- 8 Ağustos 2020
- 2.792
- 3.289
- Konu Sahibi Hello Kity
- #7.401
Kızlar sol kasığımda ağrı oluyor yürürken falan batıyor ara sıra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynisi bende de var ama sag kasikta benim de insallah bebislerdir ya yoksa kist olustu kesinKızlar sol kasığımda ağrı oluyor yürürken falan batıyor ara sıra
Evet aynı testSoldakinde bi gölge var sanki ikisi de aynı test mi?
Bende aynıyım sizinle aynı gün bat’ımız sanırım 26 nisanAynisi bende de var ama sag kasikta benim de insallah bebislerdir ya yoksa kist olustu kesin
evett ama ovulasyon kullandım bu ay kafam karıstı 12 13 ü pikti 14 silikti. uygulama takvimine göre 12si yumurtlama diyor. 26 27 bir ara olacam sanırım.Bende aynıyım sizinle aynı gün bat’ımız sanırım 26
Benimde 8 nisan pikti 9 u çatlama diye tahmin ediyorum :))) güzel haberler alalım beraber insallahevett ama ovulasyon kullandım bu ay kafam karıstı 12 13 ü pikti 14 silikti. uygulama takvimine göre 12si yumurtlama diyor. 26 27 bir ara olacam sanırım.
Kendimi zor tutuyorum test yapmamak içinevett ama ovulasyon kullandım bu ay kafam karıstı 12 13 ü pikti 14 silikti. uygulama takvimine göre 12si yumurtlama diyor. 26 27 bir ara olacam sanırım.
Tamam canım paylaşınca beni de etiketle mutlaka güzel haberlerini bekliyoruzKuzum 1-2 gün daha geçmesini bekleyeceğim
yaa aslında 10 gün olmuş senin deneyebilirsin şansını =)Kendimi zor tutuyorum test yapmamak için
Benim de sağ kasık ağrımıştı canım hatta hep sol kasık ağrısı belirti diye duymuştum üzülüyordum neden sol değil de sağ diye hangi yön olduğu önemli değilmiş meğerAynisi bende de var ama sag kasikta benim de insallah bebislerdir ya yoksa kist olustu kesin
Sabah ilk idrarla predictor erken gebelik deneyeyim öyleyse heyecanlandım şimdiyaa aslında 10 gün olmuş senin deneyebilirsin şansını =)
ben de ilk kez erken gebelik denemek istiyorum bu ay daha önce hiç almadım =DSabah ilk idrarla predictor erken gebelik deneyeyim öyleyse heyecanlandım şimdi
yaaa umut verdinn canım benimmm :) :) inşallah görürüm ben de pozitifiBenim de sağ kasık ağrımıştı canım hatta hep sol kasık ağrısı belirti diye duymuştum üzülüyordum neden sol değil de sağ diye hangi yön olduğu önemli değilmiş meğer
BmerhabaKızlar Nisan topigime adını yazdırmak isteyenleri beklerim. @asunny @Mucize1357 @kahvesizasla91 @Dnbn @birhayalimsenn @Unabuna @Gzmyts53 @tgba98 @portakalkek
rahim duvarında az kalınlık var dedi ama adetten hemen sonra gitmiştim doktora hatta kanamam devam etti 2 gün o yüzden gitmiştim. bundan dolayı da kalınlık olabilir dedi. çok önemli ileri boyutta değil dedi. ben kafama takıldıgı için tekrar sormuştum regl olursan 2.gün gel bakalım bi rahim duvarına dediCanım rahim duvarında neye bakacakmis
Merhaba hoşgeldiniz. Ekliyorum tâbiBmerhaba
Bat 21 nisan benide ekler misiniz
Canım kaset testler hala koyu mu çıkıyor. Bence senin kan testin hatalı çıktı gibi geliyor bana. Kaç tane test yaptın hepsi hatalı olamaz. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.Kuzum 1-2 gün daha geçmesini bekleyeceğim