- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
- #6.401
Hadi inşallah hayırlısı olsun canımHenüz kan vermem canım. Eşim erken gebelik testi aldı biraz Bi de onu yapacam..
Bu şey değil mi benBende hemen e-bebeğe koşmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah hayırlısı olsun canımHenüz kan vermem canım. Eşim erken gebelik testi aldı biraz Bi de onu yapacam..
Bu şey değil mi benBende hemen e-bebeğe koşmak istiyorum
Tebrikler bebiş geliyor :)İlk 3 dk çıktı. Şu an şok içindeyim
Şoku boşver heyecan ve mutluluk yaşa maşallah hayırla gelsin sağlıkla gelsin bebişİlk 3 dk çıktı. Şu an şok içindeyim
Kuzu tekrarladinmi testi tekrar baksanaFotoğrafta olduğundan daha az gözüküyor ama. Çıplak gözle daha belirgin kuruma çizgisi
Bebegim sen naptn sabah yoktun buralarda bakindim naptn ciktimi sonuclarŞoku boşver heyecan ve mutluluk yaşa maşallah hayırla gelsin sağlıkla gelsin bebiş
Ohh gelsin pozitifleerr hayırlı uğurlu olsun canımİlk 3 dk çıktı. Şu an şok içindeyim
Tebrikler bebiş geliyor :)
Şoku boşver heyecan ve mutluluk yaşa maşallah hayırla gelsin sağlıkla gelsin bebiş
Cook teşekkür ederim kızlar. Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah.. Hepimizin kucağını sağlıkla doldursunOhh gelsin pozitifleerr hayırlı uğurlu olsun canım
Amin inşallah canım benimCook teşekkür ederim kızlar. Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah.. Hepimizin kucağını sağlıkla doldursun
Kan verdim sonuç 1.20Bebegim sen naptn sabah yoktun buralarda bakindim naptn ciktimi sonuclar
tebrikler cok sevindimİlk 3 dk çıktı. Şu an şok içindeyim
İnşallah yerlesmedir canım başka türlüsünü düşünmek istemiyorumKızlar bende sabah pembe lekelenme oldu şimdi de gelen giden yok çok ilginç acaba yerleşme kanaması miydi ağrı da kesildi
Inşallah canım bakalım ne olacakİnşallah yerlesmedir canım başka türlüsünü düşünmek istemiyorum
Sen ciddi misin ay hadi insallah kuzummm insallahKan verdim sonuç 1.20
Regl de gelecek gibi değil. İnşallah değerim artar. Pazartesi tekrarlayacagim testi inşallah canım
Harika bi görüntüİlk 3 dk çıktı. Şu an şok içindeyim
Aradada idrar testimi yapsanKan verdim sonuç 1.20
Regl de gelecek gibi değil. İnşallah değerim artar. Pazartesi tekrarlayacagim testi inşallah canım
Anaaaa kız siz resmen test cetesisiniz ama şey bugün kan verince heyecandan eczaneye uğramayı unuttum yarın alırım belkiAradada idrar testimi yapsan
İnşallah artar değer canım. Pozitife dönenleri gördük bu değerlerden bende öyle olsam keşkeSen ciddi misin ay hadi insallah kuzummm insallah