- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #5.761
Yaaa çok teşekkür ederim canım yazdığın için. Şimdi bı kaset test alıp yapacağım inşallah bebiş vardırCanım merhaba yazmak istedim hatırlıyorsan seninle
Aynı gün aynı testi yapmıştık ve içimizdedir kuruma çizgisi çıkmıştı sonra ben aynı ay içerisi de adet günümde yaptım herhangi bi çizgi çıkmadı cok moralim bozuldu. İAdetim 5 gün gecikti ilaç içicektim nolur nolmaz diye tekrar test yaptım ve sak diye çıktı değer de 89 çıkmıştı geç döllenme olmuş suan da kalp atışını duyduk ama geç döllenme olduğu icin geriden geliyo umudunu kaybetme:)
Kızlar bakın bi baya 9 gün varyok canım barız gorunuyor :) hayırlı olsun ınsallaahh
Yaptım kuzum böyle oldu ben hala görüyorum sanki ya da görmek istiyorumBi testi açıp yıkasana ne olacak kuruyunca bakalım
26 nisanMerhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Not: Listeye eklenmek için lütfen bat tarihlerinizi yazarken beni etiketleyiniz
�
�
Ben görüyorum valla kuzum bat ne zaman dıGozlerim yine bana oyun oynuyor sanirim yada ben görmek istediğimi görüyorum
canım hemen mı cıktı?Yaptım kuzum böyle oldu ben hala görüyorum sanki ya da görmek istiyorumbunlarda yıkanmış hali
Baya 9 gün var gidiyimmi kan vermeye kızlar napim ben bekliyimmi galiba heyecan yaptmbende görüyorummmm :)))
Adet olayım haber veririm listeye eklersiniz dimiEskiyi dusunme takma kafana bisey zamanina akışına birak
Kuzum 9 gün var ama sanırım erken yumurtlamm oluyorBen görüyorum valla kuzum bat ne zaman dı
Canım bende öle öğrendimBaya 9 gün var gidiyimmi kan vermeye kızlar napim ben bekliyimmi galiba heyecan yaptm
işte buKaset test almaya gidiyorum
Var bende görüyorumGozlerim yine bana oyun oynuyor sanirim yada ben görmek istediğimi görüyorum
11 bucukta randevum var kuafore geccem onun oncesinde tip merkezinde kan veriyimmi kizlar cok heyecanlandimCanım bende öle öğrendim
Ver canım ver. Bizide haber et :)11 bucukta randevum var kuafore geccem onun oncesinde tip merkezinde kan veriyimmi kizlar cok heyecanlandim
Ogleden sonra cikar demislerdi11 bucukta randevum var kuafore geccem onun oncesinde tip merkezinde kan veriyimmi kizlar cok heyecanlandim
çizgi görmede çok çok kötüyüm. Ben dahi gördüm :)Gozlerim yine bana oyun oynuyor sanirim yada ben görmek istediğimi görüyorum
Yok kuzum ya dünkü test ilk yaptığımda tek diye kenara attım bugün bakasım geldi sanki bişey var gibi geldi bak ilk hali de böyleydi yıkamadan önceki bide bata altı kala yaptığım teste baktım onda hiç kuruma bile yok emin olamadım işte kuruma olabilir diye bide sancım var üç gündür pek ihtimal vermiyorum ama inşallah mucize olur ya çok ihtiyacım var bu haberecanım hemen mı cıktı?
bende goruyorum
Tmm kizlar ben hazirlanip cikiyormVer canım ver. Bizide haber et :)
Hadi hayırlı haberlerinizi bekliyoruz canımmmmHoşgeldin canım ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?