- 13 Eylül 2021
- 3.275
- 3.902
- 32
-
- Konu Sahibi Hello Kity
en iyisini yapıyormuşsunuz kuzum biz yeni başladık daha yiyorduk da sistematik değildi şimdi aksatmıyorum onun takviyelerini de , ovulasyon takibi yapmadan 2 gün ara ile işaretledim takvimi bakalım neler olacakHahaha aynı ben :))gelirken bir kilo keçiboynuzu aldım koşa.kosa geldim.kaynattim hemen,bir kahve yaptım eşime bitter çikolata ile yedirdim.
Keçiboynuzu pekmezinide sabah akşam yiyor,
Kabak çekirdeği de akşamları cerezle yiyoruz
valla ben her türlüsüne evet derimAy bnde sevmem kuzu bitter.
Kendime Fındıklı aliyorum sütlü, ona bitter
Allah'tan oda bitter seviyor ver her gün yesin
Çok tatlısın yaaKuzum sen bebiş haberini ver de ben seni en başa ilk annemiz yazarım
Evet doktorda bugün sordu takviye harici neler kullandınız diye söyledim hepsini güldüen iyisini yapıyormuşsunuz kuzum biz yeni başladık daha yiyorduk da sistematik değildi şimdi aksatmıyorum onun takviyelerini de , ovulasyon takibi yapmadan 2 gün ara ile işaretledim takvimi bakalım neler olacak
Tuğba adımAy benimde aklımdan sen geçiyordun ya adın ne kuzum, benim.ozge.
Aminnnn inşallah yaa ne guzel.olurrr.
havalar ısınıyor bizimde ruhumuz şenlensin yavrumuz gelsin inşallah
Amin kuzumTuğba adımbaharın gelişi bize de bebişlerimizi getirsin canım
Hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah bol çift cizgiler görürsünBebeklerim geldi kizlar
Benimde bitti ya sabahtan beri hic birsey gelmiyor. Yarın baslicam testlereBugün benim regl bitti bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz
Hepimiz görelimmmm, aminnnHayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah bol çift cizgiler görürsün
Bu ay son bulsun artık bu bekleyisimiz canım çok etkileniyorum bu olumsuz sureclerdenBenimde bitti ya sabahtan beri hic birsey gelmiyor. Yarın baslicam testlere
Bulacak Allah'ın izniyleBu ay son bulsun artık bu bekleyisimiz canım çok etkileniyorum bu olumsuz sureclerden
Benimde en korktuğum sey tekrardan boş gebelik yasamak. Ben doğal yoldan üçüzlere hamile kaldim ama malesef elde var sıfırBu ay son bulsun artık bu bekleyisimiz canım çok etkileniyorum bu olumsuz sureclerden
inşallah Rabbim sağlıklılarını verir kuzum modunu asla düşürmeBenimde en korktuğum sey tekrardan boş gebelik yasamak. Ben doğal yoldan üçüzlere hamile kaldim ama malesef elde var sıfır
Amin canim Rabbim aratmadan sağlıklı hayırlı bir şekilde nasip etsin hepimizeinşallah Rabbim sağlıklılarını verir kuzum modunu asla düşürme
Hadi bol.sansBugün benim regl bitti bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz
İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik elde ederiz Allah'ın izniyle kuzucum. Sakın böyle düşünüp üzme kendiniBenimde en korktuğum sey tekrardan boş gebelik yasamak. Ben doğal yoldan üçüzlere hamile kaldim ama malesef elde var sıfır
İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik elde ederiz Allah'ın izniyle kuzucum. Sakın böyle düşünüp üzme kendini