- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.381
Sen resmen pozitifsin maşallah canım. Hamiş olarak yazıyorum bakBiraz karmasık yazmısımyapılan idrara tutarsak 5 saniye, bir kap icindeki idrarda tutarsak 20 saniye bekletilmeli yazıyormuş ben direkt kap icinde 5 saniye beklettim 20 saniye bekletmem lazımken, onu anlatmak istemiştim Karantina da olduğumdan kan testi vermeye gidemiyorum ama dediğin gibi pozitif in tadını çıkarmalıyım kan testine kadar, inşallah onun sonucu da iyi çıkar darısı tüm isteyenlerin başına insallah
Bak ne buldum canım :)Kızlar sonucum çıktı
Beta 1.20
Hala regl olmadım birkaç gün daha olmasam tekrar test yaptıracağım. @Papatyamelo @NurSu-14Ocak inşallah senin gibi olurum nursummpr3nses21 @Eflatun1Kelebek
Kizlaaar Mayıs ayı topiği açılmıştır.. adet olanlar üzülmek yok yol devammmm..Teşekkür ederim bekliyorum
Pazartesi kan testi verene kadar beklemede kalsam daha iyi olur H Hello Kity im ne olur ne olmazSen resmen pozitifsin maşallah canım. Hamiş olarak yazıyorum bak
YaaaBak ne buldum canım :)
Tamam kuzum o zaman hayırlısı olsun inşallahPazartesi kan testi verene kadar beklemede kalsam daha iyi olur H Hello Kity im ne olur ne olmazO zaman ı güzel haberi vericem inşallah o zaman yazarız
Ya bende bu 1,20 kervanındanım bana umut oldunuz kızlarBak ne buldum canım :)
Tatlım maşallah silik çizgi var. Ovulasyon da koyulaşıyor gibi. Hayırlı olsunSelam kızlar bat 10 Nisan az önce Bi ovulasyon Bi gebelik testi yaptım. Testlerime bakar mısınız
Sen ne zaman test yaptın canımYa bende bu 1,20 kervanındanım bana umut oldunuz kızlar
Salı günü kan verdim 1,20 çıktı ama benim yumurtlamam 28-29 marttı kendimi o şekilde avutuyorum hala ve bat 7 nisan hala yokSen ne zaman test yaptın canım
Var mı ya emin olamadım. İlk 5 dk çıktı ama çok çok zor görünüyorTatlım maşallah silik çizgi var. Ovulasyon da koyulaşıyor gibi. Hayırlı olsun
Canım benim de 27 mart olabilir Yumurtlama. Tam gününden emin değilim. Bat 6 Nisan. Bugün kan verdim 1.20 çıktı. Regl de gelecek gibi değil. Pazartesi günü tekrar kan vericem regl olmazsam. İnşallah güzel bir şekilde artmış olur değerlerimizSalı günü kan verdim 1,20 çıktı ama benim yumurtlamam 28-29 marttı kendimi o şekilde avutuyorum hala ve bat 7 nisan hala yok
Ben baya iyi gördüm valla zorlanmadımVar mı ya emin olamadım. İlk 5 dk çıktı ama çok çok zor görünüyor
Ayy inşalllah güzelim ya buraya pozitifleri atalım istiyorum artıkCanım benim de 27 mart olabilir Yumurtlama. Tam gününden emin değilim. Bat 6 Nisan. Bugün kan verdim 1.20 çıktı. Regl de gelecek gibi değil. Pazartesi günü tekrar kan vericem regl olmazsam. İnşallah güzel bir şekilde artmış olur değerlerimiz
Henüz kan vermem canım. Eşim erken gebelik testi aldı biraz Bi de onu yapacam..Ben baya iyi gördüm valla zorlanmadımistersen kan ver. Ama bence reglinin geçmesini bekle
Bende öyle canım. Anne topiklerinde Fink atmak istiyorumAyy inşalllah güzelim ya buraya pozitifleri atalım istiyorum artık
Bende hemen e-bebeğe koşmak istiyorumBende öyle canım. Anne topiklerinde Fink atmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?