- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
- Konu Sahibi Hello Kity
- #1.301
Ya ne olacak kız tam gaz devam adam gelir gelmez yapınKizlar ben simdi yumurtlama gördüm ya bugün. Eşim işte aksam gelecek en gec 9 gibi gelir bisey olmaz dimi ya ? Kaçırmış olmam dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ne olacak kız tam gaz devam adam gelir gelmez yapınKizlar ben simdi yumurtlama gördüm ya bugün. Eşim işte aksam gelecek en gec 9 gibi gelir bisey olmaz dimi ya ? Kaçırmış olmam dimi
Tamam zaten sabah akşam farketmez ki canım. Doktorlar genelde yumurta takibi yaparken zaten akşam 22 gibi öneriyorlar mis öyle duymuştumAkşam degerlendirebilcem canım ya
Ya ne olacak kız tam gaz devam adam gelir gelmez yapın
Tamamdır o zaman canımTamam zaten sabah akşam farketmez ki canım. Doktorlar genelde yumurta takibi yaparken zaten akşam 22 gibi öneriyorlar mis öyle duymuştum
Beni de ekler misin ilk kez katılıyorum hepimize uğur getirsin bat 18 nisanMerhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Kullanıcı İsmi Bat SonuçDr Buden 1 NisanM Mutleml 1 Nisan@Izabellaaa 1 Nisan@Heartofqueen 1 Nisan@gokceoz09 1 Nisan@asunny @marshmelov 1 Nisaniyilikperisi92 1 Nisan 1 Nisan@minezmn41 2 Nisaniyilikperisi92 4 Nisan@E L B A 4 Nisan@melindamel 4 NisanMucize1357 5 Nisan@Feyzaakncc 5 Nisan H Hello Kity 6 Nisan@undomielk 6 Nisan@PrensesAriel 6 Nisan@Hayat su 6 Nisan@lacivertgibimi 7 Nisan@dceke 7 Nisan@TkCnDE2021 8 Nisan 8 NisanG Gzmyts53 8 NisanA aysemah 8 Nisan@LadyRuby 8 Nisan@Teach_ 9 Nisan@jadeysm 9 Nisan@Kelebenkk 9 Nisan@Mavihali 9 Nisan@Elif_edanur_61_61 9 Nisan@niidos 10 Nisan@Lazgulu5561 11 Nisan@Random33 12 Nisan@hzlsel 13 Nisan@bshk1993 14 Nisan@Fang 15 Nisan@A R Y A 15 Nisan@Birbuketcicek 15 Nisan@ozguss 16 Nisan@Mrs Electrical Engineer 18 Nisan@Oooyyykuuuuuu 19 Nisan
Ben bel ağrısı çekiyorum bugün maalesef,daha yeni oturabildim,dinlensem geçer diye umuyorumSırtı ağrıyan varmı
Kaç gün oldu iğne mi senın kiBen bel ağrısı çekiyorum bugün maalesef,daha yeni oturabildim,dinlensem geçer diye umuyorum
Ben de aynı durumdayım maalesef. Azaltmaya çalışıyorum.Kızlar benim ilk ayim olduğunu söylemiştim önceden sigara kullanıyorum ve bırakmakta zorlaniyorum bunu yaşayan var mi aranızda pozitif gördükten sonra birakirim insallah ama şimdi denerken bırakmak için kendimde güç bulamıyorum
Tabi eklerim. Hoşgeldiniz. İnşallah size de uğurlu gelsinBeni de ekler misin ilk kez katılıyorum hepimize uğur getirsin bat 18 nisan
Cok enterasan, kacirdin mi acaba. Yani cok guvenilir degil mi acaba bu testler. Ben de yeni basladim yapmaya, anlamiyorum. Ama bir gun koyu, birgun acik, ertesi gun yine koyu, sonra acik cikiyor. Hicbir sey anlamadim. Ama koyu dedigim de oyle cok bariz koyu degil. Ben de goremeyecegim buyuk ihtimalle.kuzu uzme kendını yaaa ben 22mm yumurta ıle pık goremedım :)
kendını yumurtam yok diye üzme
Ben de kahveyi birakamiyorum. Bagimliligin her turlusu kotu.Ben de aynı durumdayım maalesef. Azaltmaya çalışıyorum.
En azindan 15.gunde oldugunu biliyorsun. Bu ay 1-2 gun ileri kaydi diyelim. Siz gun asiri degerlendirin bence bu aralar.Bı zahmeti yok da stresi çok işte canım maalesef
Öyle yapicam da yine de moralimi bozdu bu durum işte modum düştü direktEn azindan 15.gunde oldugunu biliyorsun. Bu ay 1-2 gun ileri kaydi diyelim. Siz gun asiri degerlendirin bence bu aralar.
Ay yap ozaman içinizde kalmasınKız ne bilelim işte dedik eglencesıne de bakalım yazdım eşime alma sakın diyr kozlar vallla sırtım agrıyor ama hamılelık belırtısın de varmı sırt agrııs bel asagısı değil ama
Kuzu Perşembe cuma yaptım test silik çıktı. Cumartesi kontrol e gittim doktor bir tane yumurta çatlamış dedi, birisi de 22mm yumurta dedi ertesi gün için iğne verdi. Geldim test yaptım yine pik değildi orta koyi renkti.Cok enterasan, kacirdin mi acaba. Yani cok guvenilir degil mi acaba bu testler. Ben de yeni basladim yapmaya, anlamiyorum. Ama bir gun koyu, birgun acik, ertesi gun yine koyu, sonra acik cikiyor. Hicbir sey anlamadim. Ama koyu dedigim de oyle cok bariz koyu degil. Ben de goremeyecegim buyuk ihtimalle.
Benim her ikisindede oluyo kuzum hem yumırtlarken hem çatlama ıslaklık oluyoKızlarrr acil cevap lütfen. Bu yumurtalama akıntısı çatlama öncesi mi sonrası mı oluyor? Dün ovülasyon testi yaptım negatifti bugün nöbetteyim yapamıyorum. Yarın eşim iş için şehir dışında yanına gidicem inşaAllah :) ama bugün yumurtlama akıntım var sanki biraz yumurtam çatlamış mıdır
Benim yaptığım ovulasyon testlerinden anladığım kadarıyla akintınınin durumuna göre değişiyor.Seffaf uzayan akıntı yumurtlama dönemine girdiğini gösteriyor.Birkac gün sürüyor.Kızlarrr acil cevap lütfen. Bu yumurtalama akıntısı çatlama öncesi mi sonrası mı oluyor? Dün ovülasyon testi yaptım negatifti bugün nöbetteyim yapamıyorum. Yarın eşim iş için şehir dışında yanına gidicem inşaAllah :) ama bugün yumurtlama akıntım var sanki biraz yumurtam çatlamış mıdır