- 6 Ağustos 2021
- 173
- 70
- 27
Evet aslında kalp atışını duyana kadar söylememek en iyisi bence :)Ben daha kimseye söyleyemedim saglikli ve cinsiyetini öğrenene kadar o yüzden buralardan bilgi topluyorum:) bakalım yarın neler olcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aslında kalp atışını duyana kadar söylememek en iyisi bence :)Ben daha kimseye söyleyemedim saglikli ve cinsiyetini öğrenene kadar o yüzden buralardan bilgi topluyorum:) bakalım yarın neler olcak
Kızlar bu kitabı okumaya başladım . Kafamızdaki bütün soruların cevabı içinde mevcut.644 sayfa muhteşem bir kitap ben çok faydalı buldum, tavsiye ederim .
Gecer inş ya , ben de 12. Haftada tum halıları yıkamaya vermıstım:) cunku lavobaya bıle yetısemıyodum :)Sagol canm su bile midemi bulandırıyor iki gün iyiydim sonra tekrar kötü oldum mesaisi var sabah 10da başlıyor gece 11e kadar kusma bulanti oluyor eşime kalsa nazlı bebek bana göre arsız adım kusmuklu ya cikti valla zayıflıyorm yiyemiyorum da oda sebep hastaneye almasına ama geçer inşallah da almaz hastaneye
Sizin diğer bebeklern cinsiyetleri ne ? İnsan olmayandan istiyo demi, tabıkı yeterli saglıklı hayırlı olsun da farketmesÇin takvimine göre bana erkek cikti, bakalim tutacak mı
Evet gerçekten.. 3. Çocuk asla diyordum hep şuan halen kendime inanamıyorum, doktora gidene kadar da inanamıcam sanırım hatta doğana kadar kısmetseHemen hemen anıyoruz yas cocuk sayisi ve dog tar
Bende aynını düşünüyorum, çocuklara da söylemiyoruz çünkü sabırsızlanırlar o açıdan kimse bilmesin dedik,biz haber vericez çocuklara kardeşinin olacağını bi süprizle düşünüyorum inşallah hayalim oBen daha kimseye söyleyemedim saglikli ve cinsiyetini öğrenene kadar o yüzden buralardan bilgi topluyorum:) bakalım yarın neler olcak
Ama hiç sormayın içim içimi yiyor bi an önce paylaşmak istiyorum ama işte yinede her ihtimale karşı biraz gizli tutmak önemliBende aynını düşünüyorum, çocuklara da söylemiyoruz çünkü sabırsızlanırlar o açıdan kimse bilmesin dedik,biz haber vericez çocuklara kardeşinin olacağını bi süprizle düşünüyorum inşallah hayalim o
Hic bi fikrim yok, sadece meraktan baktimBenim de öyle..
