- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #5.741
Yarın mi gitsem acaba diyorum ya kafam çok karıştıDaha bir sürü var canım bende emin olamamıstımsonra çat diye beta da 5.10 çıktı :) hemen giyin git kan ver . Güzel haber vericeksin bize :) pozitif enerjimi sana yollıyorummmm :)
Orası öyle de önceden yaşadıklarım geldi aklıma kayıplarım geldi aklima bu beni çok üzdü çok yorucu yıpratıcı 9 ay ilk. Gebelikten sonrası 11 ay yani zordu çok zordu umutluydum nedense şimdi silkelendim bugün azcik kendime bı geleyim adeti bekleyim sonrasında doktorla bakacaz çaresineOlursun sabret kuzum üzüntü sknti stres yok bebeksiz keyiflenmenin rahat kahve icmenin gezmenin son son tadini cikart ve uzulme.. bebis olana kadar uzuntu yok keyif var ok.. bebis olunca da bebekle soguk kahveler arada bi soguk diye evden cikmamalar varoy mis kokulular
Valla canım ben senin yerinde olsaydım suan yoldaydım kan vermeye gidiyordum kafam rahatlasın diye . :)Yarın mi gitsem acaba diyorum ya kafam çok karıştı
Daha bir sürü var canım bende emin olamamıstımsonra çat diye beta da 5.10 çıktı :) hemen giyin git kan ver . Güzel haber vericeksin bize :) pozitif enerjimi sana yollıyorummmm :)
Yarın mi gitsem acaba diyorum ya kafam çok karıştı
Eskiyi dusunme takma kafana bisey zamanina akışına birakOrası öyle de önceden yaşadıklarım geldi aklıma kayıplarım geldi aklima bu beni çok üzdü çok yorucu yıpratıcı 9 ay ilk. Gebelikten sonrası 11 ay yani zordu çok zordu umutluydum nedense şimdi silkelendim bugün azcik kendime bı geleyim adeti bekleyim sonrasında doktorla bakacaz çaresine
İşte buna katılıyorum bak :) Git diorum ama kafam karısık diyor. bende çok israr etmek istemedim. :)kız kittyyy şu heyecanla gazla ben bile gidip kan vericem şimdi ljljlfjlfjlkalk git çabuk 10 olmadan yakala. Yarın da gidersin canın isterse. Bu heyecanlar bir daha yaşanmayacak, bekleme ya. Negatif çıksa bile ileride bunlar hatıra yani.
Bence de. Ynai bu testle zaten negatif diye düşünmüştü. En kötü kanda da negatif çıkar ki üzülecek bir şey yok çünkü geç döllenme ihtimali var. Ama ya pozitif çıkarsaaaaaaaaaa? mutluluğu bir gün erkenden yakalamak varİşte buna katılıyorum bak :) Git diorum ama kafam karısık diyor. bende çok israr etmek istemedim. :)
Kuzucum bı kaset test yapım önce diyorumkız kittyyy şu heyecanla gazla ben bile gidip kan vericem şimdi ljljlfjlfjlkalk git çabuk 10 olmadan yakala. Yarın da gidersin canın isterse. Bu heyecanlar bir daha yaşanmayacak, bekleme ya. Negatif çıksa bile ileride bunlar hatıra yani.
Yarın mi gitsem acaba diyorum ya kafam çok karıştı
Canım merhaba yazmak istedim hatırlıyorsan seninleİnşallah canim. Tamam öyle yapayım evet bı test daha yapım sabah . Hayırlısı olsun inşallah canım
Kaset test almaya gidiyorumİşte buna katılıyorum bak :) Git diorum ama kafam karısık diyor. bende çok israr etmek istemedim. :)
Anladım canım inşallah bebeğin seninledirCanım şöyleki ovu testim az kalmıştı ama akıntım başladığı gibi test yapmaya başladım. Ama önceki iki ayda olan günlerde pik olmadı. Yani adetimin 14 veya 15. Günü pik oluyordu. Bu ay 16. Gün bile pik göremedim. Sonra da ovu testim bitti. O tarihten sonra daha yoğun akıntılarım oldu. Yumurtlama ve çatlama sonra oldu yani. Ama uygulama ile takip ediyorum yıllardır ve uygulama ne gösteriyorsa o tarihte mutlaka olurum. Hic şaşmaz
ahhh ahhh dinlemiyor kiBence de. Ynai bu testle zaten negatif diye düşünmüştü. En kötü kanda da negatif çıkar ki üzülecek bir şey yok çünkü geç döllenme ihtimali var. Ama ya pozitif çıkarsaaaaaaaaaa? mutluluğu bir gün erkenden yakalamak var
inatçıııKuzucum bı kaset test yapım önce diyorum
Bi testi açıp yıkasana ne olacak kuruyunca bakalımYaa inşallah kuzum ya çünkü baya adet sancım var umudum bitmişti dün bakalım inşallah bir mucize olur yaaa
hele hele şükür yarabbbimmmmmKaset test almaya gidiyorum
yok canım barız gorunuyor :) hayırlı olsun ınsallaahhGozlerim yine bana oyun oynuyor sanirim yada ben görmek istediğimi görüyorum
Tamam canımhele hele şükür yarabbbimmmmm
2 dane alyarın saahta kullanırsın
Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecek bize, olmadı Mayıs topiğini açar orda devam ederiiizGünaydın kizlar testlerim böyle bembeyaz. Ama henüz regl yok. Ümidimi kesmicem. Nedense düşündüğüm kadar da üzülmedim. Varsa da yoksa da hayırlısı olsun inşallah
@Papatyamelo @NurSu-14Ocak @HappyMutlupr3nses21 @Eflatun1Kelebek @dceke Venev @Hayat su @Mucize1357 @PrensesAriel @Random33 G Gzmyts53
Etiket istediniz hepiniz alın negatif bı etiketunutyuhum varsa kusura bakmayın
bende görüyorummmm :)))Gozlerim yine bana oyun oynuyor sanirim yada ben görmek istediğimi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?