- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #5.781
15 i mi bat canım?Kızlar bakın bi baya 9 gün var
bu resmlerde de gorunuyor cok cok sılık eger 10 dk ıcınde cıktıysa.Yok kuzum ya dünkü test ilk yaptığımda tek diye kenara attım bugün bakasım geldi sanki bişey var gibi geldi bak ilk hali de böyleydi yıkamadan önceki bide bata altı kala yaptığım teste baktım onda hiç kuruma bile yok emin olamadım işte kuruma olabilir diye bide sancım var üç gündür pek ihtimal vermiyorum ama inşallah mucize olur ya çok ihtiyacım var bu habere
git git git gitBaya 9 gün var gidiyimmi kan vermeye kızlar napim ben bekliyimmi galiba heyecan yaptm
efektli olanda var gibi sankiYok kuzum ya dünkü test ilk yaptığımda tek diye kenara attım bugün bakasım geldi sanki bişey var gibi geldi bak ilk hali de böyleydi yıkamadan önceki bide bata altı kala yaptığım teste baktım onda hiç kuruma bile yok emin olamadım işte kuruma olabilir diye bide sancım var üç gündür pek ihtimal vermiyorum ama inşallah mucize olur ya çok ihtiyacım var bu habere
Güzel haberlerle gelTmm kizlar ben hazirlanip cikiyorm
Valla kuzum ilk yirmi dk bekledim bişey görmeyince attım kenara işte bugün tekrar bakınca bişey görüyor gibiyim ama yüksek ihtimalle kuruma çizgisidir ya ama daha önce ki test te kuruma çizgisi bile yok o yüzden kafam karıştıbu resmlerde de gorunuyor cok cok sılık eger 10 dk ıcınde cıktıysa.
artı med dımı bu test ? kuruma sıkayetı cok var ama cok da hassas bır test,
ınsallah mucıızen gelmıstır canım
Artımed canım dün yaptım bugün çektimbu resmlerde de gorunuyor cok cok sılık eger 10 dk ıcınde cıktıysa.
artı med dımı bu test ? kuruma sıkayetı cok var ama cok da hassas bır test,
ınsallah mucıızen gelmıstır canım
Evwt canim cikarmi ki simdi gitsem ya15 i mi bat canım?
Ay insallah esimde diyoki istersen bekle yarin beraber gidelim bi bakcam cok heyecan yaptim ya sanki ilk bebeğimHadi hayırlı haberlerinizi bekliyoruz canımmmm
Asko yeni test al yap hadi ayni gun ogrenmis oluruz belkiArtımed canım dün yaptım bugün çektim
Yok kuzum ya beklicem ben her an regl olacak gibiyim yarın yaparım belki testiAsko yeni test al yap hadi ayni gun ogrenmis oluruz belki
Günaydın canımm, Yaa çok sevinirim haber verirsen. İnşallah gönlündeki nasip olurGünaydın kuzum ben sağlık ocağına dün kan verdim yine bakalım onda ne çıkacak. Etiketlerim seni :)
Ama bende o sekildeyim biliyomusun suan ve bak attigim teste yukarda var ayni regl olacak gibiyimYok kuzum ya beklicem ben her an regl olacak gibiyim yarın yaparım belki testi
inşallaahhh degıldırValla kuzum ilk yirmi dk bekledim bişey görmeyince attım kenara işte bugün tekrar bakınca bişey görüyor gibiyim ama yüksek ihtimalle kuruma çizgisidir ya ama daha önce ki test te kuruma çizgisi bile yok o yüzden kafam karıştı
Var gölge inşallah bebeğin seninledirGozlerim yine bana oyun oynuyor sanirim yada ben görmek istediğimi görüyorum
Erken yumurtlama olduysa çıkar tabi. Ki testinde çizgi varEvwt canim cikarmi ki simdi gitsem ya
canım var çok silik bir çizgi hadi inşallahYaptım kuzum böyle oldu ben hala görüyorum sanki ya da görmek istiyorumbunlarda yıkanmış hali
Canım senin test baya belli benimki yalancı çizgi büyük ihtimalle yaAma bende o sekildeyim biliyomusun suan ve bak attigim teste yukarda var ayni regl olacak gibiyim
İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versinGünaydın canımm, Yaa çok sevinirim haber verirsen. İnşallah gönlündeki nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?