Insallah bir sey olmaz ,bolca uzanın, dikkat edinMerhaba hanımlarİnsallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi. Pazartesi günü beta 12 çıktı Çarşamba 79. Cuma 214 Pazar 761 Aşırı bir kasık ağrım var kahverengi yoğun lekelenmelerim oluyor. Doktorum ilaç Vermedi “sağlıksızsa ilaç versem de tutunmaz” dedi. Acile gittim sancım çok var dedim “gebelik bile sayılmaz” dedi. Bekliyorum bakalım ne zaman gebelikten sayacaklar insallah o zamana kadar kaybetmem bebeğimi. kasık ağrım çok zorluyor adetim sökülüyormuş gibi. Sizlerin de kasık ağrısı varmış umarım normaldir bu ağrılarımız
Ben de ona bakayım çok teşekkür ederimHarikasın ben de bu tarz kitaplar arıyorum hem bilgilenmek hem kendimi oyalamak için kuruntularımdan.. kızlar bunun gibi bildiğiniz önereceğiniz kitaplar, videolar varsa paylaşalım birbirimizle. Mesela ben Ceyda Düvencinin 4 sene önce açtığı youtube kanalını yeni keşfettim. Her haftaya özel yanında uzmanla video çekmiş. Bu hafta neler olabilir, özellikle bu hafta neler yemeliyiz gibi gibi. O zaman kendisi de oğluna hamileymiş bire bir çekip devam etmiş. Açıkcası çok hoşuma gitti tavsiye ederim. Anne tv idi kanalın adı sanırım.
İçini ferah tut canım ben üstüne adet gördüm korkunç bir kasık ağrısıyla beraber değerlerimde seninki gibi katlayarak gitti.bence biran önce doktorunu değiştir moralini asla bozma rabbim hagırlı sağlık evlat nasip etsinMerhaba hanımlarİnsallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi. Pazartesi günü beta 12 çıktı Çarşamba 79. Cuma 214 Pazar 761 Aşırı bir kasık ağrım var kahverengi yoğun lekelenmelerim oluyor. Doktorum ilaç Vermedi “sağlıksızsa ilaç versem de tutunmaz” dedi. Acile gittim sancım çok var dedim “gebelik bile sayılmaz” dedi. Bekliyorum bakalım ne zaman gebelikten sayacaklar insallah o zamana kadar kaybetmem bebeğimi. kasık ağrım çok zorluyor adetim sökülüyormuş gibi. Sizlerin de kasık ağrısı varmış umarım normaldir bu ağrılarımız
Evet. Son adetinin ilk gününü baz alıyorlar. Yanii bebişler daha transfer edilmeden hemen hemen 2 haftalık oluyorlarMerhabalar benimde tup bebek 2 ağustos transferimgününüzü doktor son regl tarihinibaz alarak mi hesapladiacaba
Evet evet çok şükür 2 adet kese 2 adet kalp atışı gordukEvet. Son adetinin ilk gününü baz alıyorlar. Yanii bebişler daha transfer edilmeden hemen hemen 2 haftalık oluyorlarkeseyi kalp atışını duymuşsunuzdur artık
Ayyyy bir de ikizler çok güzelllEvet evet çok şükür 2 adet kese 2 adet kalp atışı gordukama doktor benim 3 gün öne çekti adet tarihimi onu neden yaptı anlayamadım da o panikle sormakta aklima gelmedi
InşallahAyyyy bir de ikizler çok güzelllbenim tüp doktorum da bir gün sonraya çekti ben de onu anlamadım ama gebeliğimi takip edecek doktor son adet günümü baz aldı. Çok bi fark yok aslında . Sağlıkla gelsinler inşallahhh
Merhaba, inşallah ikisini de kucağınıza alabileceğiniz bir çözüm bulunur. Birinin alınması gerekiyorsa da diğer bebeğinizi korusun RabbimKızlar merhaba, kötü bir haberle geldim.. Bir kaç gündür karın ağrısı şikayetim vardı. Dün kontrole gittim ve Bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim.. Ama bir tanesi rahim duvarında olduğundan dış gebelik olarak değerlendirildi. İkisi de haftasıyla uyumlu ikisi de sağlıklı ve ikisinin de kalp atışını duydum.. Ama rahim duvarına yakın olan bebeğimin alınması gerekiyor ve çok riskli diğerini de kaybetme riskim var.. Ne yapacağımı şaşırdım dünden beri kendimde değilim. 40000 kadından birinde olabilecek, Heterotopik gebelik adı verilen nadir bir durum..
