- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
- Konu Sahibi Hello Kity
- #7.361
Ay super tek yumurtami çift yumurtami acabaBen 7 Nisanda öğrendim hamile olduğumu ikizlerim olacak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay super tek yumurtami çift yumurtami acabaBen 7 Nisanda öğrendim hamile olduğumu ikizlerim olacak inşallah
Kendine hakim ol ve bekle 3-4 gün daha.kızlar ovülasyon dönemini çatlama çatlama öncesi sonrası toplam 4 gün değerlendirdim adete bir hafta var ne zaman test yapayım sizce? Pikten beri 9 gün geçmiş oluyor bugün
Kuzum 5 gun daha bekle bencekızlar ovülasyon dönemini çatlama çatlama öncesi sonrası toplam 4 gün değerlendirdim adete bir hafta var ne zaman test yapayım sizce? Pikten beri 9 gün geçmiş oluyor bugün
Kuzum 2 gündür hiç giremedim ev işleri ile uğraştım. Test yapmak için bat gününü bekliyorum artık ama hiç belirtim yok. Sanırım yine olmadı Sen ne yaptın canım testi tekrarladın mı?M Mrs Electrical Engineer nerelerdesin canım ne durumdasın?
Guzel haberlerini al bizede at
İnşallah canım bakalım bat pazartesi zaten beklerim artık hayırlısı neyse o olsun en kötü Mayıs ayında denerizAlttakinde silik çizgi var ama kendimde dana gibi silikleri görüp ertesi güne uçup gidince bir şey diyemiyorum seninkilere yarın sabah da yaparsın koyulaşır inşallah
ÇiftAy super tek yumurtami çift yumurtami acaba
İnşallahGuzel haberlerini al bizede at
Kuzum maşallah pozitif enerjin var yeter artar o hepimize. Hem zaten hangimz kalmadık ki başka baharaH Hello Kity tatlım yapıştır banada bi kırmızı puan bir başka bahara kaldık belki. Pek niyetli değilim artık ama listeye eklenmek bile ayrı bi sevinç
Çok ilginç canım ya bence yarın sağlık ocağı filan varsa yakınlarda git kan ver veya özel hastaneye git orada kan ver kaç gün oldu neden gelmiyorhzlsel kuzu ben hala adet olmadım biliyor musun
Erken gebelik testin varsa yap istersen canımkızlar günaydın adetime 5 gün var bugün sabah olan akıntımdan dolayı acaba ikinci kez yumurtlama mı görüyorum diye ovülosyon testi yaptım ve 3 saatdir sıvı almadan yaptım bu testi acaba bu mümkünmüdür daha önce başına gelen var mı böyle birşey
sanmıyorum kuzum gebelik oluştuğunu çünkü perşembe günü betam 0.100 çıkmıştı sanırım 2.kez yumurtluyorumErken gebelik testin varsa yap istersen canım
Doğru söylüyorsun tatlım da ben vazgeçtim artık galiba ama gelir sizinle böyle her ay listede de buralardada takılırım süs için eklersin benide listeye falan işteKuzum maşallah pozitif enerjin var yeter artar o hepimize. Hem zaten hangimz kalmadık ki başka bahara
Kız aylardır bende listelerde süs diye varım zaten ama vazgeçmek yok bir gün olacak hayırlısıyla inanıyorumDoğrusi söylüyorsun tatlım da ben vazgeçtim artık galiba ama gelir sizinle böyle her ay listede de buralardada takılırım süs için eklersin benide listeye falan işte