2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Şeffaf bant yokmu cnm ben ertesi gün yaptim duştan çıktıktan sonra kagit havlu koyuyorum üstüne nemini alsın diye olmadi stres film sar beline hızlıca gir çık duşa çıkıncada kurula iyice
Beyaz bi bandaj var. Ortasi baya sisti. Doktorum zaten demisti sosis gibi sisecek. Pazartesi dus alirsin o bandaj kendini atar. Estetik dikismis. Doktorun sozunu dinlicem mecbur, bisey olursa bu sefer keske demiyeyik diye ama kendimden igreniyorum resmen Bir de dus qlinca daha cok sutum gelecegine inaniyorum.
3l su, 4 fincan kadar rezene cayi, 2 kase kuridut hosafi, hurma ve bol saglikli proteinli ev yemegi tuketiyorum. Dedigin cayi yarin esime aldirayim canim.

Kuzu ben bol bol humananın çayını içiyorum günde 3 4 litre su hurma ve incir yiyorum.
Ayrıca rezene içiyorum bir de sıcak duş sütü getiriyor.
İlk başta da sürekli sağma yaptım yeri geldi 40 cc yeri geldi 30 cc çıktı ama hep sağdım.
Bulgur pilavı soğan yemekte fayda sağlıyor tavsiye ederim

Kızlar meğer sütüm yokmuş bebeğim aç kalmış iye olmuş, idrara çıkmayınca hastaneye görürdük. Süt sağıp vermem gerekiyor. Üzüntüden mi bilmiyorum çok az geliyor. Makina aldık ama etkili kullanamıyorum sanırım. Memenin sağından solundan sıkınca süt geliyor nerdeyse. Anason, rezene mi süt yapıyordu? Bir de yazmayın ama içinizden dua edin nolur ilerlemiş birşey olmasın. Sütle ilgili etkili şeyleri yazarsanız sevinirim

Sıkma canını ilk günler o kadar normal ki ben elimde sağım makinesiyle gezdim durdum.
Rezene iç bol bol hurma ye suyu 3 4 litre iç su çok önemli dereotu soğanlı salata yap ye.
Yulaf lapası yap ye.
Uyu bol bol uyku çok önemli stres yapma tabi stres en büyük düşman.
İncir ye kuru dut ye onlar da süt yapıyor.
Humana çayı al 3 4 fincan ondan iç.
Duşa girmeye çalış giremezsen de sıcak su torbasına koy onu da memelerine koy masaj yap hemen sağ sütünü.
Unutma kuzu ne kadar emerse o kadar sut gelir ve mutlaka gelecektir.
Sen yeter ki canını sıkma

Cnm öncelikle yalnız değilsin .. bende yaşadım senin yaşadığını, çok üzüldüğünü elinde olmadığını da biliyorum ama her şey düzelecek ,Bebeğin için sakinle ve bol su iç memene masaj yap you tube ta var süt arttırıcı masaj diye aslında kanalları açıyor sonra sıcak kompres ysp 5 dk sağım yapmaya başla .. bol su , çorba ( ben hala içemedim bugün başlayacağım ) sıvı tüket .. o süt gelecek o kadar:))

Canım sıkma canını sen üzüldükçe dahada etkilenirsin Allah korusun öncelikle bol bol su iç cnm pilav ye soğan hurma irmikli tatlı falan tüket Sütünü sağmaya çalış cnm sağdıkça dahada çoğalacak yapabiliyorsan masaj yap yada esin masaj yapsın insAllah herşey güzel olacak kendini strese koyma cnm sürekli sıvı tüket

Bende süt yapsın diye semiz otu, salata, dere otu, yogurt la cacık yaptım çok güzel oldu zeytin yağ gezdirdim üzerinde

Rezene, anason karışık çay demliyorum, üstüne kimyon atıyorum bazen, sabah akşam içiyorum bol su

Bence sütü en çok mutluluk ve uyku yapıyo 2 saat uyursak kesintisiz kalkınca gögsüm az akmış bile oluyor doluyor

Göğüs yarası dansa pedleri bırakınca kurtuldum agız bezlerinden koyuyorum sodalı suyla siliyorum, hem mememe hemde cocugun agzındaki pamucuklara iyi geliyor soda

İlk günler muchi ile denedim sagmayı 1 damla bile gelmedi diğer dogumlarımda da sagınca gelmiyordu hayret ediyorum 100 ml, 60 ml sagıyorum dediğinizde

Bebegim doyuyor hep cişli kakalı bezi yani gelişiyoda kilo alıyordur inşallah perşembe belli olur bir aylık olucak aşıya gidicez

Yüzünde sivilceler çıkıyo, gözler hala capaklanıyor temizledik daha cok oluyo

Zamanla artacaktır sütün emzirmeyle daha çok gelir ...bir gün kalmış bekle duş için de mama vermekte dünyanın sonu değil üzme kendini stres yapma boş yere

Gözü için bebek şampuanında yıkanmış bez fazla durulamadan ıslak gözüne koy diye önermişti ebe işe yaramıştı bizde

Doğurdun gittin bizi unuttun sevgi

Geçmiş olsun stres yapma kendine bebeğin iyileşene kadar kaşıkla mama ver dinlen süt yapan besinler etkili ama uyku daha önemli duş al güzelce uyu sütün artar inşaallah

Gözü için bebek şampuanında yıkanmış bez fazla durulamadan ıslak gözüne koy diye önermişti ebe işe yaramıştı bizde
Bize 5günlük kontrolde damla krem verdi onu baya kullandım ama tekrarlıyor, kaynamış sogumuş su veya cayla siliyorum hafif ama cok narin teni hemen göz kapakları kızarıyor bununda deniyeyim

Cnm sadece memeleri lavabo da sıcak suyla yıkasan olmaz mı ? Bana ilk gün hastanede öyle yaptırmışlardı ben arada ensemi ve koltukaltlarımı da yıkamıştım.. yüzünü yıka bol bol iyi gelir ..
ben çok kontrol delisi oldum bebekten sonra eşim dışında kimseye güvenmiyorum; uyumadığım zamanlar sütüm azalmış , hoş hala az , ama mama verildiğinde uyu ..
bana burda yazdılar kızlar ama uyuyamamıştım en son sinirlerim bozuldu mama verdiklerinde bayılmış gibi uyumuştum sütüm o uykudan sonra arttı .. şimdi gece 1 kez mama veriyoruz ben uyuyayım diye ..

Bebeğim yanımda değil bacjm emziremşyorum. Zaten emzirdim de ne oldu süt yokmuş. Uyku halinde olmamasına, emmesine aldandım. Yutkunma vardı gazını çıkarıyoduk. Çiş yapmadı evdeki ilk gün 1 kere toplu yaptı. ertesi gün de gittik hastaneye ama maalesef çok kilo kaybı olmuş. Şimdi toparlanıyor ama böbrekler ne durumda bilmiyoruz

Mama verseydin Kuşum üzülme benim kizda ilk hafta da baya kilo kaybetti sonra geri toparladik hep şükür.
Sen canini niye sıkıp üzüyorsun acemiyiz hepimizin başına gelir bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…