- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.481
Kaset test yap
Konudan bağımsız ama önceki yazdığında sormuştun yapayım mo diye. Yap yap yap yapheyecan ya işte ne güzel
Ben yaptım şimdi sabahı beklemedim kız ilk 1 sn de silik çıktı sonra kayboldu getti cizgini diğer yarısıEserekliyim ben. Belki de yarın sabah yaparım hiç belli olmaz
Inşallah öyledir kuzumResmen orada çizgiler maşallah canım. Hayırlı olsun
Ayy kuzum insallah vardır yaa yarın kan verince net soyliycem insallahKuzum hayırlı olsun misafir vardı anca girip bakabildim. Gözün aydın sağlıkla doğsun inşallah
Canım benim çok teşekkür ederim insallah öyledir yaaSana bişi diyimmi bebiş bu bebiş ben gördüm gayet burdayım diyo hayırlı olsun canım benim çok sevindim senin adına
Şöyle güzel bir müjde geliyorAyy kuzum insallah vardır yaa yarın kan verince net soyliycem insallah
Öyle benceCanım benim çok teşekkür ederim insallah öyledir yaa
Yarın sonuç çıkınca direkt yazicamŞöyle güzel bir müjde geliyorhabersiz bırakma bizi
Kuzum hepimiz bu geminin mürettebatı yüz yakın cevremiz halden anlamaz olduğu için burda hiçbirimiz birebir birbirimizi tanimasakta derdimize ortagiz başkalarının mutluluğuna sevinecek kadar ortagiz ben çok mutlu oluyorum sizden güzel haberler aldıkça rabbim diyorum sağlıcakla kucaklar bizlere de nasip eyle hepimize hayirlsii ile kucaklamayi nasip etsinYarın sonuç çıkınca direkt yazicamsiz iyi ki varsınız
Hayırlısı olsun canım. Silik de olsa çıkmış. Belki de vardır. İnşallah istediğin gibi sonuçlanırBen yaptım şimdi sabahı beklemedim kız ilk 1 sn de silik çıktı sonra kayboldu getti cizgini diğer yarısısabah patlarsam pazartesi doğru doktoraaaa
Ben de çok mutlu oluyorum. Rabbim hepimizin kucağını doldursun insallahKuzum hepimiz bu geminin mürettebatı yüz yakın cevremiz halden anlamaz olduğu için burda hiçbirimiz birebir birbirimizi tanimasakta derdimize ortagiz başkalarının mutluluğuna sevinecek kadar ortagiz ben çok mutlu oluyorum sizden güzel haberler aldıkça rabbim diyorum sağlıcakla kucaklar bizlere de nasip eyle hepimize hayirlsii ile kucaklamayi nasip etsin
Sanmam canısı ben sabaha sokulurum kesin lekelenme var ve şimdi sancida başladı testlerd enegatif yok yani ne sandiysam artıkHayırlısı olsun canım. Silik de olsa çıkmış. Belki de vardır. İnşallah istediğin gibi sonuçlanır
Bekle kuzum bence sabah 2 saat bekleyen o çiş ile yapki net çıksınYaaaaa kızlaar bata 3 gün var.sabredemiyorum artıkerken gebelik testim var yapsam mı ki? Yoksa sabahı mı bekliyim?
Sabahı bekle bence kuzum. Test magduruyum. Sabah yapıyorum akşam yapıyorum çıkmıyor ama regl de YokYaaaaa kızlaar bata 3 gün var.sabredemiyorum artıkerken gebelik testim var yapsam mı ki? Yoksa sabahı mı bekliyim?
Ayyyy amin insallahBekle kuzum bence sabah 2 saat bekleyen o çiş ile yapki net çıksınay bebiş çıksın çift çizgi çıksın hemiiiiii
Sabahı bekle bence kuzum. Test magduruyum. Sabah yapıyorum akşam yapıyorum çıkmıyor ama regl de Yokhayırlısı olsun canım inşallah
Sen sabahı bekle bacicanimAyyyy amin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?