- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 31
-
- Konu Sahibi Hello Kity
Ekledim 9 Nisan olarakBeni de ekler misiniz 9 Nisan civarı =)
Benimde 4. Günüm azaldi yarin veya diğer gün biterKuzum elimde 5 tane filan ovulasyon testi kaldı yeter inşallah benimde regl yarın bitiyor. Hadi bakalım hayırlısı
Amin canım inşallahİnşallah güzel haberleri vermek burda sevincimizi paylaşmak nasip olur
Bu ay herşey yolunda gidecek Allah'ın izniyle canımBenimde 4. Günüm azaldi yarin veya diğer gün biterbitse de baslasak hemen çalışmalara yine yumurtlamadan 3 gün sonra adet görmem inşallah bu sefer kalpten giderim
benimde bugun bitti gibi yarın hazırlanırsam pazar günü yakalarım artık onu bu ay 2 günde bir deneyeceğiz inşallah tabiBenimde 4. Günüm azaldi yarin veya diğer gün biterbitse de baslasak hemen çalışmalara yine yumurtlamadan 3 gün sonra adet görmem inşallah bu sefer kalpten giderim
Bu ay nasıl denerim bilmiyorum valla kuzum, önemli günleri bari degerlendirebilsem yeterbenimde bugun bitti gibi yarın hazırlanırsam pazar günü yakalarım artık onu bu ay 2 günde bir deneyeceğiz inşallah tabi
eşim bu ay tekrardan ürologa gitti bebek için 2 günde bir şart dedi hiç denememiştik bazen bizim ilişkiler arasında gün fazla oluyor denk gelmiyor iş güç bu ay planlı gidelim dedikBu ay nasıl denerim bilmiyorum valla kuzum, önemli günleri bari degerlendirebilsem yeter
Pazar günü adamlar evde oluyor genelde degerlendirelim gitsinbenimde bugun bitti gibi yarın hazırlanırsam pazar günü yakalarım artık onu bu ay 2 günde bir deneyeceğiz inşallah tabi
Amiiiin amiiinBu ay herşey yolunda gidecek Allah'ın izniyle canım
Ya şu iş güç bu aralar çok yoğun bizim. İki günde bir değil haftada 2 olsa yeter o bile zoreşim bu ay tekrardan ürologa gitti bebek için 2 günde bir şart dedi hiç denememiştik bazen bizim ilişkiler arasında gün fazla oluyor denk gelmiyor iş güç bu ay planlı gidelim dedik
Olsun kuzum en başa ekliyorum herhangi bir durumda bilgilendirirsinBen bir arkadaşa bakıp çıkacağımbenim belirli bir regli tarihim yok halen regli olmadım burayada yaz beni istersen ama bat tarihim yok
Tamam canımOlsun kuzum en başa ekliyorum herhangi bir durumda bilgilendirirsin
Geldim geldim bu ay da birlikteyizÇok sağol canım benim. Ya şimdi gelme mi desembebiş haberi ver de ben seni direkt ilk annemiz diye ekliyim
Hoşgeldin bebişim. Son eklenme olsun bu inşallahGeldim geldim bu ay da birlikteyiz8 nisan ekleyebilir misin
İnşallah bebeğim ya bende artık bebek isteyen değil hamile olan olmak istiyorumHoşbuldumm umarım artık gebişler topiklerinde buluşuruzben bu ay mfk karışımı alacağım, gün aşırı değerlendirip ovulasyon takip etmeyeceğim, avokado yiyeceğim, eşime de keçiboynuzu pekmezi vereceğim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Bende de 3 tane kalmış belki kullanırım ama pik görsem de görmesem de gün aşırı değerlendireceğim geçen ay pik döneminde her gün yaptık o da kalitesini etkiledi bence. Bi de preseed jel varmış spermlerin tutunmasını sağlayan ondan mı alsakİnşallah bebeğim ya bende artık bebek isteyen değil hamile olan olmak istiyorumelimde 5 tane ovulasyon testi kaldı yeter mi bu ay bilmiyorum. Yetmezse de sorun değil. Zaten bıktım testlerden eşim hep keçi boynuzu pekmezi yer zaten covid başlayalı her tür pekmez yeniyor evde bende geçen ay avokado denedim bu ay da deneyeceğim. Hepimize basarilar kuzucum inşallah muvaffak olacağız
O jeli hiç duymadım canım. Bu ay da testlerle filan olmazsa akışına bırakmayı düşünüyorum birkaç ayBende de 3 tane kalmış belki kullanırım ama pik görsem de görmesem de gün aşırı değerlendireceğim geçen ay pik döneminde her gün yaptık o da kalitesini etkiledi bence. Bi de preseed jel varmış spermlerin tutunmasını sağlayan ondan mı alsak