- 7 Ocak 2021
- 1.529
- 1.207
-
- Konu Sahibi Hello Kity
4 nisannMerhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Kullanıcı İsmi Bat Sonuç 1 Nisan@Mucize1357 5 Nisan H Hello Kity 6 Nisan
Ayyy ne çabuk nisan ayına geçtik ya şaka gibiMerhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Uğurlu gelsin inşallahMerhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Amin kuzucum benimde nikah 14 Nisanİnşallah kuzum inşallahbiz ailecek nisanı çok severiz. Eşimin 1 Nisan, benim 3 Nisan doğumgünümüz. Nikah da 10 Nisan hepinize de baharı getirsin
Amin güzel anne adayıAyyy ne çabuk nisan ayına geçtik ya şaka gibitopic ismini görünce bi duraksadım seneye Nisan anneleri topiği gibi geldi bi an
14 aydır geze geze buraya geldim, hadi uğurlu olsunbu ay bebiş haberlerimizi alalım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin amin
Beni de 15 Nisan'a yaz şimdilik canım.
Yüreğimize baharlar gelsin bu ay
Amin canım ekliyorumUğurlu gelsin inşallah
Benim de 1Nisan
Hoşgeldin çiçeğim ekliyorum hemenHepimize uğurlu gelsin inşallah bu topiikBat 8 Nisan canım yumurtlamaya göre değişkenlik gösterebilir belki ama şimdilik 8 Nisan H Hello Kity
Hayırlı olsun canımm beni de 6 nisana ekleMerhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Kullanıcı İsmi Bat Sonuçmarshmelov 1 Nisan 1 NisanE L B A 4 Nisan@Mucize1357 5 Nisan H Hello Kity 6 NisanG Gzmyts53 8 NisanA R Y A 15 Nisan
Tamamdır kuzumHayırlı olsun canımm beni de 6 nisana ekle
İnşallah canım benim. Çok teşekkür ederimTopiğin hayırlı uğurlu olsun canım. Umarın en güzel bol hamilelik haberlerinin aldığı topik olur
Ayy harikaaa, bu topik çiçekler açacakAmin kuzucum benimde nikah 14 Nisanduble güzel bir ay olacak inşallah
Kuzum elimde 5 tane filan ovulasyon testi kaldı yeter inşallahBenim kırmızılar bitmek üzereovulasyon testlerimde yolda. Bu ay hem yumurtlama masaji+ovulasyonla devam edicem. Var mi ovulasyonla takip edicek