- 26 Ekim 2019
- 518
- 553
- 53
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #1.221
Hayırlısı olsun benim kasıklarım çok dolu dolu ağrım var hafif hafif, döngün kaç gün senin ?benim 26 mesela geçen ay 5 i ilk adet günümIliski sakincali diye bor sey demedi doktor ama bilmiyorum canim bakalim bu hafta sonu yapicam sende car mi bisjler
Yay kızları iyidir hadi inşallahBende de kız görünüyor yay burcu olacak sanırım tabi varsa bebiş
Ben femara kullanim bu ay normalde 1 nisan bat tarihim.. adetlerim biraz duzensiz 30 gun civariHayırlısı olsun benim kasıklarım çok dolu dolu ağrım var hafif hafif, döngün kaç gün senin ?benim 26 mesela geçen ay 5 i ilk adet günüm
Hey maşallahGünaydın kızlar biz bu ay farklı olarak günde iki kere değerlendirmeye başladık her günü deniyoruz bide en az yarım saat belime yastık koyup yatıyorum gerisi Allah kerimsizler neler yapıyorsunuz
Gebelik yokki canım yeni geldim eve daha iyiyim çok şükürGeçmiş olsun canım da gebelik olabilirse ilaç veremezler ki ancak damardan parol ya da hap parol
Ahh bu migren çok fena hemde... Şimdi geldim eve daha iyiyim. Ama 1 lt serum aldım test yapsam da yanlis cikar dimi idrara çıktım ama hala var serumdan dolayi galibaAyyyy o migren bende de var çok geçmiş olsun canım.
Sağol kuzum benim şimdilik bir sıkıntı yok bakalım iki üç gün daha yapsak tamamdır bu işHey maşallahcan mı dayanır kız ona, Allah yardımcınız olsun ne diyim
Benimde kız gozukuyor yay burcu olacakAyy bende çin takvimine baktım bu ay kız görünüyo ve bebişimde benim gibi yay burcu olacak hadi inşallah yaa
Gelsin yay burcu kızlarımız inşallahBenimde kız gozukuyor yay burcu olacak
İnşallah işe yarar canım ama bende okuduğum bütün yazılarda hergün yapmanın dahi sperm kalitesini düşürdüğünü okumuştum en mantıklısı gün aşırı yani birgün yapıp birgün yapmamak. Bana o bile zor geliyor daha hiç gün aşırı yapmadık yapcaz desekte olmuyor iş güç. Bakalım bu ay en azından gün aşırı yapabiliriz. Ama sen günde 1 kere bile değil 2 kere diyorsun baya zor olur sanki. Yine de tutsun da inşallah sonuca varan yolda çekilen çile kutsaldırYa kuzum diğer aylarda ona çok dikkat ettim olmadı bebiş kocam da bu ay böyle yapalım dedi bana da mantıklı geldi tamam dedim günde iki kere farklı saatlerde deniyoruz inşallah olur sağlıklı bir şekilde bu ay çünkü gerçekten tüp bebek gözümde büyüyor yaa
Yaptınmı bugün test kuzumBen niye pik göremedim bu ayson bir tane ovulasyon testim kaldı onu da yarın deneyeceğim. Şimdiye çoktan gormeliydim pik. Anlamadım bu işi
Ben ikizler burcuyum. İkizlerin anlaşamadığı burçlardan biri yaymış. Eşim ve oğlum yay. Bu ay hamiş olursam eğer doğacak bebiş yine yay olacak aman AllahımBende de kız görünüyor yay burcu olacak sanırım tabi varsa bebiş
Aynen öyle kuzum ya bende şeye inanmaya başladım bu spermlerin tüplere gitme zamanları bazen uzun oluyor muş ya belki çatlamadan iki gün önce ki ilişki de ki sperm yetişecek yumurta ya o yüzden takmıyorum pek ilişki sayısını zaten eğer o bebeğin vakti geldiyse bir şekilde olacak bir tane sperm (milyonlar arasından) bir tanecik yumurta gerekli hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kuzum bide eşim rica etti bu ay böyle deneyelim diye o yüzden tamam dedim adam her ay benim dediğimi yapıyor duİnşallah işe yarar canım ama bende okuduğum bütün yazılarda hergün yapmanın dahi sperm kalitesini düşürdüğünü okumuştum en mantıklısı gün aşırı yani birgün yapıp birgün yapmamak. Bana o bile zor geliyor daha hiç gün aşırı yapmadık yapcaz destekte olmuyor iş güç. Bakalım bu ay en azından gün aşırı yapabiliriz. Ama sen günde 1 kere bile değil 2 kere diyorsun baya zor olur sanki. Yine de tutsun da inşallah sonuca varan yolda çekilen çile kutsaldır
Aynen kuzum tekrar yap seruma rağmen böyleyse pik olmuştur bugünKızlar 1 lt serum aldığım halde sonuç bu, idrar bembeyazdı resmen ona ragmen böyle çıktı. Sıvı almadan 2 saat sonra tekrar yapıcam
Kuzum o zaman pik olma ihtimali yüksek bugün mutlaka değerlendirKızlar 1 lt serum aldığım halde sonuç bu, idrar bembeyazdı resmen ona ragmen böyle çıktı. Sıvı almadan 2 saat sonra tekrar yapıcam
Yapinca tekrar atarim canimAynen kuzum tekrar yap seruma rağmen böyleyse pik olmuştur bugün
Yapınca tekrar atarım canımKuzum o zaman pik olma ihtimali yüksek bugün mutlaka değerlendirmigrenin nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?