- 2 Ocak 2022
- 564
- 421
- 33
- 39
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.621
Yumurtlama in üzerinden kaç gün geçmişti? Belirti var mıydı?Dayanamayip normal test yaptımsilik çizgiyi gördüm..Eki Görüntüle 3044732 sabah tekrarlıycam yine çıkarsa koşa koşa kan vermeye
amiiin canım inşallah bu mübarek günlerde dileklerimiz kabul olur. Allah bekleyen herkese nasip etsin tez vakitte.He ya bide gelseydi iyiydi ama cidden ateş pahası herşey kız ben bı kızım var bid eoglum olsundu diyodum şimdi kız olsun diyorumşaka bir yana sağlıklı olsun da cinsiyeti hiç önemli degil yeterki sağlıcakla kucaklayan kim her birimiz evlatlarimizi
yaaa süper canım. Baya gördüm bende.Dayanamayip normal test yaptımsilik çizgiyi gördüm..Eki Görüntüle 3044732 sabah tekrarlıycam yine çıkarsa koşa koşa kan vermeye
inşallah kop koyu olurrDayanamayip normal test yaptımsilik çizgiyi gördüm..Eki Görüntüle 3044732 sabah tekrarlıycam yine çıkarsa koşa koşa kan vermeye
Bat ne zamandı sizinDayanamayip normal test yaptımsilik çizgiyi gördüm..Eki Görüntüle 3044732 sabah tekrarlıycam yine çıkarsa koşa koşa kan vermeye
Ne diyeyim Allah'ım bizlere de strese girmeden şıp diye nasıp etsinArkadasim 8 haftalik hamile korunmus bide
Tahmini 13 gün gecti Bat 11 nisan.regli sancısına benze ağrı var,akıntı ve göğüslerde hassasiyet oldu.Yumurtlama in üzerinden kaç gün geçmişti? Belirti var mıydı?
İnsallahinşallah kop koyu olurr
11 nisan canmBat ne zamandı sizin
Tebrik ederim testte gayet görünüyor. Seninle aynı durumdayız. Benim bat 11 nisan. Cuma günü kan verdim 18 çıktıTahmini 13 gün gecti Bat 11 nisan.regli sancısına benze ağrı var,akıntı ve göğüslerde hassasiyet oldu.
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebiş ❤Tebrik ederim testte gayet görünüyor. Seninle aynı durumdayız. Benim bat 11 nisan. Cuma günü kan verdim 18 çıktı
Aaaa nasıl da erkenden gelmişKizlar ben adet oldum hemde 5 gun erkenden
Hangi marka ? Atsana canım buraya bi bakalımGunaydin kızlar dun gebelik testi yapmıştım evde. Negativ görünüyordu. Atmamışım. Vakit bugun yine baktığımda kurumuş iyice ve 2. Cizgi var yok gibi.
Aslında kafama fazla takmıyorum ben canım, test yapmayı zorunluluk gibi hissediyorum çünkü çok sigara içiyorum. O yüzden ne kadar erken öğrensem o kadar iyi diyorum varsa bir şeyler.Fa. Fazlami kafamiza takiyoruz acaba uzuluyoruz sonrada bende artik test yapmicam zaten 6 gun kaldi reglime belki gecikirse yaparim ama regl belirtilerim var bekletmez sanirim… bu aydan umudum yok mayis tan umutluyum biraz olsun en kötüsü de testler yanilttigi zaman eşlerimize söylüyoruz boşuna seviniyorlar
Ya aslinda ben sevindim korunma ignesinden sonra hic dogru duzgun adet olamadim ve bence o yuzden hamile kalamadim diye düşüyorum suan baya bi sökülecek gibiyim normalde 6 gun oluyorum cok yogun bebek bezi koydugum bile olur düşün yaniAaaa nasıl da erkenden gelmişneyse yeni çalışmalara başla diye düşünmüş galiba, vakit nakittir hesabı:)
Bat aynıydı seninle içimden hep diyodum birlikte pozitif görsek diye. Ben de sabah yaptım test negatif.
Mayısa nasip o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?