2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Merhaba. Gözün aydın olsun canım sezeryan oldum sütüm ilk günde vardı ama ikinci günden sonra inmeye başladı. Süt artırıcı laak marka takviye ilaç var. Günde üç kere bir su bardağına 20 damla damlatıyorsun aç karnına içiyorum. Kimyonlu rezene çayı. Bunlara ilave olarak hergun komposto, çorba,3 litre su, kahvaltım bisküvi çay şeklinde hastanede bu şekilde beslenmemi istedi süt artırmak için. 3. Günümde tamamen süt indi hatta fazla gelmeye başladı sağım yapıp dolaba koyuyorum hala bu şekilde devam ediyor. Bı dene canım istersen belki faydası olur. Aynı zamanda çok güzel ödem de atmış oldum. 77 kilo ile doğuma girdim 64 kiloyum şuan. 60 kilo ile hamile kalmıştım.

Merhaba canım, hemen hemen benim sütüm de senin şekilde mama takviyesi olmadan iki saatte bir anne sütü veriyorum. Geri kalanları sağıyorum 100 120 CC sağım yapmaya başladım. Bebeğin emdiği zaman bir göğsünü kaç dk emiyor? Benim bebeğim önceden 15-20 dk emerken şimdi 10 dk emiyor tek seferde bir göğsümu uyuyor. Acaba süt artmaya başladığı için mi emme süresi değişti anlayamadım bı de tek göğsümle yani 10 dk içiyor uyuyor.senin bebeğinin nasıl emiyor

Benim de aynı canım, tabi keyfine göre bazen değişiyor 20-25 dk oluyor ama genelde 15 dakika civarı sürüyor . Doyduğu zaman kendi bırakıyor. Bence sürenin kısalma sebebi, çenelerinin günden güne güçlenmesi ve daha cok miktarda süt içmeleri. İlk başlarda çeneleri daha güçsüzdü yoruluyorlardı ve sütümüz de daha azdı o yüzden daha uzun süre emiyorlardı diye düşünüyorum. Kilo alımı falan masallah gayet iyi gidiyor , seninkinde de bi sorun yoksa (insallah yoktur) hiç takma kafaya canım yetiyordur emdiği. Az beslendiğini düşünürsen sağdıgından verirsin biraz , ben öyle yapıyorum

Kız bu bulamaç dediğin yoğurtlu mu oluyor bizdede var da bulamaç çorbası

Evet canım dediğin gibi keyfine göre değişiyor bazen 10 bazen 15 dk bazen 20 dk şu sıralar 10 dk emip bırakıyor o dikkatimi çekti. Doğru diyorsun hiç o şekilde düşünmemiştim sağol canım i önceden çenesini dürtmeden Kendi emmiyordu ilk doğduğunda, şimdilerde çok hızlı hızlı emiyor ondan sanırım. İlk doğduğunda 3.250 doğdu, hastaneden 3150 ile taburcu olduk iki gün önce kilo kontrolü vardı 3.460 gram olmuş sanırım kilo alımı iyi gibi teşekkür ederim bilgilerin için içim rahatladı gerçekten

Kız bu bulamaç dediğin yoğurtlu mu oluyor bizdede var da bulamaç çorbası
Yok cnm sıvı un helvası tereyağı un şeker ve suyla yapılıyo normal helvaya göre sıvı oluyo cnm üstünede bol eritilmis tereyağı dokuluyo hem süt yapiyo hemde bagirsaklari calistiriyo

Masallah cok güzel bence de kilo alımı benim kızım da 8 nisanda doğdu 11 nisanda hastaneden çıktık 9 gün sonra kontrole gittik 420 gram almıştı , doktor gayet iyi buldu o yüzden emdiğine yeter gözüyle bakıyorum hep böyle devam etsinler insallah

Amin canım inşallah senin bebeğin de maşallah iyi kilo almış.Tüm doğum yapan annelerin sütleri taşsın, bebekleri inşaallah bol bol emsin sağlıkla büyüsün bebişlerimiz

Geçmiş olsun inşallah bu doğumda mı oldu
Evet canım. Köprücük kemiğinde kırık var. İri bebeklerin çoğunda oluyormuş. Herhangi müdahale gerekmeden kendiliğindrn kaynıyormuş. Sadece ağrısı olmasın diye kolu sabitleyin dediler. Biz ilk gün anlamadık çok ağrıttık galiba yavrumun kolunu çok ağladı sesi kısıldı.

Nasıl oldu cnm ıyidir insAllah bebisin

Medipol esenler ilk 1ayda yapıyor yenidoğanı fiyatıda 1400tl 1ayı geçerse 1900tl. Uyuşturucu kremle yapıyoruz dediler hatta çokta ısrarcılar illa yapalım diye. Eşim istiyor ama ben kararsızım.
Nasıl oldu cnm ıyidir insAllah bebisin
Valla bir sonraki kontrole kadar stresli olucam sanırım. İnşaallah kaynar hemencecik. Sürekli tek koluna dikkar etmeyr çalışıyoruz zorlanıyoruz.

Yaaa kıyamam inşaallah hemen iyileşir

Oyyy kıyamam ya canım.benim insAllah herşey yolunda gider ve çabucak kaynar

Sali sezeryan dogum yaptim, doktrm pazartesi dus alabilirsin dedi. Kiminle konussam bu kadar beklemedigini soyluyor. Les gibiyim, islak mendil pamukla temizleniyorum.
2 gogus 3 saatte bi saginca toplam 30cc falan geliyor bu da moralimi bozuyor. Sarilik var mama takviyesi yapiyorum. Cocuk doktoru gunde 4 kere 1 olcek dedi ama ben 6-7 kere veriyorum yoksa doymuyor gibi.
Bi du alabilsem sanki sutum cogalacak

Şeffaf bant yokmu cnm ben ertesi gün yaptim duştan çıktıktan sonra kagit havlu koyuyorum üstüne nemini alsın diye olmadi stres film sar beline hızlıca gir çık duşa çıkıncada kurula iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…