- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.581
Testi de yanlış goturmezsiniz be kardeşimAy başıma geleni bilseniz trendyoldan test siparisi vermistim kargo geldi teslim edildi deniliyo kargo yokAcaba kimin kapisina biraktilar arattirdim esime tanidiklar vardi kargo da 10 dkkaya gelecek insallah
Geldi kuzum cok şükürTesti de yanlış goturmezsiniz be kardeşim
Kanamam oldu galiba reglim sokuluyorCanim dikkatli ol pazartsi test ver bakalim
Bu ay üst üste olduCanım gün aşırı her zaman daha iyidir benimde eşimin spermleri iyi ama boşuna kaliteyi düşürme ztn spermler 36-72 saat arası canlı kalabiliyor o yüzden dert etme bir gün boslukta ztn canlı spermlerin devam ediyor hem daha kaliteli sperm elde etmiş olursun
Mayis topigi sana sansli gelecek insallah canim..Kanamam oldu galiba reglim sokuluyor
Sen stres yapma olur herşeyBu ay üst üste olduinşallah tutar
Evet tedavi başlancaksa hormonlar vs regliyken cagırıyolar hep canım git bencedeAcaba bende regl iken bi kan versem mi gitsem mi regl olursam kizlar vakit kaybetmis olmam en azindan hormonlarima bakilmis olur.. bu ay cok ugrastik cok yoruldum valla eşime diyorum bu tempo cok geldi banabidaki ay aşılamami yaptirsak efor sarfetmeden iyi olur valla yoruldum ayol
Ya inşallahÇok sevindim canım benim. Sağlıkla doğsun inşallahPazartesi bende kan testi vereceğim tekrar. İnşallah çok güzel sonuçlar alırız
Teşekkür ederim güzel dileklerin için canım benimCanım benim çok sevindim senin adınarabbim sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin şuan sende bir başkasına ilaç oluyorsun umut oluyorsun bu hep böyleydi zaten bizler hayallerinize birlitke ulasacaz sabırla inanın sizin pozitif sonuclariniz beni çok mutlu ediyor Allah'ıma bin şükür hergun bir haber alicam sizden diye dk başı giriyorum buraya her ne kadar Mayıs'a kalsamda burda sizi takip edicem eğer atilmazsam tabi
Atarım tabi iki tanesi arkadaşımda kaldı ilki daha belliydi ama sonuncu elimde şuanPozitif testlerini bize de atar misin bacımmmmm görmek bile bana mutluluk veriyor
Pozitif testlerini bize de atar misin bacımmmmm görmek bile bana mutluluk veriyor
Malesef bir tek bu testim var kızlar elimdeAtarım tabi iki tanesi arkadaşımda kaldı ilki daha belliydi ama sonuncu elimde şuan
Merhaba neden sperm DNA hasarı yaptırdınız acaba?Kızlar nur topu gibi Dna Hasarımız olduhem de %16.. üroloğumuz, değer normal zaten ilaç içiyorsun ona devam et daha da düzelince sizin normal yolla da olur demiş ay deli etcek bu doktor beni yaa.. tüp yapmamıza gerek yokmuş diyor benimki şimdi de @Hayat su
Bugünü mü değerlendirmeliyim yoksa yarınımı peki ? Her gün her gün kendimi de eşimi de boğmak istemiyorum :) çık sağol cevap için bu arada.Henüz bir yumurtlama olmamış. T çizgisi C kadar koyu ya da daha koyu olursa pik demek. yani yumurta olgunlaşmış ve lh hormonu artmış demek oluyor. Bu değerlendirmek için en uygun gün. Ertesi gün devam edip T çizgisinin silikleştiğini görmen lazım bu da olgunlaşan yumurtanın çatladığını gösterir. Genelde ertesi gün çatlama olur ama olmayada bilir devam etmek gerekir o durumda.
peki devam etti mi canım belki lekelenmedirKanamam oldu galiba reglim sokuluyor
Devam ediyor kuzum kırmızı bi de daha tam sökülmedi ama geliyor yani regl bu. Hayırlısı böyleymiş demek kipeki devam etti mi canım belki lekelenmedir
Regl oldum ben bugün kuzm ama olsunduYa inşallahheyecanla bekliyorum senin de sonucunu
herşeyin hayırlısı ozamanDevam ediyor kuzum kırmızı bi de daha tam sökülmedi ama geliyor yani regl bu. Hayırlısı böyleymiş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?