Hayurli olsun canim benimde sat 22 temmuz ikimizde aynı zamanlarda dogum yapicaz Rabbım kolaylk versn bebeklerimzi sag salim kucağımza alalimMerhabalar Nisan anneleri, kısmet olursa aranıza katılacağım.SAT 23 temmuz,5 haftaligim size sormak istediğim dün akşam kirmiziya yakin kahve bir yoğun akinti oldu 1 seferlik,sonra peceteye kahve lekelenme şeklinde,kasiklarimda basinc varmış gibi bir agri oldu,acile gittim,kese 7mm olmuş,progestan başladılar.Aranizda benzer şeyleri yaşayanlar var mi acaba desteğinize ihtiyacim var.Suan akinti yok ama kasıklarım hafiften ağrıyor.
Ay maşallah tebriklerrMerhaba Allah izin verirse ben de Nisan annesi olacağım. Sat 15 Temmuz 7 ağustosta hamile olduğumu öğrendim. 19 ağustosta ultrasonda kesem göründü 5 hafta 2 günlükken. 28 ağustosta da hem bebeğimi hem kalp atışını duydum 6+0 dı. Belirti olarakta hiçbir şey yaşamadım yaşamıyorum. Ultrason görüntüleri mi di aşağıya bırakıyorum belki birilerine faydam olur
İlk sırada Kİ kese diğer ikili olanla tekli olan bi gün arayla farklı hastaneler kalp atışını tekli olan duyamadı düşük riskim olduğunu falan söyledi başka hastanede hiç bir sorun çıkmadı(Nub teorisine göre yorum yapacak varsa beklerim )
İlk kontrole gittiğinizde nasıl anlamamışlar bu durumu peki ? Doktorunuz ne öneriyor peki çok daha iyi bir doktor araştırıp gitmenizi öneririm elbet vardır bir çözümü rabbim yavrularını sana bağışlasın inşallahKızlar merhaba, kötü bir haberle geldim.. Bir kaç gündür karın ağrısı şikayetim vardı. Dün kontrole gittim ve Bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim.. Ama bir tanesi rahim duvarında olduğundan dış gebelik olarak değerlendirildi. İkisi de haftasıyla uyumlu ikisi de sağlıklı ve ikisinin de kalp atışını duydum.. Ama rahim duvarına yakın olan bebeğimin alınması gerekiyor ve çok riskli diğerini de kaybetme riskim var.. Ne yapacağımı şaşırdım dünden beri kendimde değilim. 40000 kadından birinde olabilecek, Heterotopik gebelik adı verilen nadir bir durum..
Allah Allah kaç haftalık ki bugün göründü daha dış gebelik olduğu. Tüp bebek doktorunuz mu dedi peki alınması gerekiyor diye. Başka bi doktora da mı görünsen. Fikir alırsın. Diğer bebişe bişey çıkmaz olmaz Allah’ın izniyle . Rabbim korusun onu inşallahhKızlar merhaba, kötü bir haberle geldim.. Bir kaç gündür karın ağrısı şikayetim vardı. Dün kontrole gittim ve Bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim.. Ama bir tanesi rahim duvarında olduğundan dış gebelik olarak değerlendirildi. İkisi de haftasıyla uyumlu ikisi de sağlıklı ve ikisinin de kalp atışını duydum.. Ama rahim duvarına yakın olan bebeğimin alınması gerekiyor ve çok riskli diğerini de kaybetme riskim var.. Ne yapacağımı şaşırdım dünden beri kendimde değilim. 40000 kadından birinde olabilecek, Heterotopik gebelik adı verilen nadir bir durum..
