- Konu Sahibi Hello Kity
- #6.321
Sağlık ocağında mı verdin canımGittim sonunda kan verdim sonucu bekliyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık ocağında mı verdin canımGittim sonunda kan verdim sonucu bekliyorum canım
Şükürler olsun yarabbiimmmm Ne zaman çıkıcakmıs sonuc canım nerde verdin. ?Gittim sonunda kan verdim sonucu bekliyorum canım
Tıp merkezinde verdim canımSağlık ocağında mı verdin canım
Tıp merkezinde verdim canım 1 saate herşey belli olacak hayırlısıylaŞükürler olsun yarabbiimmmm Ne zaman çıkıcakmıs sonuc canım nerde verdin. ?
Merak içindeyimTıp merkezinde verdim canım 1 saate herşey belli olacak hayırlısıyla
çok pis heyecan yaptımm neden böle oldu simdi bak allahımmm sanırım senden çok heyecan yapan benimTıp merkezinde verdim canım 1 saate herşey belli olacak hayırlısıyla
Heyecandan stresten midem bulanıyor hayırlısı bakalım ya çok da şey etme istemiyorum da ne bileyim ufçok pis heyecan yaptımm neden böle oldu simdi bak allahımmm sanırım senden çok heyecan yapan benim
Valla orda betanin 100 küsürlerde felan olduğunu görüceksin bak gizem dedi diyecceksin bana 1 saat geçmezHeyecandan stresten midem bulanıyor hayırlısı bakalım ya çok da şey etme istemiyorum da ne bileyim uf
Canım en son ne zaman test yaptın evdeHeyecandan stresten midem bulanıyor hayırlısı bakalım ya çok da şey etme istemiyorum da ne bileyim uf
Ayyyy canımın içi ne güzel şeyler söylüyorsun o kadar çıkar mı bilmiyorum ki. Testlerde negatifti yaValla orda betanin 100 küsürlerde felan olduğunu görüceksin bak gizem dedi diyecceksin bana 1 saat geçmez
Dün sabah yaptım negatifti canımCanım en son ne zaman test yaptın evde
Ben coktan gectimPeşinden geliyorum bekle yavaştan mayısa geçelim biz
Bende bugün yaptım negatif yaa inşallah Senin bebiş yoldadır dualarım seninle kuzumDün sabah yaptım negatifti canım
negatif değildiiii :) orda silik bişi vardı ama sen bana inanmadın :) bak simdi test sonucuda bunu ispatlıyacak :) geç döllenme oldu sanırım canım beta 5 üstü olsunda gerisi önemli değil ehhehe :)Ayyyy canımın içi ne güzel şeyler söylüyorsun o kadar çıkar mı bilmiyorum ki. Testlerde negatifti ya
Bu ay bende aynısını yaşadım. Labaquick marka kaset test kullanıyorum. Daha önce hiç çıkmazdı ama yeni siparişimdeki testte çıktı. İlk başta çok heyecanlandım ama daha çok üzüldüm negatif olduğunu anlayınca.@Mrs Electrical Engineer
Bu ilk yaptığım 2-3 dk içinde çektiğim. Tertemiz.
Eki Görüntüle 3043726
Bunlar da kuruma çizgisi çıkmış hali. Eve gelince gördüm. İlk kez bi testimde kuruma çizgisi çıktı, hiç çıkmıyordu. Buna sevindim düşün yani
Eki Görüntüle 3043728 Eki Görüntüle 3043729
İnşallah canım benimYaaa evet gebelik bu hayırlı olsun inan içim kıpır kıpır oldu Ne güzel inşallah hepimiz görürüz pozitiflerii
Valla o kuruma çizgisi değil canım. kuruma çizgisi asla silik pembe olmaz. ve ilk yaptığın testte de çok çok ta silik olsa bişilervar regline ne kadar vardı ?@Mrs Electrical Engineer
Bu ilk yaptığım 2-3 dk içinde çektiğim. Tertemiz.
Eki Görüntüle 3043726
Bunlar da kuruma çizgisi çıkmış hali. Eve gelince gördüm. İlk kez bi testimde kuruma çizgisi çıktı, hiç çıkmıyordu. Buna sevindim düşün yani
Eki Görüntüle 3043728 Eki Görüntüle 3043729
yaaaa canımmmmm bak benmde nursu gibi olmustu 0,100 0,100 çıkıp sonra birden 2 gn sonra 50 çıkmştıKızlar sonucum çıktı
Beta 1.20
Hala regl olmadım birkaç gün daha olmasam tekrar test yaptıracağım. Papatyamelo Pasha22 inşallah senin gibi olurum nursumm pr3nses21 Eflatun1Kelebek