- 23 Mart 2022
- 1.293
- 1.463
- 48
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.601
Kuzucum inş hayırlı haberleri tez zamanda alırsınKızlar merhaba ben bu ay ilk denememi yaptım. Bugün ovülasyon testi aldım ve yumurtlamamı takip etmek istedim. Takvime göre yarın en verimli gün olarak gösteriyor. Testimi atıyorum buraya anlayan varsa ne anlama geliyor söyleyebilir mi?
Ya olsun be canım demekki bi dahaki aya bizde ümit bitmeeezRegl oldum ben bugün kuzm ama olsundu
Ovüler hemen hemen aynı benimde 31 yumurtlama görünüyordu uygulamada kaç gün var şu an adetinize belirtiniz neydi benim bat 14 Nisan'da yumurtlama yakın olunca bir umut sardı benide belirtilerin neydi canımKuzumElif_edanur_61_61 Bu 3. Test kızlar diğerleri arkadaşımda kaldı ilk yapılanda daha netti ama şöyle anlatayım benim çatlamam 29 mart da oldun 27 ve 28 inde pik di o iki günü de değerlendirdik birde 31 ni değerlendirdik 8 nisan akşamıda test yaptım ve sonuç bu
Ovüler hemen hemen aynı benimde 31 yumurtlama görünüyordu uygulamada kaç gün var şu an adetinize belirtiniz neydi benim bat 14 Nisan'da yumurtlama yakın olunca bir umut sardı benide belirtilerin neydi canımKuzumElif_edanur_61_61 Bu 3. Test kızlar diğerleri arkadaşımda kaldı ilk yapılanda daha netti ama şöyle anlatayım benim çatlamam 29 mart da oldun 27 ve 28 inde pik di o iki günü de değerlendirdik birde 31 ni değerlendirdik 8 nisan akşamıda test yaptım ve sonuç bu
Allahummmmmm maşallah balım tebrik ederim rabbim kucaklamayida nasip etsin inşallahKuzumElif_edanur_61_61 Bu 3. Test kızlar diğerleri arkadaşımda kaldı ilk yapılanda daha netti ama şöyle anlatayım benim çatlamam 29 mart da oldun 27 ve 28 inde pik di o iki günü de değerlendirdik birde 31 ni değerlendirdik 8 nisan akşamıda test yaptım ve sonuç bu
Bir sonraki bat 7 Mayıs görünüyorMerhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Not: Listeye eklenmek için lütfen bat tarihlerinizi yazarken beni etiketleyiniz
�
�
Mayıs topigi açıldı kuzum oraya geçtik sende oraya gel ,Bir sonraki bat 7 Mayıs görünüyor
Kesinlikle her ay yeni bir heyecanlı bekleyişYa olsun be canım demekki bi dahaki aya bizde ümit bitmeeez
Kesinlikle su haberi olmadan hamile kalanlara tav oluyorum.Sen stres yapma olur herşeystresten hamile kalamıyoruzz nett yanii
Bugun niyeyse enerjim cok düşük ve bu testi görünce cok mutlu oldum hayirli olsun arkadasim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinKuzumElif_edanur_61_61 Bu 3. Test kızlar diğerleri arkadaşımda kaldı ilk yapılanda daha netti ama şöyle anlatayım benim çatlamam 29 mart da oldun 27 ve 28 inde pik di o iki günü de değerlendirdik birde 31 ni değerlendirdik 8 nisan akşamıda test yaptım ve sonuç bu
Arkadasim 8 haftalik hamile korunmus bideKesinlikle su haberi olmadan hamile kalanlara tav oluyorum.
Rica ederim.Bugünü mü değerlendirmeliyim yoksa yarınımı peki ? Her gün her gün kendimi de eşimi de boğmak istemiyorum :) çık sağol cevap için bu arada.
Pazartesi bende doktora gidiyorum. Tam 14. Gün yumurtlama pik günü diye tahmin ediyorum testlerin gidişatından da. Bakalım yumurtalar ne alemdeKirmiz kartı yidim gençler Mayıs'ta inşallahpazartesi doktora gidecem bakalım hormonların ne alemde
Inşallah kuzumherşeyin hayırlısı ozamansıkma canını inşallah mayısda bebiş haberini alırız umut hep var
Gelmemmmiiiiiii gopa gopa geldiMayıs topigi açıldı kuzum oraya geçtik sende oraya gel ,
Bı bak bakalım ins Mayıs'ta olur doktor takibiylePazartesi bende doktora gidiyorum. Tam 14. Gün yumurtlama pik günü diye tahmin ediyorum testlerin gidişatından da. Bakalım yumurtalar ne alemde
ya sorma bende ilk bebek kararı verdiğimizde indirimde bulduğum şeyleri alıyordum. Dolabın bir bölümü doldu resmenBı bak bakalım ins Mayıs'ta olur doktor takibiylebugün çocuk reyonunda öyle çok kıyafet seçeneği vardı ki kendimi kaybettim birden
He ya bide gelseydi iyiydi ama cidden ateş pahası herşey kız ben bı kızım var bid eoglum olsundu diyodum şimdi kız olsun diyorumya sorma bende ilk bebek kararı verdiğimizde indirimde bulduğum şeyleri alıyordum. Dolabın bir bölümü doldu resmenaldığım her şey üç katına çıktı aslında ama bebiş de gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?