- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi Hello Kity
- #7.641
saglık ocagı ıse sanmıyorum tatıl olurKızlar yarin kan versem pazartesi bayram ya çıkar mı sonuç acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saglık ocagı ıse sanmıyorum tatıl olurKızlar yarin kan versem pazartesi bayram ya çıkar mı sonuç acaba
Sağlık ocağı evet e nabiza dusmez mi acabasaglık ocagı ıse sanmıyorum tatıl olur
bn orda hıc kan vermedım ama burdan verenlerı okudum hep ertesı gun cıkıyor sanırımSağlık ocağı evet e nabiza dusmez mi acaba
Bende hamilemiyim acaba yaaa adetim 3 gün geçti pazartesi kan verdim 10.31 çıktı sonra bu testi yaptım ikinci olan testi de Çarşamba yaptım koyulaştıAnaaa geç döllenme ve sürecin benim. gibi olacak ay süper süper inşallah mucize bebek bizlerle testi battan bir gün sonra mı verdin
tekrar kan ver canım ıkı gundebır tkaıp etmen lazım,Bende hamilemiyim acaba yaaa adetim 3 gün geçti pazartesi kan verdim 10.31 çıktı sonra bu testi yaptım ikinci olan testi de Çarşamba yaptım koyulaştı
Ayy inşallah yaa herkes bişey yazmış belirsizlik beni yordu sevinemedim bile daha kimseye bişey diyemedim yarın kadın doğuma gitcem inşallah netleşirtekrar kan ver canım ıkı gundebır tkaıp etmen lazım,
ama bnce hamılesın :)
cızgı bellı canım kotu dusunme hıc bence yukselmıstır degerın :)Ayy inşallah yaa herkes bişey yazmış belirsizlik beni yordu sevinemedim bile daha kimseye bişey diyemedim yarın kadın doğuma gitcem inşallah netleşir
cızgı bellı canım kotu dusunme hıc bence yukselmıstır degerın :)
bızlerede guzel haberler ver inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim adetimin gecikmesi bugün 8 gün olduAyy inşallah yaa herkes bişey yazmış belirsizlik beni yordu sevinemedim bile daha kimseye bişey diyemedim yarın kadın doğuma gitcem inşallah netleşir
baya da gecıkmen olmus cızgı de barız guzel gorunuyor :)İnşallah çok teşekkür ederim adetimin gecikmesi bugün 8 gün oldu
Yaa inşallah 7 aylık evliyim ve eşimle çok istiyoruz daha eşime bile söylemedim netleşsin öyle söylücem onuda umutlandırmak istemiyorumbaya da gecıkmen olmus cızgı de barız guzel gorunuyor :)
ınsallah kuuzm,Yaa inşallah 7 aylık evliyim ve eşimle çok istiyoruz daha eşime bile söylemedim netleşsin öyle söylücem onuda umutlandırmak istemiyorum
Allah razı olsun inşallah yarın kesinleşir de güzel haberle gelirim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahınsallah kuuzm,
ne güzel Allahım hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın .
evet netlesınce soylersın daha ıyı olur
ben demiştim hayırlı olsun canım 3-4 gün sonra tekrar kan verBende hamilemiyim acaba yaaa adetim 3 gün geçti pazartesi kan verdim 10.31 çıktı sonra bu testi yaptım ikinci olan testi de Çarşamba yaptım koyulaştı
Hayrili olsun canım maşallahKızlar pazartesi beta 140 çıkmıştı bugün kan verdim 618 çıkmış nasıl sizce
Benimde bugün 618 çıktı canım ben bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum en azından keseyi görürüz diye bende beklemek istemiyorum aslında ama kese gorunmicek zaten yine bayramdan sonra cagiricak diye düşünüyorumMerhaba kızlar, benım Bat bugundu. Gogus agrılarımdan suphelenıp ıkı gun evvel kaset testte gebelık çıktı. Bugunde kanda 818 cıktı beta Hcg. 3 hafta 6 gunluk gorunuyor.
Allah ısteyen herkese nasip etsin.
Hamıle arkadaslarımız ne zaman doktor muayenesıne gıdecekler acaba ? Bir yandan beklemek istiyorum ote yandan ne olur ne olmaz bayramdan sonra goruneyım diyorum
Sizin Bat ne zamandı. Benım ıkıncı olacak kızımda o kadar cok doktora gıttım kı .Ikı dr takıp edıyordu. Bu sefer oyle yapmayayom dıyorum :) Gıtmısken kalp atısı alınsa ıyı olurdu da bakalımBenimde bugün 618 çıktı canım ben bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum en azından keseyi görürüz diye bende beklemek istemiyorum aslında ama kese gorunmicek zaten yine bayramdan sonra cagiricak diye düşünüyorum
Benim 19uydu bat pazar günü test yapmıştım pazartesi de 140 çıkmıştı. Benimde bi kaybim var onda bi değişik bi gebelik olmuştu zaten cokta sürmedi o ara sürekli doktora gidiyordum soğudumSizin Bat ne zamandı. Benım ıkıncı olacak kızımda o kadar cok doktora gıttım kı .Ikı dr takıp edıyordu. Bu sefer oyle yapmayayom dıyorum :) Gıtmısken kalp atısı alınsa ıyı olurdu da bakalım