- Konu Sahibi Hello Kity
- #6.461
Canım benim insallah öyledir yarın tip merkezine gidicem sence yarın oruç tutsam miBende üçüzlere hamile kaldığımı bu siliklikte öğrenmiştim gün geçtikçe koyulaşır yerinde olsam yarın kan verirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim insallah öyledir yarın tip merkezine gidicem sence yarın oruç tutsam miBende üçüzlere hamile kaldığımı bu siliklikte öğrenmiştim gün geçtikçe koyulaşır yerinde olsam yarın kan verirdim
Burda öyle hikayeler var ki kimyasal diye korktum silik olunca. Ama bugün yerleşme kanaması yaşadım sanırım. Inşallah vardır. Eşime kalsa şimdi gidecektik kan vermeye ama yarın sabaha ikna ettimYo benim iki çocuğum var ikisinde de testlerim böyleydi tabi seni çok heveslendirmek te istemem hayal kırıklığına ugrama diye ama sen en iyi si sabah bı kan ver inşallah bebeğin seninledir rabbim isteyen herkese tattirsın anneligi
Tamam haklısın aslındaBence hiç strese girmeden direk pazartesi kan ver derim
Burda öyle hikayeler var ki kimyasal diye korktum silik olunca. Ama bugün yerleşme kanaması yaşadım sanırım. Inşallah vardır. Eşime kalsa şimdi gidecektik kan vermeye ama yarın sabaha ikna ettim
Inşallah canım
Hayırlısı bakalım yarın haber verirsin
Amin amin amin bugün yani 9 Nisan bat günüm ne gelen va rne giden erken gebelik testleri negatif birde bend eminnos bir kist var sancı var ama kırmızı kart yok umutlanmicam çünkü gecikecek belliki kistten dolayı eğer gecikme artarsa gidip kan vercem hala adet olmadım diyerek hayırlısıKizlaaar Mayıs ayı topiği açılmıştır.. adet olanlar üzülmek yok yol devammmm..
adet olmayanlar Nisan'da kalsınnnn Mayıs'a uğramasının İnshaAllahhhhhhh
Gebeliğe Hazırlık - MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻
Selâm aleyküm Hanımlar..:KK54: Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek...www.kadinlarkulubu.com
Kan vermekle oruç bozulmuyor diye biliyorum tut tabi güzel sonuçlar alırsın inşallahCanım benim insallah öyledir yarın tip merkezine gidicem sence yarın oruç tutsam mi
Bebek varsa diye dedim Ben zaten bu ramazan aşırı zorlaniyorum acaba ondan miKan vermekle oruç bozulmuyor diye biliyorum tut tabi güzel sonuçlar alırsın inşallah
Hayırlı uğurlu olsun canım benim çok sevindimKızlar kan sonucum çıktı 18.86
Tekrarladım canım negatif. Bir şey yok valla. Bata çok yakın zamanda yapıcam bidaha bakalım o zaman ne çıkacakKuzu tekrarladinmi testi tekrar baksana
Resmen orada çizgiler maşallah canım. Hayırlı olsunAyy kızlar bi bakıverin yaa herkes nereye kayboldu
Ayy tebrik ederimİlk 3 dk çıktı. Şu an şok içindeyim
Kızlar kan sonucum çıktı 18.86
Ay allahım hadi inşallah kızlar napicam şimdi ben daha eşime bişey söylemedim
Bugün bat günü müydü? Ya da bata ne kadar vardı? Çok erkenden yakaladın süper yaKızlar kan sonucum çıktı 18.86
Yansiyor ki gayet ben gördümKızlar region hala gelmedi dayanamadım test yaptım ve çok silik çizgi gördüm. Iki gün önce bembeyazdı şimdi karşımda duruyor. Telefonum çok kötü O yüzden yansitamiyorum ama yine de atayım size ama pek çıkmadi. Elimde kalan son testti keşke dayanıp yarın yapsaydım. Napicambilmiyorum eşim de evde değil şuan.
Ooooo karartılmışta iyice gözüküyormuşAyy kızlar bi bakıverin yaa herkes nereye kayboldu
Kuzum hayırlı olsun misafir vardı anca girip bakabildim. Gözün aydın sağlıkla doğsun inşallahKızlar region hala gelmedi dayanamadım test yaptım ve çok silik çizgi gördüm. Iki gün önce bembeyazdı şimdi karşımda duruyor. Telefonum çok kötü O yüzden yansitamiyorum ama yine de atayım size ama pek çıkmadi. Elimde kalan son testti keşke dayanıp yarın yapsaydım. Napicambilmiyorum eşim de evde değil şuan.
Kaset test yapKuzum hayırlı olsun misafir vardı anca girip bakabildim. Gözün aydın sağlıkla doğsun inşallah