- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.641
Bende adet olmayi seviyorum aslinda vucudumun yenilendigini hissediyorm sanki.. testte demen gibi heyecan veriyor bana.. cok sigara içen biri degilim bazen ayda 2-3 tane yani paket degil..keyfi iciciyim ama bu ara canim cok sigara istiyor nedenseAslında kafama fazla takmıyorum ben canım, test yapmayı zorunluluk gibi hissediyorum çünkü çok sigara içiyorum. O yüzden ne kadar erken öğrensem o kadar iyi diyorum varsa bir şeyler.
Bir de seviyorum ben eğleniyorum test aşamasında neden bilmemüzmüyor beni negatif. Regl olunca tabi bi burukluk oluyor ama geçiyor
Hangi marka ? Atsana canım buraya bi bakalım
Hangi marka ? Atsana canım buraya bi bakalım
Canım bilgi vermeyi unutmuşum.. Regl oldum tutmadı aşılamaMerhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Not: Listeye eklenmek için lütfen bat tarihlerinizi yazarken beni etiketleyiniz
�
�
Ben yıllarca 2-3 ayda bir regl olurdum sonra kilo verince yaklaşık 1 yıldır 29 günde bir oluyorum ve benim için büyük nimet şimdi göğüslerim çok şişti ya bebek ya regl ikisi de kabulüm tabi regl olunca insan tüh diyor ama olsunBende adet olmayi seviyorum aslinda vucudumun yenilendigini hissediyorm sanki.. testte demen gibi heyecan veriyor bana.. cok sigara içen biri degilim bazen ayda 2-3 tane yani paket degil..keyfi iciciyim ama bu ara canim cok sigara istiyor nedense2-3 gunde bir tane iciyorum…
Hayırlısı olsun canım inşallah. Mayıs bizim ayımız olacakCanım bilgi vermeyi unutmuşum.. Regl oldum tutmadı aşılama
Aminn canımm inşallah inşallahhhHayırlısı olsun canım inşallah. Mayıs bizim ayımız olacak
Benim duzenim hic sasmaz di aslinda ama dogum kontrol igneleri bozmustu duzenimi seninde cicikler insallah gebelikten şişmiştirBen yıllarca 2-3 ayda bir regl olurdum sonra kilo verince yaklaşık 1 yıldır 29 günde bir oluyorum ve benim için büyük nimet şimdi göğüslerim çok şişti ya bebek ya regl ikisi de kabulüm tabi regl olunca insan tüh diyor ama olsun
Atsana bize canim bakalimBen de sabah kaset test yaptım gözleri kör eden bir çizgi gördüm gibi büyük ihtimal zihnimin benimle bir oyunu bat 3 gün var 1-2 gün geç yumurtladım sanırım salı çarşamba yine yapacağım
Amin inşallah.. isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebiş ❤bende 1 gün gecsin gidip sağlık ocağına kan vereyim diyorum bakalım
Gözle görülecek bir çizgi canım resimlerde belli olmuyor bir şey çıkacağından değil de işte umut bitmiyorAtsana bize canim bakalim
İnşallah canım ama geçen ay da böyleydi o yüzden pek bakmıyorum onaBenim duzenim hic sasmaz di aslinda ama dogum kontrol igneleri bozmustu duzenimi seninde cicikler insallah gebelikten şişmiştir
Ya benim bir arkadaşım tüp bebek denedi ve düşük yaptı, dna hasarı çıktı.. 3 ay tedavi oldu eşi sonra hopp ikinci denemede sağlıkla tuttu bebişi.. doktora söylüyordum, size gerek yok diyordu, ama benim aşılamamda kimyasal olunca ve tüp bebeğe başlayalım diye karar alınca ben mutlaka istiyorum bu testi dedim, dünya para harcıyoruz sonucta. Ve 16 çıktı. 10 altına indirmeyi isteriz dedi doktor. Takviyeleri arttırdı, coenzim, arısütü ve klomen ekledi eşime. Bir ay sonra tekrar test yaptıracağız. Biraz önden tedbir aldık ama iyi oldu, tüp bebekte kimyasal yada düşük olabilirdi..Merhaba neden sperm DNA hasarı yaptırdınız acaba?
Olsun kiz bakardik ama cok cok hafifse vardir biseyler umudumuzu kaybetmek yokGözle görülecek bir çizgi canım resimlerde belli olmuyor bir şey çıkacağından değil de işte umut bitmiyor
Bu ay asilama falanmi yaptirmistin kuzu senGözle görülecek bir çizgi canım resimlerde belli olmuyor bir şey çıkacağından değil de işte umut bitmiyor
Cok iyi yapmissiniz bosa vakit kaybida boşa umut kaybida olmamis oldu..guzel haberlerinide yazarsin bizeYa benim bir arkadaşım tüp bebek denedi ve düşük yaptı, dna hasarı çıktı.. 3 ay tedavi oldu eşi sonra hopp ikinci denemede sağlıkla tuttu bebişi.. doktora söylüyordum, size gerek yok diyordu, ama benim aşılamamda kimyasal olunca ve tüp bebeğe başlayalım diye karar alınca ben mutlaka istiyorum bu testi dedim, dünya para harcıyoruz sonucta. Ve 16 çıktı. 10 altına indirmeyi isteriz dedi doktor. Takviyeleri arttırdı, coenzim, arısütü ve klomen ekledi eşime. Bir ay sonra tekrar test yaptıracağız. Biraz önden tedbir aldık ama iyi oldu, tüp bebekte kimyasal yada düşük olabilirdi..
Evet canım biz de öyle düşündükCok iyi yapmissiniz bosa vakit kaybida boşa umut kaybida olmamis oldu..guzel haberlerinide yazarsin bizene zaman yapilacak tüp bebek bellimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?