- 19 Mart 2022
- 458
- 1.030
- 43
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.361
Biraz karmasık yazmısımtestle saniyelerle ilgili yazdığını anlamadım ama.. Testin pozitif mis gibi ya tadını çıkar
Teşekkür ederim canımhayırlı olsun canımm
Bende çok memnundum bu markadan ilk defa bu ay kuruma gördüm. Regl oldum ben ama böyle kuruma gibi görüp gebe olduğunu öğrenenlerde çok var. İnşallah seninki bebiştir.Canım ben de netten aldım, laboquick bu da. Yorumlarda çok güvenilir diyorlardı o yüzden aldım. Böyle kuruma çıkınca da şaşırdım, daha önce hiç bir testimde çıkmamıştı.
Regl oldun mu peki o testin üstüne. Kesin negatif mi?
AA inanmıyorum ben de birazdan açıyorum topiğiGrup için geç kaldımm mayıs topiği açarsanız beni de ekler misiniz gruba
aaaa idrar damlatılan yere su mu? Hemen akşam deneyeceğim :)))) kuruma çıkması bile bi aksiyon oldu bana canım, eğleniyorum böylece :) inşallah vardır bir şeyler 4-5 güne belli olur sanırımBende çok memnundum bu markadan ilk defa bu ay kuruma gördüm. Regl oldum ben ama böyle kuruma gibi görüp gebe olduğunu öğrenenlerde çok var. İnşallah seninki bebiştir.
(Bir de idrar damlatılan yere 1-2 damla su damlattım kuruma yok oldu.)
Anaaa geç döllenme ve sürecin benim. gibi olacakKızlar sonucum çıktı
Beta 1.20
Hala regl olmadım birkaç gün daha olmasam tekrar test yaptıracağım. @PapatyameloPasha22 inşallah senin gibi olurum nursumm @pr3nses21 @Eflatun1Kelebek
Teşekkür ederim bekliyorumAA inanmıyorum ben de birazdan açıyorum topiğiMayıs benim topigm olsun istedim etiketliyecegim seni mutlaka
Amin kuzum. Fark etmez tuttuğun süre, daha az tutmuşsun sıkıntı olmaz ki kontrol çizgisi düzgün çıkmış zaten. Test doğru, bebiş de var. Hadi bakalım kucağına sağlıkla almak nasip olsun.Biraz karmasık yazmısımyapılan idrara tutarsak 5 saniye, bir kap icindeki idrarda tutarsak 20 saniye bekletilmeli yazıyormuş ben direkt kap icinde 5 saniye beklettim 20 saniye bekletmem lazımken, onu anlatmak istemiştim Karantina da olduğumdan kan testi vermeye gidemiyorum ama dediğin gibi pozitif in tadını çıkarmalıyım kan testine kadar, inşallah onun sonucu da iyi çıkar darısı tüm isteyenlerin başına insallah
Bugun verdim canım battan sonra 2. GünAnaaa geç döllenme ve sürecin benim. gibi olacakay süper süper inşallah mucize bebek bizlerle testi battan bir gün sonra mı verdin
Merhaba kızlar insallah hayırlı haberlerinizi aliriz. H Hello Kity insallah değerin artar kuzum. Benim pembe lekelenmem oldu sanırım adet oluyorum kızlar.
bence kesinBugun verdim canım battan sonra 2. Güninşallah yükselir nursum. Dua ediyorum valla sen gibi olayım diye
Mübarek cuma günü hayırla sonuclansin inşallah hepimiz içinbence kesin3-4 bekle ama öyle kan ver ay çok güzel ya tüm dualarım seninle bu arada ben de Cuma günü öğrenmiştim
Senin bat ne zamndi canım. İlk cektiginde bile sanki hafif bişey var gibi geldi.@Mrs Electrical Engineer
Bu ilk yaptığım 2-3 dk içinde çektiğim. Tertemiz.
Eki Görüntüle 3043726
Bunlar da kuruma çizgisi çıkmış hali. Eve gelince gördüm. İlk kez bi testimde kuruma çizgisi çıktı, hiç çıkmıyordu. Buna sevindim düşün yani
Eki Görüntüle 3043728 Eki Görüntüle 3043729
15 nisan kuzum bat. Ben göremedim hiçbir şey ama zaten görme konusunda epey kötüyüm. bat'a 2-3 kala belli olur sanırım her şeySenin bat ne zamndi canım. İlk cektiginde bile sanki hafif bişey var gibi geldi.
15 nisan kuzum bat. Ben göremedim hiçbir şey ama zaten görme konusunda epey kötüyüm. bat'a 2-3 kala belli olur sanırım her şey
Aynen öyle. Hayırlı ise çift çizgileri görmek nasip olsunHayırlısı olsun kuzum. Benim bat 2 geçti ama hala belirsiz. İnşallah pozitif görürüz. Zaten bence çok erken kaset test için.
Amin canım benim darısı tüm isteyenlerin başınaAmin kuzum. Fark etmez tuttuğun süre, daha az tutmuşsun sıkıntı olmaz ki kontrol çizgisi düzgün çıkmış zaten. Test doğru, bebiş de var. Hadi bakalım kucağına sağlıkla almak nasip olsun.
Sabahki telaşımda cevap yazdım mi sana hatirlayamadim valla kuzum. Allah razı olsun. Çok düşük bir değer çıktı. Zaten evdeki testlerim de hep negatif biliyorsun. İnsalla yukselir ne diyelim. Regl gelmedikçe umut kesilmezBende bugün yaptım negatif yaainşallah Senin bebiş yoldadır dualarım seninle kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?