2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Mama verseydin Kuşum üzülme benim kizda ilk hafta da baya kilo kaybetti sonra geri toparladik hep şükür.
Sen canini niye sıkıp üzüyorsun acemiyiz hepimizin başına gelir bunlar
Mamaya kalamadı işte emiyor diye doyuyor sandım. 48 saat hastaneden sonra eve geldik. 1 gün evde kaldık ertesi gün geri gittik. Benim aklıma hala açlık gelmedi ki. Gazı var sandık önce, snra baktım çiş yok dedim enfeksiyon my var acaba.

Neyse sıkma artık canını sende kendine de kızma kuzu hepimizin başına gelebilecek şeyler dediğim gibi

Hastane sonrası yorgunlukta süt azalıyor bendede öyle oldu hastanede yeten süt eve gelince kesildi ama uzun sürmedi tekrar inmesi duş alıp dinlenince arttı tekrar

Bende sizi unutmadim ama eskisi gibi giremiyorum isimhic bitmiyorr bebek uyuyunca mutlaka evde yapacak tonla is oluyor
Oglum saka maka 1 aylik oldu 17 gun annem kaldi sonrasinda ben baktim gogus agrilarim daha 1 2 gundur biraz azaldi hep sagip verdim
Sagmak sutu arttiriyor ve kizlar salep okadar sut yaptiki sizde deneyin
Yarin aşiya goturecegim kilosunuda ogrrnirim ama evde tarttim 5 kg olmus gorunuyor gozle gorunur derecede buyudu zaten darisi varsa hala dogurmayanlara

Size bunu yazdığımı hatırladım birden. Benim de normal doğumda geldi aynı şey başıma Sizin bebiş ne durumda kaynadımı?
Aaa ciddi misiniz yani biz taburcu olduk zaten doğumun 2. günü sargıyı çıkarmışlardı. 5 Mayıs'a randevu verdiler tekrar bakacaklar ama şuan birşeyi yok gibi görünüyor çünkü gayet rahat hareket ediyor. Benim başıma bu gelince internetten baktım bu durum normal doğumda daha çok oluyormuş hatta bazen doktor bebek çıkmakta zorlanıyorsa bilerek kırıyormuş bunu okuduğumda çok şaşırdım ve her 1000 doğumdan 5nde bu oluyormuş ciddi bizimki çatlamıştı. Kırık yoktu sizin nasıl olmuş bişey dediler mi

Bizim ilk muaynede bişey demediler. Biz doğumundan sonraki 3.gün çok ağlıyor diye götürdük tekrar muayne ettiler ve rontgende kırık gözüktü. Zaten çok kilolu doğduğu için muhtemel bir durum olduğu söylendi. 10.gün tekrar kontrole gidicez. Kendisi kaynıyormuş bişey yapmaya gerek yokmuş. Ağrısı olmaması için kolu sabitleyebilirsiniz dediler bizde tülbent sardık tek kolunu vucuduna bağladık. Reflexlerde kaslarda sıkıntı yok çok şükür. Sadece köprücük kemiğinde kırık var.

Yikadim canim ama sanki bugun biraz daha artti gibi. Her gecen gun daha fazlasacagina inanalim, kendimizi strese sokmayalim. Gece belirli saatlerde uyumak cok kiymetli, insallah sutumuz cogalirda sagip dolaba atariz ve gece veririz, olmadi mamaya devam.

Canim mama vermekten cekinme. Bizim sarilik 12 cikti mama takviyesi yapiyorum ve hic kafaya takmiyorum. Onemli olan bebislerimizin sagliklari. Senin oglun cok guclu hemen toparlanip sana geri gelecek

Zamanla artacaktır sütün emzirmeyle daha çok gelir ...bir gün kalmış bekle duş için de mama vermekte dünyanın sonu değil üzme kendini stres yapma boş yere
Birini guzel emiyor ama digerinin ucu ice donuk tutamiyor sinirlenip agliyor ben de ustelemiyorum. Onu sagiyorum oyle veriyorum. Mama kolaylik aslinda ama iste keske sadece anne sutuyle beslenebilse. Gerci mamayi da oyle guzel hupletiyor ki asiri hosumuza gidiyor

Canim mama vermekten cekinme. Bizim sarilik 12 cikti mama takviyesi yapiyorum ve hic kafaya takmiyorum. Onemli olan bebislerimizin sagliklari. Senin oglun cok guclu hemen toparlanip sana geri gelecek
Anlasam verirdim canım ama anlayamadım yoksa ister miyim bunları yaşasın. İnşallah bir an önce verirler geri de unuturuz hepsini

Ben de aynı durumdaydım ama geçti cok şükür . Göğüsleri sağdın mı ? Benimkiler de öyle bir şişmişti anlatamam taş taşıyormuşum gibi bir his. Sağdıkça ve emzirdikçe düzeldi . Göğüs ucu yarası için de krem falan hikaye en etkilisi silikon göğüs ucu oldu, onunla emziriyorum halen daha ve yaralarım büyük ölçüde iyileşti acımıyorlar artık

Canım benim üzülme lütfen sennuzuldukce canını sıktıkça daha kötü olacaksın lütfen olumlu düşün bebisin kendini toparlayıp yanına gelecek benim anlamında oğlu çiş yapamıyordu sonra doktora götürdüler doktor sünnet olması gerek demişti sünnet ettiler ve düzeldi sende canını sıkma insAllah bobreklerinde bir sıkıntı yoktur

Bende yalnızım kız annem gideli çok oldu

Bende yalnız sayılırım bebek bakarken çocuklar var kv var ama anne dışında bebeğe kimse bakamıyor bugün öğlen bebeği uyutup uyuyayım dedim sürekli anne sesi o nerde bu nerde sonunda bebek ağladı
Bende bugün itibariyle artık yanlizim kv dem gitti ama çok üzüldüm vallahi çok alışmıştım şimdi sanki tek başıma kaldım

Bende bugün itibariyle artık yanlizim kv dem gitti ama çok üzüldüm vallahi çok alışmıştım şimdi sanki tek başıma kaldım

Annem gittigi gun asiri aglamistim 20 gun okadar alismistimki sonra tek olmaya alisiyorsun kendince duzen kuruyorsun
Beni kayinvalidem cagirdi gel 20 gun de burda kal 40 i ciksin ama gitmedim lohusalikta insan anca kendiyle ugrasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…