2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Annem gittigi gun asiri aglamistim 20 gun okadar alismistimki sonra tek olmaya alisiyorsun kendince duzen kuruyorsun
Beni kayinvalidem cagirdi gel 20 gun de burda kal 40 i ciksin ama gitmedim lohusalikta insan anca kendiyle ugrasiyor
Valla bir yandan eski düzenime dönmeyi çok istiyordum.ama bir yandanda çok alışmıştım valla bana bir iş bile yaptirmiyordu yemegim sürekli önüme geliyordu ben sadece bebekle ilgileniyordum bana sürekli uyu diyip durdu ben uyuyamadım tabi

Benim k.valide de sagolsun cok yardimci oluyor. Temizlik yemek yapiyor ama yine de bir an once gitmesini isterim. Nankor gelin
Keşke benim annem gitse .. evet yemek yapıyor ama tüm düzenimi bozdu bebeğimin eşyaları nerde bilmiyorum, dün bebeğim üşüdü battaniyesini bulamadım yemek , temizlik umrumda değil ..
nankör evlat

Benim k.valide de sagolsun cok yardimci oluyor. Temizlik yemek yapiyor ama yine de bir an once gitmesini isterim. Nankor gelin
Ya insan eski duzenine dönmeyi istiyo valla yalan yok ama sanki ilk gittiği saatler çok buruklastim bide benim kızların 2 side gitti babaları ve babaanneleriyle bir kızım ve oğlumla kaldık tam sessizlesti ortam dahada üzüldüm sonra akşam kardeşlerim geldi yanıma daha iyi oldum

Günaydın kızlar nasilsiniz neler yapıyorsunuz bebislerle tam toparlandinizmi artikdoğum yapmayan kaldımı ya?yoksa hepimiz dogurdukmu
Gaz sancılardan gaz sancısı beğeniyoruz biz, bütün gece uyumadı annemle nöbetleşe baktık . Şimdi daha yeni uyudu kahvaltı sofrasını bile kaldırmadan her birimiz bi yana devrildik uyuyalım diye

Merhaba canım kızlar tek tek alıntılayamadım ama sizlere nasıl teşekkür ederim bilmiyorum tecrübe ve fikirleriniz sayesinde sütüm 3. günümde gelmeye başladı bu zorlu süreçte desteğiniz çok büyüktü keşke sarılabilsem hepinize tek tek. bugün kontrol vardı 3060 gramdan 3090 grama çıkmış 4 günde sizce nasıl kilo alımı? Doğum sürecimden bahsedeyim birazda biz normal doğum bekliyorduk çarşamba saat 3 gibi sancılarım oldu düzenli bir şekilde ve karnım yaş gibi oluyordu hemen acile gittik açıklık baktılar yoktu nst ye bağladılar sancılar düzenli ve doğum sancısı idi hemn yatış verdiler çarşamba gecesi yattım hastanede hala açıklık yok sancı devam perşembe sabah doktor geldi kendisi baktı yine yok nst de bebeğin kalbi ve hareketleri yavaşlayınca acil sezeryana alındım bebeğim kaka da yapmış içerde şükür bir sorun olmadı. Süreç bu şekilde ilerledi 21 nisan yani beklenen doğum tarihinde doğdu oğlum

Gaz sancılardan gaz sancısı beğeniyoruz biz, bütün gece uyumadı annemle nöbetleşe baktık . Şimdi daha yeni uyudu kahvaltı sofrasını bile kaldırmadan her birimiz bi yana devrildik uyuyalım diye
Oy uykusuzluk çooook zor bizde dün yaşadık ama bize dr bio gala verdi günde 5 damla , gazlı günlerde sabah akşam 5 er damla dedi istersen bi araştır canım .. dün sanırım işe yaradı uyudu 4:30 gibi ..

Yaaa gaz sancısı maalesef çok kötü ya benimkide ara ara gaz sancısı çok oluyo bir bakıyorum bir kereden şiddetli ağlamaya başlıyo bizimde gece nöbetiniz oluyo genelde gündüzleri biraz daha iyi uyuyo ama gece sürekli uyanık haldeyiz neredeyse meme verirken devrilip uyuyacak halde oluyorum ama dayaniyorum

Bende gaz sorunu yok ama kızım her saat başı uyanıp emmek istiyor.
Geceden beri sürekli kalktım yattım salak gibiyim
Hiç sorma cnm bizdede öyle geceleri sürekli uyanık haldeyiz ve benim oğlan memeyi biraz etmiyo sonra uyuyo beşiğe koyuyorum 5 dk sonra tekrar ağlayıp meme istiyo

Maşallah cnm oglusunasağlıkla büyüsün insAllah cnm

Benimki emiyor 15 20 dk uyuyor sonra yatırıyorum 1 saat sonra yine acıkıyor yine kalkıyor
Benimkide düzgün ense uyuyacak ama genelde ağzının tadını hoş edip bırakıyo tam sütüm üstüne kağnıyı o memeyi bırakıyo öyle olunca doymuyo

Nanece çok işe ya diyo cnm gaz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…