum da gidip keseyı goremesse dıs gebelık fln derse die. Ertelıyorum hep randevumu kese tam goruncek hale gelsin iyice die

Aynen canm acil gidince başka doktor vardı açıkçası o telaşla fark bile etmedim biri iyi haber versinde hangisi verirse versin modundaydim
Kendi doktoruma da gittim ona bakma sen diyor yeniden kalbini falan dinletti böyle güp güp ediyor şükür içim rahatladı
Bulantiya bi çare bulamadık ama 9 hafta oluyor giderek artıyor olmazsa hastaneye alacak tekrar

Adetime 5 gün kala 41 di öğrendiğimde en son pazartesi günü sağlık ocağında baktılar 9300 dü :)
Oh masallahhbenim ogrendigimde 1938 çıktı normal demi eczaciya gösterdik o anda %99hamilesn tebrikler dedi :))) sali günü değerine bakilack kan ve demir dusuk dedi doktor normal mi

Bulantı 12. Haftada falan gecmıstı canım. Sabah uyanır uyanmaz ekmek zeytin yumurta falan yıyordum, cubuk kraker de gun içinde iyi gelıyor. Bulantı için hastaneye mi yatırcaklar gecmıs olsun

merhaba ben korkuyorum niye belirti yok ki. zamanla bunları dediğimiz için pişman olmayız inşallah akıntı, burun tıkanıklığı ve ishal var bende. son ikisinin belirti olduğunu buradan öğrendim
Bende de yok göğüs hassasiyeti. Çok hafif uçları büyüdü ya da bana öyle geliyor bi de az damarlar çıktı.
mide bulantısı falan yok acaba normal mi bilmiyorum hiç.
Bel ağrım çok var.

Bulantı 12. Haftada falan gecmıstı canım. Sabah uyanır uyanmaz ekmek zeytin yumurta falan yıyordum, cubuk kraker de gun içinde iyi gelıyor. Bulantı için hastaneye mi yatırcaklar gecmıs olsun
Sagol canm su bile midemi bulandırıyor iki gün iyiydim sonra tekrar kötü oldum mesaisi var sabah 10da başlıyor gece 11e kadar kusma bulanti oluyor eşime kalsa nazlı bebek bana göre arsız adım kusmuklu ya cikti valla zayıflıyorm yiyemiyorum da oda sebep hastaneye almasına ama geçer inşallah da almaz hastaneye

Oh masallahhbenim ogrendigimde 1938 çıktı normal demi eczaciya gösterdik o anda %99hamilesn tebrikler dedi :))) sali günü değerine bakilack kan ve demir dusuk dedi doktor normal mi
Düşük veya yüksek çıkması değil de 2 günde 2 kat artması en sağlıklı olduğunu gösteriyor. Oh maşallah çok iyi çıkmış ama senin ki

Allah yardımcınız olsun. dualarımdasınız.

9 hftalık .. Gebelik takibi yapan doktorum gördü sonra prof dr çağırdı aynı şeyi o da söyledi sonra tüp bebek dr u da aynı şeyi söyledi.. Ama konsey toplanması gerekiyormuş
MeG s Öncelikle rabbim şifa versin inşallah. Sizin tüp bebekmiydi? Eğer öyleyse nasıl olurda rahim dışına tutunur? Zaten embriyolar iç kısıma yerleştirilmiyor mu? Birde 9haftalıkken teşhis konuldu dediniz daha önce gittiğinizde kaç haftalıktınız ki farketmediler. İnşaallah yanılmış olsunlar bebişlerin ikisi de sağlıkla gelsin.

Youtube da dr.kagan kocatepe nin hafta hafta gebelik videolari var. Cok guzel anlatiyor tavsiye ederim

Bezdim bulantidan, kusmadan!! Sabah 5 te gene gozumu actim, ayni... Aksama kadar 5-6kez boyle, vucudun tum ana ve ara ogunleri bagirarak yiyecek saatinin geldigini bildiriyor sag olsun )
Kizimda da bulanirdi ama nedeni belliydi, ikizlerde tum belirtiler katmerli (memeler cok fena- sukur bas donmem yok) neyse ki diyetisyenim arada birseyler bulmaya calisiyor oyle devam ediyoruz simdilik 3kg verdim :))

Şu an yok,gerci su an hic bi belirtim yok,doktora gitsem nafile cunku hic birsey goremeyiz cok kucuk.Kasik agrim basladi az evvel regl olacak gibi,her an sokulecem sanki inanasim gelmiyor hamile olduguma canim sıkkın o yuzden biraz
Benim de tipatip sizin gibiydi. Regl olacakmis gibi bir kasik agrisi ve gogus hassasiyeti vardi sadece. Gun gectikce uyku hali ve mide bulantilari eklenmeye basladi. Doktora gittikten sonra rahatlayip hamile oldugunuza inanacaksiniz kendimi gordum sizde Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah

Sizde 5-6 kez yine bnde 15 saati buldu fun gece 1de bitti uyudum suan tekrar başlıyor ınsallah en kısa sürede geçer cnm rahatlariz

Sizde 5-6 kez yine bnde 15 saati buldu fun gece 1de bitti uyudum suan tekrar başlıyor ınsallah en kısa sürede geçer cnm rahatlariz
Gunde 5 kez de kusulmaz ki ) agzim pasli demir gibi. Allah size de sifa versin, ben kusma arasindaki bulantilari artik dikkate almiyorum evde dolanip camdan temiz hava aliyorum, yudum yudum su iciyorum, bir lokma salatalik yiyorum vb.
Doktor bol su icmelisin diyor icebiliyorsan sen ic de gorelim di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…