- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.501
OleeeyyyEserekliyim ben. Belki de yarın sabah yaparım hiç belli olmaz
Tel test varsa sabahı bekle bence deYaaaaa kızlaar bata 3 gün var.sabredemiyorum artıkerken gebelik testim var yapsam mı ki? Yoksa sabahı mı bekliyim?
Mayıs ayında çiflenecek çiZgiler o zaman🏵Gecenin bir yarısı yaptığım su testteki Omo esintisi yok mu ne kadar temiz siz dusunun gabak gibi negatif
İnşallah kuzum az önce bana hayali bı çizgi göründü ama fotoğrafla nasıl oynanır bilmiyorum yani ben öyle gördüm yada bana öyle geldi gözler şasi olcak yakindaMayıs ayında çiflenecek çiZgiler o zaman🏵
Ben aslında görür görmez ekran görüntüsü alıp oynadım renkle. Ama işte profesyonel değilim kendimce siyah beyaz yaptım. Göremedim. Görsem atacaktım buraya sana.İnşallah kuzum az önce bana hayali bı çizgi göründü ama fotoğrafla nasıl oynanır bilmiyorum yani ben öyle gördüm yada bana öyle geldi gözler şasi olcak yakinda
Yok olsa çıkardı şimdi sabaha sokuksem de pazartesi kan versem Mayıs'a doktor takibiyle başlasam bakalım neler olcakBen aslında görür görmez ekran görüntüsü alıp oynadım renkle. Ama işte profesyonel değilim kendimce siyah beyaz yaptım. Göremedim. Görsem atacaktım buraya sana.
Canım benim çok sevindim senin adınaKızlar daha yeni girebildim ama üç testimde pozitif hala şaşkınımPzartesi sağlık ocağına gidicem kan vermeye Rabbim hepimize görmeyi nasip etsin
Burası bana terapi gibi geld her gece yatöadan okudum en baştan iyi ki vardınız umut oldunuz bana hep
Pozitif testlerini bize de atar misin bacımmmmm görmek bile bana mutluluk veriyorKızlar daha yeni girebildim ama üç testimde pozitif hala şaşkınımPzartesi sağlık ocağına gidicem kan vermeye Rabbim hepimize görmeyi nasip etsin
Burası bana terapi gibi geld her gece yatöadan okudum en baştan iyi ki vardınız umut oldunuz bana hep
11 nisan canımBat ne zaman canım
Çok teşekkür ederim.. darısı tüm isteyenlereHayırlı uğurlu olsun canım benim çok sevindim
Çok çok teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsinAyy tebrik ederim
Gözün aydın canım hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah
11 nisan bat.. evet henüz çok yeni değer az olunca süreç çok uzuyor artık katlansın diye dua edip bekleyecemBugün bat günü müydü? Ya da bata ne kadar vardı? Çok erkenden yakaladın süper ya
Çok sevindim canım benim. Sağlıkla doğsun inşallahKızlar daha yeni girebildim ama üç testimde pozitif hala şaşkınımPzartesi sağlık ocağına gidicem kan vermeye Rabbim hepimize görmeyi nasip etsin
Kuzum ilk fotoda silik çizgi yok mu ben mi öyle görüyorumGünaydınlar ben yeptm testi negatifnapalım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık Eki Görüntüle 3044273 Eki Görüntüle 3044274
Yaaaa simdi bende gördüm ama 5 dk yı gecti neticede.ilk attıklarım 5 dk,bunu simdi cektimKuzum ilk fotoda silik çizgi yok mu ben mi öyle görüyorum
Ne kadar geçti üstündenYaaaa simdi bende gördüm ama 5 dk yı gecti neticede.ilk attıklarım 5 dk,bunu simdi cektimEki Görüntüle 3044275
20 dk falan bebegimNe kadar geçti üstünden
Kuzum 20 dakikada kuruma çizgisi olmaz bence. Sende var bıseyler. Regln gecikince yap bence bir sonraki testi eğer dayanabilirsen20 dk falan bebegim
Regli gelene kadar sabah testlerine devamkeKuzum 20 dakikada kuruma çizgisi olmaz bence. Sende var bıseyler. Regln gecikince yap bence bir sonraki testi eğer dayanabilirsen
. Fazlami kafamiza takiyoruz acaba uzuluyoruz sonrada bende artik test yapmicam zaten 6 gun kaldi reglime belki gecikirse yaparim ama regl belirtilerim var bekletmez sanirim… bu aydan umudum yok mayis tan umutluyum biraz olsun en kötüsü de testler yanilttigi zaman eşlerimize söylüyoruz boşuna seviniyorlarTekrarladım canım negatif. Bir şey yok valla. Bata çok yakın zamanda yapıcam bidaha bakalım o zaman ne çıkacak
Çok teşekkür ederim inşallah Gül haberler veririrz burada yaza anne adayı olarak girerizHoşgeldin canım ekliyorum listeye. İnşallah bu denemelerimiz son bulur hayırlısıyla. Allah bağışlasın kızını
Heyecanlı bekleyiş başladı yaniÇok teşekkür ederim inşallah Gül haberler veririrz burada yaza anne adayı olarak girerizyumurtlamam yeni bitti bugün âdetin 15. Günü bakalım beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?