- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi Hello Kity
- #1.281
cok guzel sarkı yaaa,Yaaa bende öyleyim yaa
bıde kayahan mınnıcık sevdam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok guzel sarkı yaaa,Yaaa bende öyleyim yaa
yuumurtlamaaaaaaaaKızlar yaptım sonuç, oldu galiba
Aynen dedigin gibi yapicam canim bak daha da koyulaştıyuumurtlamaaaaaaaa
hemen degerlendır , havvuc ye yarın eger catlama olmazsa
pık kuzum, super ınsallaahhh bebısın gelecek bu ayAynen dedigin gibi yapicam canim bak daha da koyulaştı
Yaa kesin pik dimi hala inanamıyorum masajlar işe yaradı gerçekten ayyy hepimizin gelsin hepimiziiiinnnnpık kuzum, super ınsallaahhh bebısın gelecek bu ay
pık kuzum gayet koyu,Yaa kesin pik dimi hala inanamıyorum masajlar işe yaradı gerçekten ayyy hepimizin gelsin hepimiziiiinnnn
Evet kesinlikle yarıyor ayni bu koyuluktaydi gebelik testinde de görsek yapık kuzum gayet koyu,
masaj ıse yarıyıor ya bende hap kullanırken masajda yaptım.
amınnnn
ayy ınsallaahhh cerceve yaptırırız heraldeEvet kesinlikle yarıyor ayni bu koyuluktaydi gebelik testinde de görsek ya
Hahhaha kesinlikleayy ınsallaahhh cerceve yaptırırız heralde
Olmuş kuzum gözün aydınKızlar yaptım sonuç, oldu galiba
Olmuş kuzum gözün aydın
hadı hayırlısı canım buyuk ıhtımal pozıtıf cıkacak,kızlaerrr iğne vurulalı 5 gün oldu biz eşimle karar verdik test yspıcaz ama tamamen eğlencesine yanı sırtım tutuldu da bana merhem alcak da gitmısken test de alayım dedi anlattım ona iğne etkisinden pzositif cıkıyomus diye görüyorsunuz dimi pozıtıfı görecek olmak bile o kadar mutluluk veriyor ki bakın bar ua su an hormonlarım tepti gözlerim doldu saka gibi
Yapmıyorum vazgeçtim hiç uğraşamam valla peşimi bırakmaz kocam haklısnhadı hayırlısı canım buyuk ıhtımal pozıtıf cıkacak,
sonrasındada meraktan acaba ıgne etkısı gectımı dıye test yapmak ısteyeceksınız, 12.gune kadar.
ya ınsan merak edıyor kuzum, sonraısnda da sende merak edeceksın acaba ıgne etkııs gectımı vs dıyeYapmıyorum vazgeçtim hiç uğraşamam valla peşimi bırakmaz kocam haklısn
Kız ne bilelim işte dedik eglencesıne de bakalım yazdım eşime alma sakın diyr kozlar vallla sırtım agrıyor ama hamılelık belırtısın de varmı sırt agrııs bel asagısı değil amaya ınsan merak edıyor kuzum, sonraısnda da sende merak edeceksın acaba ıgne etkııs gectımı vs dıye
Olmuş tabiki kuzum maşallah hemen değerlendirKızlar yaptım sonuç, oldu galiba
Akşam degerlendirebilcem canım yaOlmuş tabiki kuzum maşallah hemen değerlendir