- 16 Ağustos 2021
- 16.847
- 16.626
-
- Konu Sahibi Hello Kity
Bende geldim kuzummm, bat 8 NisanMerhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Kullanıcı İsmi Bat Sonuç@asunny @marshmelov 1 Nisan 1 Nisanminezmn41 2 Nisan@E L B A 4 Nisan@Mucize1357 5 Nisan H Hello Kity 6 Nisan@PrensesAriel 6 NisanPinkyjelly 8 Nisan@Gzmyts53 8 Nisan@Mavihali 9 Nisan@A R Y A 15 Nisan
Amin kuzummmmBu topikteki herkes arkamdan gelir inşallahDarısı sizlere bulaşşsın Kopkoyu iki çizgi görün hepiniz inşallah Ben yazdan beri bekliyordum ,umudunuzu kaybetmeyin.Hepiniz dualarımdasınız
Sağol canımın içiBu topikteki herkes arkamdan gelir inşallahDarısı sizlere bulaşşsın Kopkoyu iki çizgi görün hepiniz inşallah Ben yazdan beri bekliyordum ,umudunuzu kaybetmeyin.Hepiniz dualarımdasınız
Hoşgeldin canımBende geldim kuzummm, bat 8 Nisan
Canım beni de ekler misin henüz regl olmadım olur olmaz tarih verecemMerhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Kullanıcı İsmi Bat Sonuç@asunny @marshmelov 1 Nisan 1 Nisanminezmn41 2 Nisan@E L B A 4 Nisan@Mucize1357 5 Nisan H Hello Kity 6 Nisan@PrensesAriel 6 NisanPinkyjelly 8 NisanPapatyamveben-Mavi 8 Nisan@Gzmyts53 8 Nisan@Mavihali 9 Nisan@A R Y A 15 Nisan
Tarihinle eklerimm kuzum belki de regl olmazsınCanım beni de ekler misin henüz regl olmadım olur olmaz tarih verecem
Bitter çikolata ne yapıyormuş kikabak çekirdeği ve bitter çikolata ile doldurdum evi bugün birde keçiboynuzu özü
Ay benimde aklımdan sen geçiyordun ya adın ne kuzum, benim.ozge.Hoşgeldin canımHiçbirimiz gelmesek iyiydi ama Neyse önümüzde mis gibi bir ay var umarım son adetimizi şuan yaşıyoruzdur Batlarımız yine aynı, kaderimiz de bebişli çift çizgili olsun
sperme fayda bunlar 162 yaptık biz değerimizi bunlarlaBitter çikolata ne yapıyormuş ki
Canı mbenm Mart uzunluğundan dolayı 30 Mart a denk geliyor regl bı sonraki nisana denk geliyorKızlar Nisan topigime adını yazdırmak isteyenleri beklerim.@asunny @Mucize1357 K kahvesizasla91 @Dnbn @birhayalimsenn @Unabuna @Gzmyts53 @tgba98 @portakalkek
Vallahi bilmiyordum kız çok şaşırdımsperme fayda bunlar 162 yaptık biz değerimizi bunlarla
Kuzum sen bebiş haberini ver de ben seni en başa ilk annemiz yazarımCanı mbenm Mart uzunluğundan dolayı 30 Mart a denk geliyor regl bı sonraki nisana denk geliyor
Evet bitter çikolata çok faydalı bizde kullanıyoruzVallahi bilmiyordum kız çok şaşırdım
Kendim hiç çikolata sevmem ondan bilmiyorum galiba. Eşim sever neyseki alayım bari onaEvet bitter çikolata çok faydalı bizde kullanıyoruz
bence deneyin kuzum eşim 1 ay hiç aksatmadan yedi iyi geldi diyorVallahi bilmiyordum kız çok şaşırdım
Hahaha aynı ben :))gelirken bir kilo keçiboynuzu aldım koşa.kosa geldim.kaynattim hemen,bir kahve yaptım eşime bitter çikolata ile yedirdim.kabak çekirdeği ve bitter çikolata ile doldurdum evi bugün birde keçiboynuzu özü
Ay bnde sevmem kuzu bitter.Kendim hiç çikolata sevmem ondan bilmiyorum galiba. Eşim sever neyseki alayım bari ona