- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #1.241
Canım sen ne yaptın olmadı mı pik? Olmadıysa hemen masaja başla yarına farkı görürsün inşallahBen niye pik göremedim bu ayson bir tane ovulasyon testim kaldı onu da yarın deneyeceğim. Şimdiye çoktan gormeliydim pik. Anlamadım bu işi
At at merak ettim ben çatlama gördüm bugünYapinca tekrar atarim canim
Hayırlısı olsunBen femara kullanim bu ay normalde 1 nisan bat tarihim.. adetlerim biraz duzensiz 30 gun civari
Darısı başımızaAt at merak ettim ben çatlama gördüm bugün
İnşallahDarısı başımıza
Tamam canım denerimCanım sen ne yaptın olmadı mı pik? Olmadıysa hemen masaja başla yarına farkı görürsün inşallah
Yaptım pik değil kuzumYaptınmı bugün test kuzum
AminnnnnVe aleyküm selam canimmm sonunda sende geldin demek haahoşgeldin bu son gelişler olsun inşallah. Bende son kez ovulasyon kullanıyorum bu ay. Hepimize hayırlı olsun
Önceki aylarda olmuş muydu böyle hiç kuzum?Ben niye pik göremedim bu ayson bir tane ovulasyon testim kaldı onu da yarın deneyeceğim. Şimdiye çoktan gormeliydim pik. Anlamadım bu işi
Olmamıştı canım 14 veya 15. Gün pik görüyordum. Bugün 15. Gün ama pik değil acaba yumurtlama olmayacak mı bu ayAminnnnn
Önceki aylarda olmuş muydu böyle hiç kuzum?
Sıkma canını görürsün belki bu ay geç yumurtluyosundurYaptım pik değil kuzum
Testim bir tane kaldı canım o yüzden devam da edemeyeceğim yumurtlama olacak mı olmayacak mı belli olmiycak yani kafamda soru isareti olarak kalacakSıkma canını görürsün belki bu ay geç yumurtluyosundur
Hoşgeldiniz listemize ekliyorum sizi öyleyse. İnşallah hep beraber çift çizgileri paylaştığımız bir ay olur.Merhaba arkadaşlar. 5 yıllık evliyim mesleğimiz gereği çocuk düşünememiştik geçen ay artık kararımızı verdik bu ay uygulamadan yumurtlama günü takip edip çalışmalara başladık. Bat 1 Nisan. Açıkçası çok umutlu değilim. Herhangi bir belirtim yok. Bu arada umarım ki hepiniz en kısa zamanda istediğinize kavuşursunuz
İnşallah yarın görürsünde için rahat eder stres yapma etkilemesinTestim bir tane kaldı canım o yüzden devam da edemeyeceğim yumurtlama olacak mı olmayacak mı belli olmiycak yani kafamda soru isareti olarak kalacak
Canım eczaneden 5li ovulasyon testi alsana için rahat eder hemTestim bir tane kaldı canım o yüzden devam da edemeyeceğim yumurtlama olacak mı olmayacak mı belli olmiycak yani kafamda soru isareti olarak kalacak
Bir tık üzülmüş olabilirim.İnşallah yarın görürsünde için rahat eder stres yapma etkilemesin
ama zaten yumurtlama olması gereken tarihten ne geçmiş ki.. bir şey geçmemiş canımcım neden hemen düşürdün yüzünü ya. Olur yumurtlama eminim, ama hemen moral düşürmek yok. 1-2 gün nedir ki makine değil vücut da olur o kadar sarkmaOlmamıştı canım 14 veya 15. Gün pik görüyordum. Bugün 15. Gün ama pik değil acaba yumurtlama olmayacak mı bu ay
Benimde o geldi aklıma canım zaten annemdeyiz şuan eve giderken alırım.Canım eczaneden 5li ovulasyon testi alsana için rahat eder hem
Haklısın canım. Ama ovulasyon testleri böyle moral bozuyor işte. Bir daha kullanmayacağım zatenama zaten yumurtlama olması gereken tarihten ne geçmiş ki.. bir şey geçmemiş canımcım neden hemen düşürdün yüzünü ya. Olur yumurtlama eminim, ama hemen moral düşürmek yok. 1-2 gün nedir ki makine değil vücut da olur o kadar sarkma
Gül bakiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?