2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Insallah bir sey olmaz ,bolca uzanın, dikkat edin

Ben de ona bakayım çok teşekkür ederim Op.Dr Banu Çiftçi’nin YouTube da hafta hafta gebelik videoları var izledikçe insanın içi rahatlıyor çok faydalı videoları var ona da bakmanızı tavsiye ederim . Kitabı da hala okuyorum gerçekten ansiklopedi gibi a dan z ye her tür bilgi var hamilelik ile ilgili . Bu dönemde hem kendimizi geliştirmek hem de oyalanmak adına her türlü tavsiyeye açığım ben de

İçini ferah tut canım ben üstüne adet gördüm korkunç bir kasık ağrısıyla beraber değerlerimde seninki gibi katlayarak gitti.bence biran önce doktorunu değiştir moralini asla bozma rabbim hagırlı sağlık evlat nasip etsin

Merhabalar benimde tup bebek 2 ağustos transferim gününüzü doktor son regl tarihinibaz alarak mi hesapladiacaba
Evet. Son adetinin ilk gününü baz alıyorlar. Yanii bebişler daha transfer edilmeden hemen hemen 2 haftalık oluyorlarkeseyi kalp atışını duymuşsunuzdur artık

Evet. Son adetinin ilk gününü baz alıyorlar. Yanii bebişler daha transfer edilmeden hemen hemen 2 haftalık oluyorlarkeseyi kalp atışını duymuşsunuzdur artık
Evet evet çok şükür 2 adet kese 2 adet kalp atışı gorduk ama doktor benim 3 gün öne çekti adet tarihimi onu neden yaptı anlayamadım da o panikle sormakta aklima gelmedi

Evet evet çok şükür 2 adet kese 2 adet kalp atışı gorduk ama doktor benim 3 gün öne çekti adet tarihimi onu neden yaptı anlayamadım da o panikle sormakta aklima gelmedi
Ayyyy bir de ikizler çok güzelll benim tüp doktorum da bir gün sonraya çekti ben de onu anlamadım ama gebeliğimi takip edecek doktor son adet günümü baz aldı. Çok bi fark yok aslında . Sağlıkla gelsinler inşallahhh

Merhaba, inşallah ikisini de kucağınıza alabileceğiniz bir çözüm bulunur. Birinin alınması gerekiyorsa da diğer bebeğinizi korusun Rabbim

Hayurli olsun canim benimde sat 22 temmuz ikimizde aynı zamanlarda dogum yapicaz Rabbım kolaylk versn bebeklerimzi sag salim kucağımza alalim bisey sorcam keseyi hangi ultrason tipinde gördün ben vajinal istemiyorum o yüzden biraz sabirsz olsam da bekliyorum beta kaç çıktı sende

Ay maşallah tebriklerrbenimde sat 22 temmuz 5 +3 gunluk hamileyim sali günü aile hekimine goruscm daha sonrasında doktoruma baslicam ben vajinal ultrason istemiyorum ve çok şükür hamileligi güzel şekilde geçiriyorum sadece yorgunluk ve hassaslk var onun dışında bisey yok sizce normal mi ? Ne zaman görürüm bebeğimin kesesini

İlk kontrole gittiğinizde nasıl anlamamışlar bu durumu peki ? Doktorunuz ne öneriyor peki çok daha iyi bir doktor araştırıp gitmenizi öneririm elbet vardır bir çözümü rabbim yavrularını sana bağışlasın inşallah

Allah Allah kaç haftalık ki bugün göründü daha dış gebelik olduğu. Tüp bebek doktorunuz mu dedi peki alınması gerekiyor diye. Başka bi doktora da mı görünsen. Fikir alırsın. Diğer bebişe bişey çıkmaz olmaz Allah’ın izniyle . Rabbim korusun onu inşallahh

Başka doktor görüşü daha almanda fayda olabilir, çok zor durum ne diyeceğimi bilemedim

Başka doktor görüşü daha almanda fayda olabilir, çok zor durum ne diyeceğimi bilemedim

9 hftalık .. Gebelik takibi yapan doktorum gördü sonra prof dr çağırdı aynı şeyi o da söyledi sonra tüp bebek dr u da aynı şeyi söyledi.. Ama konsey toplanması gerekiyormuş

ptesi tekrar verin içiniz rahat eder. göğüs hassasiyeti nasıl oluyor. ağrıyor mu ? bendede hiç öyle şeyler yok.
Bende de yok göğüs hassasiyeti. Çok hafif uçları büyüdü ya da bana öyle geliyor bi de az damarlar çıktı.
mide bulantısı falan yok acaba normal mi bilmiyorum hiç.
Bel ağrım çok var.

Ah canim Ne kadar uzuldum anlatamam. Insallah rabbim diger yavrunuzu saglikla kucaginiza almayi nasip eder

9 hftalık .. Gebelik takibi yapan doktorum gördü sonra prof dr çağırdı aynı şeyi o da söyledi sonra tüp bebek dr u da aynı şeyi söyledi.. Ama konsey toplanması gerekiyormuş
9 haftadan önceki ultrason normaldi yaniii. Ne diyeceğimi bilemedim Üzülmeyin nolur. Gün doğmadan neler doğar . Vardır bunda da bi hayır belki. Rabbim hayıra güzele çıkarsın sonunu

Okadar yorgunum ki size anlatamam. Uzanmadan 10 dkk duramiyorum.. Kusmuyorum diye cok sukur bu halime diyordum ama bu yorgunlukta beni mahvediyor, koku hasasiyetim de beni artik benden aldi. Gece bi kokuya uyanip banyonun kapisini kapattirdim banyodan bir koku geliyor diye. Esim hicbisey alamasada bana buram buram kokuyor.....

Allahim bu gunler gecsin insallah...

Öncelikle hayırlı olsun Ben hiç vajinal baktırmadım. Hep karından oldu ben 5+2 da kesemi gördüm şuan gitsen keseni görürsün ama 6 haftadan önce bebeğin görünmesi biraz zor sanırım. Kalp atışı için de ben biraz erken duydum neden bilmiyorum. Kalp atışı için kesin bir şey diyemeyeceğim ama 6+2 de falan bebeğini görürsün bence geç döllenme değilse

Ya benim de öyle gerçekten kusmuyorum midem falan çok nadir bulanıyor. Ama yorgunluk çok kötü kafamı kaldıramıyorum gün için de kaç defa uyuyup uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…