Doğruluk payı ne merak ediyorum bakalim
2 kizim var :) tabiki oncelikle hayırlısını ve sagliklisini istiyorum ama bir de erkek olsa fena olmazGecer inş ya , ben de 12. Haftada tum halıları yıkamaya vermıstım:) cunku lavobaya bıle yetısemıyodum :)
Sizin diğer bebeklern cinsiyetleri ne ? İnsan olmayandan istiyo demi, tabıkı yeterli saglıklı hayırlı olsun da farketmes
Siz de hala doktora gitmediniz sanirim, bende erken gitmek istemedim stres olmamak için hemde karından gözüksün diye belki bu hafta giderim sizin diğer bebislerin cinsiyeti nedir?Benim de uyku dışında bir belirtim yok, sanirim kalp atışlarını duyana kadar stres devam eder
Benimde dün akşamdan beri bulantı mide ve boşluk ağrısı var, kötüye yormadım hiç gebelik durumlarından biridir diye . Ama terleme falan bilmiyorum doktor ne diyecek bizide bilgilendirirsinizbugün çok karnım ağrıyor ve terliyorum. doktor randevumu çarşambadan ptesine çektim. karın ağrıması normal midir. hafif midemde bulanıyor
ben ishalim zaten ağrıyordu ama sancı şeklinde lavabodan lavaboya ağrırdı. şu an durduk yere ağrıyor. normaldir de işte ben panik yaptım sanırım, olsun gidersem içim rahatlar. acile mi gitsem abartmayayım en iyisi :)Benimde dün akşamdan beri bulantı mide ve boşluk ağrısı var, kötüye yormadım hiç gebelik durumlarından biridir diye . Ama terleme falan bilmiyorum doktor ne diyecek bizide bilgilendirirsiniz
Acile gidebilirsiniz zaten sizi kadın doğuma yönlendirir orada Bakamazlarben ishalim zaten ağrıyordu ama sancı şeklinde lavabodan lavaboya ağrırdı. şu an durduk yere ağrıyor. normaldir de işte ben panik yaptım sanırım, olsun gidersem içim rahatlar. acile mi gitsem abartmayayım en iyisi :)
Kuzum birebir aynıyız. Hele o banyodan gelen ama eşimin asla duymadığı koku kusmam vs yok ama o yorgunluk ve koku hassasiyeti bitiriyor. Buna da çok çok şükürOkadar yorgunum ki size anlatamam. Uzanmadan 10 dkk duramiyorum.. Kusmuyorum diye cok sukur bu halime diyordum ama bu yorgunlukta beni mahvediyor, koku hasasiyetim de beni artik benden aldi. Gece bi kokuya uyanip banyonun kapisini kapattirdim banyodan bir koku geliyor diye. Esim hicbisey alamasada bana buram buram kokuyor.....
Allahim bu gunler gecsin insallah...
resmi tatil ya poliklinikler kapalı. eşim gidip daha çok mikrop kapmayalım birşey yapmazlar zaten yarın gideriz dedi. yarın sabahtan giderim. inşallah kese oluşmuştur. sizin kese oluşmuş muAcile gidebilirsiniz zaten sizi kadın doğuma yönlendirir orada Bakamazlar
resmi tatil ya poliklinikler kapalı. eşim gidip daha çok mikrop kapmayalım birşey yapmazlar zaten yarın gideriz dedi. yarın sabahtan giderim. inşallah kese oluşmuştur. sizin kese oluşmuş mu
neeee 8 haftanın bitmesi mi :) nasıl dayanacaksınız o kadar :) folik asit kullanıyor musunuz yoksa 8 haftadan sonra mı başlayacaksınızBen daha gitmedim doktora sadece evde test yaptım:)) enazından bi 8.haftamın bitmesini bekliyorum sıkıntı hissetmezsem bekleyeceğim .
Ben de oyle,kan tahlili yaptirdim sadece bekliyorum gunler gecsin diye6+ lara gelmeden gitmek istemiyorum cunku cok yorucu oluyor 1 hafta arayla keseye ayri,bebege ayri,kalp atisina ayri cagiriyorlar.Gideyim 1 kerede hepsi gorunur diye bekliyorum Rabbimin izniyleBen daha gitmedim doktora sadece evde test yaptım:)) enazından bi 8.haftamın bitmesini bekliyorum sıkıntı hissetmezsem bekleyeceğim .
Peki aldırmak mecburiyetinde misin cnmKızlar merhaba, kötü bir haberle geldim.. Bir kaç gündür karın ağrısı şikayetim vardı. Dün kontrole gittim ve Bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim.. Ama bir tanesi rahim duvarında olduğundan dış gebelik olarak değerlendirildi. İkisi de haftasıyla uyumlu ikisi de sağlıklı ve ikisinin de kalp atışını duydum.. Ama rahim duvarına yakın olan bebeğimin alınması gerekiyor ve çok riskli diğerini de kaybetme riskim var.. Ne yapacağımı şaşırdım dünden beri kendimde değilim. 40000 kadından birinde olabilecek, Heterotopik gebelik adı verilen nadir bir durum..