Başka doktor görüşü daha almanda fayda olabilir, çok zor durum ne diyeceğimi bilemedimKızlar merhaba, kötü bir haberle geldim.. Bir kaç gündür karın ağrısı şikayetim vardı. Dün kontrole gittim ve Bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim.. Ama bir tanesi rahim duvarında olduğundan dış gebelik olarak değerlendirildi. İkisi de haftasıyla uyumlu ikisi de sağlıklı ve ikisinin de kalp atışını duydum.. Ama rahim duvarına yakın olan bebeğimin alınması gerekiyor ve çok riskli diğerini de kaybetme riskim var.. Ne yapacağımı şaşırdım dünden beri kendimde değilim. 40000 kadından birinde olabilecek, Heterotopik gebelik adı verilen nadir bir durum..
İlk kontrole gittiğinizde nasıl anlamamışlar bu durumu peki ? Doktorunuz ne öneriyor peki çok daha iyi bir doktor araştırıp gitmenizi öneririm elbet vardır bir çözümü rabbim yavrularını sana bağışlasın inşallah
Başka doktor görüşü daha almanda fayda olabilir, çok zor durum ne diyeceğimi bilemedim
Allah Allah kaç haftalık ki bugün göründü daha dış gebelik olduğu. Tüp bebek doktorunuz mu dedi peki alınması gerekiyor diye. Başka bi doktora da mı görünsen. Fikir alırsın. Diğer bebişe bişey çıkmaz olmaz Allah’ın izniyle . Rabbim korusun onu inşallahh
Bende de yok göğüs hassasiyeti. Çok hafif uçları büyüdü ya da bana öyle geliyor bi de az damarlar çıktı.ptesi tekrar verin içiniz rahat eder. göğüs hassasiyeti nasıl oluyor. ağrıyor mu ? bendede hiç öyle şeyler yok.
Ah canimKızlar merhaba, kötü bir haberle geldim.. Bir kaç gündür karın ağrısı şikayetim vardı. Dün kontrole gittim ve Bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim.. Ama bir tanesi rahim duvarında olduğundan dış gebelik olarak değerlendirildi. İkisi de haftasıyla uyumlu ikisi de sağlıklı ve ikisinin de kalp atışını duydum.. Ama rahim duvarına yakın olan bebeğimin alınması gerekiyor ve çok riskli diğerini de kaybetme riskim var.. Ne yapacağımı şaşırdım dünden beri kendimde değilim. 40000 kadından birinde olabilecek, Heterotopik gebelik adı verilen nadir bir durum..
9 haftadan önceki ultrason normaldi yaniii. Ne diyeceğimi bilemedim9 hftalık .. Gebelik takibi yapan doktorum gördü sonra prof dr çağırdı aynı şeyi o da söyledi sonra tüp bebek dr u da aynı şeyi söyledi.. Ama konsey toplanması gerekiyormuş
Öncelikle hayırlı olsunAy maşallah tebriklerrbenimde sat 22 temmuz 5 +3 gunluk hamileyim sali günü aile hekimine goruscm daha sonrasında doktoruma baslicam ben vajinal ultrason istemiyorum ve çok şükür hamileligi güzel şekilde geçiriyorum sadece yorgunluk ve hassaslk var onun dışında bisey yok sizce normal mi ? Ne zaman görürüm bebeğimin kesesini
Ya benim de öyle gerçekten kusmuyorum midem falan çok nadir bulanıyor. Ama yorgunluk çok kötü kafamı kaldıramıyorum gün için de kaç defa uyuyup uyanıyorumOkadar yorgunum ki size anlatamam. Uzanmadan 10 dkk duramiyorum.. Kusmuyorum diye cok sukur bu halime diyordum ama bu yorgunlukta beni mahvediyor, koku hasasiyetim de beni artik benden aldi. Gece bi kokuya uyanip banyonun kapisini kapattirdim banyodan bir koku geliyor diye. Esim hicbisey alamasada bana buram buram kokuyor.....
Allahim bu gunler gecsin insallah...