- 26 Temmuz 2021
- 365
- 374
- 33
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #3.001
Al benden de o kadar vallanapacağız biz böyle soldan yumurtladım diye dua ediyorum bu ay
aynen öyle bana da onu söyledi bekliyorum artık biraz dahaAl benden de o kadar vallavardır bi hayır diyorum, doktora sordum ameliyatla falan açılır mı doktorum gerek yok tek tüp bize yeter dedi
Sizinle bat tarihimiz aynı. Son adet tarihiniz ne zamandıKızlarrrr napıyorsunuz yumurtlama dönemi geçenler var mı belirtileriniz ne durumdasınız
İnşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla kavuşursunuz bebişlere, benim de durum kesin değil henüz tabi mol gebelik 3 kimyasal gebelik olunca tam sevinemiyoruzMaşallah kuzum ya inşallah sağlıklı ilerler gebeliğin bizlerede dua et olur mu
Ay ben benBunun bi de şu versiyonlari var cnm bende. Ya bu aylarda olmasin aslinda 3-4 ay sonra olsun. Aralik, ocak, subat, mart dogum olmasin. Kisin bebek zor olur, hastalanir. Ayy iyiki gecen ay olmadi, olsaydi akrep burcu olacakti. Eeee kasimda dogarsa okul donemine denk gelir, 10gun babalik izni var. 10gunde ben iyilesememki. Lohusa lohusa yalniz mi kalicam. Falan tarihte olursaaaa karnim burnumda okula mi gidicem. Aaaa sutum akarken okullar mi acilacak. Hahhaahhah sanki kulucka makinesi, gun saat ayarliyosun, şak diye oluveriyor. Hem olmuyo hem olsa burcunu ayini filan begenmiyorum. Plan proje hesap kitap tutmuyor. Tam kafa yemelikBunlari hesaplayan bi tek ben miyim. Insallah yalniz degilimdir
Benidee eklermisinz bat 15 nisanMerhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Not: Listeye eklenmek için lütfen bat tarihlerinizi yazarken beni etiketleyiniz
Hoşgeldiniz ekliyorum tabi kiBenidee eklermisinz bat 15 nisan
Ben de öğretmenim hocam aynı fikirler benim beynimde de donuyor valla.Ne diyorsun tabi ki yalnız değilsinben de diyorum bu ay hamile kalsam Aralık sonu Ocak başı doğururum raporlarla bi şekilde dönemi kapatırım eylülde ücretsiz izne ayrılırım 1 yıl bakmış olurum en azından diye. Hayallerimizi seveyim benim bebiş yaşasaydı temmuzda doğacaktı düşünüyordum napacam diye bak nasip olmadı Biz nasip diye çıkalım yolla sağlıklı bebişlerimiz gelsin de zamanın önemi yok.
Aramıza hoşgeldinizBenidee eklermisinz bat 15 nisan
Hosbuldum insallah güzel haberler alacağımız bir ay olur.. 8 yil sonrasinda tekrar bebis heyecanini tatmak istiyorumAramıza hoşgeldiniz
İnsaAllah kuzumm benim bende 5 yıl sonra bu duyguyu tatmak istiyorum nasipHosbuldum insallah güzel haberler alacağımız bir ay olur.. 8 yil sonrasinda tekrar bebis heyecanini tatmak istiyorum
cok üzüldüm kaybınız icin, inşallah en yakın zamanda saglıkla kucagınıza alırsınız bebişinizi. ben de hep ay hesabı yapıyorum ama sonra üzülüyorum, 2022 ye yetişemedi ama hayırlısı boyleymiş. buarada ne zamandır soyleyecegim şu profildeki kedinin totosunu yerim ben cok tatlıNe diyorsun tabi ki yalnız değilsinben de diyorum bu ay hamile kalsam Aralık sonu Ocak başı doğururum raporlarla bi şekilde dönemi kapatırım eylülde ücretsiz izne ayrılırım 1 yıl bakmış olurum en azından diye. Hayallerimizi seveyim benim bebiş yaşasaydı temmuzda doğacaktı düşünüyordum napacam diye bak nasip olmadı Biz nasip diye çıkalım yolla sağlıklı bebişlerimiz gelsin de zamanın önemi yok.
Öğretmenler olarak kaderimiz böyle napalımBen de öğretmenim hocam aynı fikirler benim beynimde de donuyor valla.
Çok teşekkürlercok üzüldüm kaybınız icin, inşallah en yakın zamanda saglıkla kucagınıza alırsınız bebişinizi. ben de hep ay hesabı yapıyorum ama sonra üzülüyorum, 2022 ye yetişemedi ama hayırlısı boyleymiş. buarada ne zamandır soyleyecegim şu profildeki kedinin totosunu yerim ben cok tatlı
Evet bir de o hesaplar varÖğretmenler olarak kaderimiz böyle napalım
Kızımda herkes dedi ki erkenden başla denemelere hemen çocuk olmuyor, hemen oluverdiEvet bir de o hesaplar varben de aralıkta doğarsa dönemi kapatırım hesabindayim ama nasip bakalım... Hele Bi olsun da bu gidişle
Mavili çok net inşallah iğne değil bebektirGünaydın canlar
İğne sonrası 9gun.dunku testim daha silikti ,mavili olan daha net çıktı..algılama.gucu fazla sanırım. Regl sancım.var bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?