- 7 Mart 2022
- 210
- 157
- 39
- Konu Sahibi Hello Kity
- #7.381
Böylesi en hayırlısı deyip susup kı. ımın üstüne oturmaya karar verdim ben şekerimKız aylardır bende listelerde süs diye varım zaten ama vazgeçmek yok bir gün olacak hayırlısıyla inanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böylesi en hayırlısı deyip susup kı. ımın üstüne oturmaya karar verdim ben şekerimKız aylardır bende listelerde süs diye varım zaten ama vazgeçmek yok bir gün olacak hayırlısıyla inanıyorum
Bu arada çok sağol ya moral verdiğin için gerçek hayattada insanların böyle moral verenleri olsa dünya dahada güzelleşirdi bence ALLAH RAZI OLSUN KUZUM SENDENKuzum maşallah pozitif enerjin var yeter artar o hepimize. Hem zaten hangimz kalmadık ki başka bahara
Komşumuzun var 5 yasina girdiler biri kiz biri erkek cok guzeller
Saglikla kucagina al insallah
Dün de çok silik gördüm bugün de yaptım hiç yoktu kimyasal oldu sanırım. Adetim çok ağır geçecek öyle hissediyorumKuzum 2 gündür hiç giremedim ev işleri ile uğraştım. Test yapmak için bat gününü bekliyorum artık ama hiç belirtim yok. Sanırım yine olmadı Sen ne yaptın canım testi tekrarladın mı?
Kuzu normalde ben hep 15 inde olurum bide saati var hep 8 civarı sabah ama bugün 17 di hiç bir belirti de yok adet olacağıma dairÇok ilginç canım ya bence yarın sağlık ocağı filan varsa yakınlarda git kan ver veya özel hastaneye git orada kan ver kaç gün oldu neden gelmiyor
Gelmesin hiç inşallahKuzu normalde ben hep 15 inde olurum bide saati var hep 8 civarı sabah ama bugün 17 di hiç bir belirti de yok adet olacağıma dair
Yaa inşallah bebiştendir canım ne yapacaksın tekrar kan verecek misin ya da test yapacak mısınKuzu normalde ben hep 15 inde olurum bide saati var hep 8 civarı sabah ama bugün 17 di hiç bir belirti de yok adet olacağıma dair
Allah senden de razı olsun canım benim. Hep moralimizi yüksek tutacağız ki mutlu bebekler doguracagiz inşallahBu arada çok sağol ya moral verdiğin için gerçek hayattada insanların böyle moral verenleri olsa dünya dahada güzelleşirdi bence ALLAH RAZI OLSUN KUZUM SENDEN
Bence test yapsana canim bu kadar duzenliyse var ise mutlaka cikarKuzu normalde ben hep 15 inde olurum bide saati var hep 8 civarı sabah ama bugün 17 di hiç bir belirti de yok adet olacağıma dair
Canım aklına kötüyü getirme inşallah bebiş vardır ve sağlıkla ilerliyordur. Birkaç gün daha olmazsa birlikte kan veririz artıkDün de çok silik gördüm bugün de yaptım hiç yoktu kimyasal oldu sanırım. Adetim çok ağır geçecek öyle hissediyorum
Katılıyorum sana canım çok acele ediyoruz tekrarı sağlıklı bir şekilde nasip olsun inşallahKızlar selam, maalesef kimyasal gebelik geçirdim lütfen çok erken test yapmaktan kaçının çünkü sonrasında olumsuz sonuçla daha fazla etkileniyorsunuz ben 7.24 ile öğrenmiştim sonrasında 11 oldu erken 3 gün sonra kanamam geldi bugün bitti şükür Allahım bundan sonrasını tutundurursun her şeyden önemlisi sağlıklı olması
Ayyy çok geçmiş olsun canım benim. Rabbim sağlıklı bir şekilde tekrar nasip etsin inşallah. Erken test konusunda çok haklısın ama işte maalesef merakimiza heyecanımıza yenik düşüyoruz. İnşallah bir an evvel hayırla sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize hepimizKızlar selam, maalesef kimyasal gebelik geçirdim lütfen çok erken test yapmaktan kaçının çünkü sonrasında olumsuz sonuçla daha fazla etkileniyorsunuz ben 7.24 ile öğrenmiştim sonrasında 11 oldu erken 3 gün sonra kanamam geldi bugün bitti şükür Allahım bundan sonrasını tutundurursun her şeyden önemlisi sağlıklı olması
Soldakinde bi gölge var sanki ikisi de aynı test mi?
Kuzum 1-2 gün daha geçmesini bekleyeceğimYaa inşallah bebiştendir canım ne yapacaksın tekrar kan verecek misin ya da test yapacak mısın
1-2 gün daha sabırla bekleyeceğim kuzumBence test yapsana canim bu kadar duzenliyse var ise mutlaka cikar