- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #1.261
Ben de ilk ve son kez bu ay kullanıcam. Bi göreyim istiyorum yumurtlama takvimle eş mi. Sonrasında uğraşmam zahmetli de bi iş sanki. 2 saat öncesinden sıvı alımı yok falanHaklısın canım. Ama ovulasyon testleri böyle moral bozuyor işte. Bir daha kullanmayacağım zaten
Bı zahmeti yok da stresi çok işte canım maalesefBen de ilk ve son kez bu ay kullanıcam. Bi göreyim istiyorum yumurtlama takvimle eş mi. Sonrasında uğraşmam zahmetli de bi iş sanki. 2 saat öncesinden sıvı alımı yok falan
Üzülme bebeğim alırsın son kez test görürsün piki yarın öbürgünde inşallah. Sonra ben niye sıktım kendimi diye kendine kızarsınBir tık üzülmüş olabilirim.
canım sen gun asırı devam et pıke takılmaBen niye pik göremedim bu ayson bir tane ovulasyon testim kaldı onu da yarın deneyeceğim. Şimdiye çoktan gormeliydim pik. Anlamadım bu işi
canım baya koyu pik olabılır ıkı saat sonra sıvı almadan yap bakalımKızlar 1 lt serum aldığım halde sonuç bu, idrar bembeyazdı resmen ona ragmen böyle çıktı. Sıvı almadan 2 saat sonra tekrar yapıcam
kuzu uzme kendını yaaa ben 22mm yumurta ıle pık goremedım :)Haklısın canım. Ama ovulasyon testleri böyle moral bozuyor işte. Bir daha kullanmayacağım zaten
Yapicam canim durdukca daha da koyulaştı. Bir saat sonra tekrar yapıcam atarim burayacanım baya koyu pik olabılır ıkı saat sonra sıvı almadan yap bakalım
aynen canım, demekkıı pık,Yapicam canim durdukca daha da koyulaştı. Bir saat sonra tekrar yapıcam atarim buraya
İyiki dünü değerlendirmişimaynen canım, demekkıı pık,
hadı bol bol calısmalara devam
aynen devammİyiki dünü değerlendirmişimbugün çok halsizim ama mecbur
Birde tutsalar da gelse minikler ne güzel olurdu hepimiz hamile kalsak ya, süreci de hep burda paylasirdikaynen devamm
bızıımde uc gun pespese olcak dun basladık bugun yarın , sonrası gun asırı
Yumurtlama olmadığı aylar oluyormuş ki?Olmamıştı canım 14 veya 15. Gün pik görüyordum. Bugün 15. Gün ama pik değil acaba yumurtlama olmayacak mı bu ay
ne guzelll olurrrr, ne güzelllllBirde tutsalar da gelse minikler ne güzel olurdu hepimiz hamile kalsak ya, süreci de hep burda paylasirdik
Ennn heyecanlı kısmı kalp atışı ve cinsiyet öğrenme ayyyne guzelll olurrrr, ne güzelllll
ınsallah canım ya artık bebek bezı, maması vs konusalım :)
Öyle yapicam canım artıkcanım sen gun asırı devam et pıke takılma
kız ben cok aglarımmmmmmmmmmmEnnn heyecanlı kısmı kalp atışı ve cinsiyet öğrenme ayyyo balonu patlaticam nasip olursa
İçine kız mı doğuyorkız ben cok aglarımmmmmmmmmmm
taclı kızım sarkısını acıp aglıyorum kendı bebegım olsa dusunemıyorum
Yaaa bende öyleyim yaakız ben cok aglarımmmmmmmmmmm
taclı kızım sarkısını acıp aglıyorum kendı bebegım olsa dusunemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?