- Konu Sahibi Hello Kity
- #5.801
Kuzum tabii ki üzülme zaten, daha regl olana kadar zaman var. Olmasa da önümüze bakıcaz mücadeleye devam inşallah sonradan gösterir kendini bebiş. Kaç günün var?Günaydın kizlar testlerim böyle bembeyaz. Ama henüz regl yok. Ümidimi kesmicem. Nedense düşündüğüm kadar da üzülmedim. Varsa da yoksa da hayırlısı olsun inşallah
@Papatyamelo @NurSu-14Ocak @HappyMutlu pr3nses21 @Eflatun1Kelebek @dceke @Venev Hayat su @Mucize1357 @PrensesAriel R Random3 G Gzmyts53
Etiket istediniz hepiniz alın negatif bı etiket unutyuhum varsa kusura bakmayın
Canım kist varken hamile kalan da var. Zaten tedavisi de çok kolay. İlaç falan vermedi mi doktorun?Evetttttttt nur topu gibi bir kistim var bu ay elendim kızlar öyle üzgünüm ki anlatamam kana bile ihtiyaç duyması doktor adet 2 ci gün gel bana dedi ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ilk bebeğimi kaybettigimde bebeğinden akalan parça kiste çevirmişti ve 9 ay kist yüzünden çok çektim rabbim hayırlısını versin adet yok hala 2 ci gebeligimide kaybettim kist yüzünden hayırlısı Allah'tan çok üzgünüm rabbim bekleyen herkesi bu ay. Mujdelesin dualarimdasiniz kızlar